Invariabil prima oara observi fizicul, abia dupa ai de a face cu modul in care gandeste
Poti sa arati tu, ca cel mai frumos barbat din lume (care asta nu exista), dar daca nu stii cum sa vorbesti...la revedere![]()
eu unul ma uit la cum vorbeste omul cum mine, cum mi se raspunde, la cum imi pune intrebari, cum gandeste el.
In cazul meu trebuie sa fie o combinatie intre cele doua, atat fizicul cat si modul in care gandeste conteaza.
Daca ti-ar place doar fizicul atunci este atractie fizica, daca ti-ar place doar cum gandeste este acea atractie la nivel psihic, intelectual dar degeaba ar exista asta daca barbatul sau femeia nu te-ar atrage si fizic.
Ambele fizicul pentru desterior si frumusete iar gandeala pentru creier scoala, liceu, facultate etc...
Totusi, sa fim realisti si sinceri! Cine isi indreapta privirea prima data catre o persoana mai putin atragatoare din punct de vedere fizic? E adevarat, frumusetea fara suflet e nula pentru o persoana ce cauta o relatie de lunga durata. Dar e adevarat si ca frumusetea e relativa si e o vorba, "nu-i frumos ce-ti place tie, e frumos ce-mi place mie".
Pupic!
nicegirl97 întreabă:
tonyc7 întreabă:
vichinata57 întreabă: