| laureen a întrebat:

Ce e ala decapaj? si in ce consta mai exact?big grin

9 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

DECAPÁ, decapez, vb. I. Tranz. 1. A curăța de acizi sau de grăsimi o suprafață metalică în vederea operațiilor ulterioare. 2. A nivela un teren sau un pavaj de asfalt prin înlăturarea unui strat subțire de la suprafață. 3. A trata pieile sau blănurile cu soluții ale unor acizi sau săruri în vederea conservării lor temporare sau pentru prelucrarea ulterioară. – Din fr. décaper.
Sursa: DEX '98

| zanesiprintese a răspuns:

Decapajul se face la coafor atunci cand ai o culoare inchisa si vrei sa o deschizi. Ceva in genul decoloratului, dar mult mai chimic si mai cu succes happy.

| MarkTremonti a răspuns:

Decapajul...A decapa parul inseamna a scoate total sau partial de pe par culoarea de vopsea depusa anterior. Decapajul poate fi : partial (deshidratarea culorii parului cu o nuanta sau doua ); complet (revenirea la culoare normala.Se pot utiliza mai multe procedee :putem folosi apa oxigenata de 9 la % la care se adauga cateva picaturi de amoniac sau pudra decoloranta, de a intrebuinta vopsele fara adausul de apa oxigenata (procedeul are un scop deschiderea culorii existente).

| ellai a răspuns:

Decapajul consta in decolorarea parului, dar nu actioneaza asa de dur ca si decolorarea propriu-zisa. Am citit mai multe pareri pe net si toti au fost multumiti in urma decaparii. sper ca te-am ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-am raspuns in forumul celalalt unde mai ai cont si-ai pus aceeasi intrebare.

| Marina_Daniliuc_1984 a răspuns:

Pentru decolorare iti recomand un produs adus din rusia Color Off, nu afecteaza deloc parul, mai multe detalii gasesti aici,:
https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional
il poti comanda la nr 0754921669.

| Marina_Daniliuc_1984 a răspuns:

Pentru decolorarea parului incerca COLOR OFF- este un produs profesional rusesc ce decoloreaza parul fara sa il arda, il poti comanda la nr 0754921669:
https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional

| JustDareToDream a răspuns:

Decapajul este un procedeu prin care pigmentul artificial se indeparteaza iar culoarea se deschide.Nu este altceva decat un decolorat foarte lejer. Daca este facut la un salon care foloseste produse de calitate, nu distruge parul, cum o face decolorarea.

Întrebări similare