| divin96gl a întrebat:

Ce inseamna Staff ...De oare ce un prieten mi-a spus ca daca vreau sa-mi fac forumul mai popula sa imi caut staff. Dau Funda big grin

Răspuns Câştigător
| TheLastOne a răspuns:

Staff-ul sunt cei de la conducere...adica administratorii site-ului. Deci daca tu esti Owner(detinator) ei sunt niste mini-sefi care se ocupa de popularea site-ului distribuirea acestuia etc...

5 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Staff = Echipa sau ajutoare, cum vrei tu sa spui. happy

| Mustache a răspuns:

Personal/administratori care sa vegheze ca articolele sa nu contina injuri etc.

| kidda_7634 a răspuns:

Personal, adica pentru forum, semi-ownerul forumului etc.

| Adrian_Florea_1981 a răspuns:

April
2012
MarchFebruaryJanuary.
.2011
DecemberNovemberOctoberSeptemberAugustJulyJuneMayAprilMarchFebruaryJanuary.
.2010
DecemberNovemberOctoberSeptemberAugustJulyJuneMayAprilMarchFebruaryJanuary.
.Founded
DecemberNovemberOctober..MessageAdd to Interest Lists...Add to My Page's FavoritesShare... UnlikeSend FeedbackReport PagePrivacyTermsGo BackB.U.G. Mafia
407, 368 likes · 3, 884 talking about this.B.U.G. MafiaTimelineTimelineAboutPhotosLikesB.U.G. MafiaEventsForum
TimelineTimelineAboutNowNowApril201220112010Founded
NowApril201220112010HighlightsHighlightsFriend ActivityPosts by PagePosts by Others
HighlightsHighlightsFriend ActivityPosts by PagePosts by OthersHighlightsHighlightsAll StoriesHighlightsAll Stories.Musician/BandDESCARCA GRATUIT ALBUMUL "INAPOI IN VIITOR" http://www.bugmafiaoficial.ro/AboutPhotos407k
LikesB.U.G. MafiaEventsForum

. 1MoreHighlightsHighlightsFriend ActivityPosts by PagePosts by Others
HighlightsHighlightsFriend ActivityPosts by PagePosts by OthersPostPost.

Write something...

... 69Friends
Like B.U.G. Mafia
.+60...B.U.G. Mafia
2 hours ago.Uzzi si Caddillac in studio in timpul inregistrarilor pentru albumul "Inapoi In Viitor".
.
35LikeUnlike · · Share.
1, 412 people like this.

Florea Bebe Adrian ‎0746932516 bebe are talent romaniiautalent2 seconds ago · LikeUnlike.
Write a comment... 0269830637

| dead111 a răspuns:

Si eu caut staff forumull e la inceput asa ca o sa dau gratis(fara sa ai niciun post etc...)cine e interesat si vrea mai multe detalii Add Yahoo messenger id: Bogdan_Ochicristalini