anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre Ciresarii - Constantin Chirita? chiar daca nu am citit-o am vazut ca autorul a strecurat si cateva cuvinte...vulgare. as vrea sa o citesc dar...nu imi place ca se vorbeste un pic cam urat pe acolo. voua v-a placut chiar daca sunt aceste cuvinte " frumoase"?

Răspuns Câştigător
| arn64 a răspuns:

Am citit-o si n-are cine stie ce cuvinte vulgare pe acolo (am citit doar vol. 1) nu prea-mi aduc eu aminte ce era da nu erau cine stie ce de ti se duce placerea sa citesti, avea chestii de genu:dobitocule, tontule si chestii de genu asta, nimic important...

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Mie mi-au placut mult, am citit toate volumele in copilarie(au aparut incepand cu anul 1956) si nu-mi amintesc de cuvinte cu adevarat vulgare. Parerea mea este ca merita citite de copii. Numai bine!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Esti sigura ca e vorba de "Ciresarii"? Acolo nu exista cuvinte vulgare. Sau tu nu prea ai idee ce inseamna "cuvinte vulgare".

| death a răspuns:

Şi tu nu înjuri niciodată?

| inginer a răspuns:

Cartile nu au nimic suparator. Cred ca merita sa le citesti pe toate.

| WatchYourBack a răspuns:

Mi-au placut toate cartile de la Ciresarii :X. Chiar daca le-am citit acum 2-3 ani, chiar nu-mi aduc aminte sa fi fost ceva 'vulgar'. Bineinteles, mai erau cuvinte de genul "tontule" (in general ale lui Tic cel miclaughing ), sau mai prezinta povestile de iubire (daca le poti numi asa) dintre Maria si Victor, Lucia si Ursu, dar in niciun caz vulgaritati. Daca erau chestii vulgare, crezi ca mai ajungea roman clasic si cerut la scoala?laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Naspa e cartea! dar copilu ala e putin cam dus ma rog... unu la mana nici nu sunt cuvinte urate! dapoi no. 2 la mana ii cu capu 3 ii tamppit

| MoonShadowxB a răspuns:

Cartile sunt superbe! Le-am citit vara trecuta. Nu sunt deloc vulgare, ce-i drept, volumul 2 are niste cuvinte mai "dragute", insa nu sunt folosite in exces.
Merita citite!