Am citit-o si n-are cine stie ce cuvinte vulgare pe acolo (am citit doar vol. 1) nu prea-mi aduc eu aminte ce era da nu erau cine stie ce de ti se duce placerea sa citesti, avea chestii de genu:dobitocule, tontule si chestii de genu asta, nimic important...
Mie mi-au placut mult, am citit toate volumele in copilarie(au aparut incepand cu anul 1956) si nu-mi amintesc de cuvinte cu adevarat vulgare. Parerea mea este ca merita citite de copii. Numai bine!
Esti sigura ca e vorba de "Ciresarii"? Acolo nu exista cuvinte vulgare. Sau tu nu prea ai idee ce inseamna "cuvinte vulgare".
Mi-au placut toate cartile de la Ciresarii :X. Chiar daca le-am citit acum 2-3 ani, chiar nu-mi aduc aminte sa fi fost ceva 'vulgar'. Bineinteles, mai erau cuvinte de genul "tontule" (in general ale lui Tic cel mic
), sau mai prezinta povestile de iubire (daca le poti numi asa) dintre Maria si Victor, Lucia si Ursu, dar in niciun caz vulgaritati. Daca erau chestii vulgare, crezi ca mai ajungea roman clasic si cerut la scoala?
)
Cartile sunt superbe! Le-am citit vara trecuta. Nu sunt deloc vulgare, ce-i drept, volumul 2 are niste cuvinte mai "dragute", insa nu sunt folosite in exces.
Merita citite!
alice.twilight întreabă: