Voi incerca sa imi expun parerea doar in cateva cuvinte, nu voi da definitii sau nu voi face comentarii ample despre aceste subiect deoarece gandesc ca nu este spatiu suficient pentru acest lucru, si, nu in ultimul rand nu prea stiu ce restrictii are acest site. Sper ca intelegi ce vreau sa spun, este un subiect destul de greu si dificil de discutat, asa liber, in public. Asa cred.
Aceste organizatii, neonaziste, lupta impotriva islamismului. Scurt. Neonazistii considera ca, musulmanii, extremistii islamici, ar reprezenta o amenintare la adresa lumii occidentale, a lumii in general. Ce cred eu? Da, cred ca este adevarat, ca sunt o amenintare pentru lume!
Cum se manifesta aceste organizatii, ce obiective au, ideologii sau cat de violenti sunt, sau care sunt adevaratii neonazisti nu doar fani violenti ai fotbalului, nazisti, rasisti plecati, sau nu, cu pluta, ca sunt si din astia care au inteles lucrurile fix dupa cum simte fiecare in parte, nu voi vorbi aici... categoric stii si tu destul de multe.
Este o nebunie, oameni care se intorc impotriva altor oameni din cauza ca sunt din alta rasa sau au alte principii decat ei. Cu toate ca suntem o societate libera, elementelor ca neonazistii, comunistii si altii ar trebui sa nu le fie permis manifestari publice sau formarea de partide, etc. din cauza pericolului pe care il aduc.
N-aș fi intrat în discuții cu un astfel de individ dacă nu-mi trimitea două texte scrise de un alt personaj, care se pretinde evreu, și care neagă Holocaustul în România cu consecvență și pe toate canalele virtuale (postând comentarii până și la "Sfatul Medicului"). Esența acestei negări este că din moment ce în România au supraviețuit în 1944 400000 de evrei, atribuirea unui Holocaust regimului Antonescu este o exagerare, după opinia acestui "evreu" doar 40000 de evrei pierzându-și viața în teritoriile administrate de România între 1940 – 1944.
Aceste texte mi-au fost prezentate sub titlul : "Evrei care spun adevărul". Când i-am spus că nu publicăm așa ceva, a început să-și scoată colții:
Vietuitoare ca tine, din randul etniei tale, au generat pe Glob antisemitismul. Din cauza unora ca tine a suferit poporul evreu, cel care a dat Omenirii valori in fata carora eu ma inchin cu
smerenie!