| BUBULINA a întrebat:

Ce se mai aude de pasapoartele 666?

Răspuns Câştigător
| zorialbi a răspuns:

Nu sunt BUBU-LINA :)
legat de cartela uite sa-ti trimit un link...Ideea este ca cipul contine codul de bare cu 666 si una e sa pui acest cod pe eticheta unui produs pentru a-l identifica mai usor si altceva este sa il pui in actul de identitate al unei persoane. Si acesta e doar inceputul pentru ca scrie in Apocalipsa ca fara semnul acesta nimeni nu va putea cumpara sau vinde, iar semnul va fi implantat pe mana dreapta sau pe frunte (exact unde a inceput deja sa fie implantat, mai ales in America). Dar daca tu zici ca este atee oricum nu crezi nici in ce se spune in Apocalipsa... Oricum, uite linkul aici:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/buletine/codbare.htm
Si aici uite un link care dovedeste cat de "sigure" sunt dispozitivele RFID (cipurile):
http://vestitorul.blogspot.com/......cerea.html

19 răspunsuri:
| oz a răspuns:

Am si eu o intrebare pentru tine.
Daca citesti o carte cu 700 de pagini, citesti si pagina 666?

| waXonwaXoff a răspuns:

Cu 3 de ''6'' nu cu 4 cum ai pus tu.

| User a răspuns:

Eventual 666.
Habar n-am. mie mi se pare o prostie. daca ni le pun asta e, doar nu murim... nu-nteleg isteria asta generala...

| BUBULINA explică:

Ms Deagle... am sa modific

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa sti ca atunci o sa apara apocalipsa! da, o sa ni le implanteze si atunci o sa ne controleze practic viata! Si nu o sa putem refuza, pentru ca ei tot o sa ti-l implanteze, de ex:la o operatie! nu o sa mai gandim noi de aia see numeste apocalipsa! sti se mai spune ca vine apocalipsa in 12. 12. 2012, pai poate atuncini le implanteaza, apocalipsa poate fi in mai multe feluri, iar asta e cel mai cumplit! aaa u vorbesti de pasapoarte, pai atunci o sa fie inceputul, o sa aparem pe MONITOR CA NISTE puncte rosii si nu ne vom putea ascunde!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@victoria rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am auzit ca ne vor stampila pe frunte un cod de bare, ca sa nu mai fie nevoie sa avem buletine sau pasapoarte laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@sensei citisem un cod de bere, asa da sarbatori, mergi la supermarchet dai cu fruntea in caserita si sare berea din cutie, hai nu va mai prostiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rebeca, daca trebuie sa dai in casierita cu zona in care ti-a stampilat codu de bare, eu vreau codu de bare in alta parte devil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@bro in doua locuri nu se poate, alege si tu unul e suficient, sa fie 90 D?
Si lasa ca-i pui stampile unde vrei tu daca o inviti la tine.

| Domexd a răspuns:

Cine stie ca sunt periculoase si de ce bravo lui cine nu asta e, sa stea in prostie care totusi ei cred ca e desteptaciune.

| zorialbi a răspuns:

Pasapoartele cu cip biometric se emit in continuare... daca vrei din acela clasic e valabil doar 6 luni. Iar din 1 ianuarie 2011 incep sa se emita buletine electronice (e data deja legea):

Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta de urgenta.

Articol unic
Ordonanta Guvernului nr. 69/2002 privind regimul juridic al cartii electronice de identitate, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 844 din 15 septembrie 2004, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza:
1. La articolul 1, alineatul (1) va avea urmatorul cuprins:
"Art. 1. - (1) Incepand cu data de 1 ianuarie 2011 se introduce cartea electronica de identitate."
2. Articolul 3 va avea urmatorul cuprins:
"Art. 3. - Incepand cu data de 1 iulie 2010 se realizeaza platforma-pilot pentru constituirea sistemului informatic de emitere a cartii electronice de identitate."
3. La articolul 4 alineatul (2), literele a)-c) vor avea urmatorul cuprins:
"a) in municipiile resedinta de judet, pana la data de 31 decembrie 2012;
b) in celelalte municipii si orase, pana la data de 31 decembrie 2013;
c) in comune, pana la data de 31 decembrie 2014."

http://www.dreptonline.ro/......4_2008.php

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@zorialbi de alea stim si noi BUBU-LINA intreaba de alea cu 666, exista asa ceva? a inebunit lupu, sa mor eu laughing

| zorialbi a răspuns:

Pai alllinna o fi innebunit lupu' dar acte biometrice sau acte electronice sau acte cu cip sau acte 666 inseamna acelasi lucru

| zorialbi a răspuns:

@OZ una e sa citesti pagina 666 si altceva e ca identitatea ta (respectiv actul tau de identitate) sa fie asociat cu nr 666

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@zorialbi - BUBU-LINA ca tot tu esti, unde scrie ca o cartela cu cip este de tip 666?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai tot faceti asa mai bina dati un raspuns buna de ex nu se mai aude nimic au lasat astia balta pasapoartele

| anka a răspuns:

Nu mai fi asa superstitioasa ca nu e bine. Viata e frumoasa.

| dragalasica a răspuns:

Ce sunt alea?

Întrebări similare