| Recovery66 a întrebat:

Cine a creat site-ul asta este cumva evreu? Am raspuns si eu la o in intrebare, in intrebare am scris: de ce va bagati ca musca-n lapte? Nu am jignit pe nimeni nu am pus emoticoane, sau o mie de punce, nimic altceva. moderatori de pesite ul acesta au probleme mintale? Pe bune dupa ce ca astept o jumate de ora sa imi aprobeze raspunsul mil mai si sterge. in fine am cont si pe sodahead dar in intrebari poti sa pui o mie de puncte si sa scrii fu... Cat ai chef si nu iti face nimeni nimic, oricum nu imi sta in caracter sa fac asta dar aici este bataie de joc.
Daca cumva si intrebarea asta o so stergeti, frate aruncati-va pe garla

5 răspunsuri:
| Fundă25 a răspuns:

Buna!

In primul rand, daca postezi intrebarea asta inseamna ca nu ai citit regulamentul.
E mult mai bine asa, cu aceste reguli. Daca acestea n`ar exista ar fi numai raspunsuri cu injuraturi si jigniri. Daca nu iti convin regulile site`ului, pleaca de aici.
Odata ce te`ai inscris aici, ai acceptat ca esti de acord cu termenii si conditiile site`ului. Asa ca ar fi bine sa te obisnuiesti cu regulile, sau de ce nu te duci pe sodahead acolo, si vorbeste acolo asa cum te simti in largul tau.

La revedere!

P. S.: Oamenii cinstiti sunt de acord cu regulile, si le accepta, chiar daca nu le convin.

| Fundă25 a răspuns:

Apropo, normal ca in 30 minute ti se aproba un raspuns, pentru ca esti nou pe site. Dar ce sa stii tu? Daca tu consideri ca asta e bataie de joc, imi pare rau. Vad ca tie iti place sa vorbesti pe site`uri unde nu exista reguli. Atunci du`te acolo!

| Fundă25 a răspuns:

Cu ce te-am jignit eu?
Bine, recunosc ca al 2 lea raspuns a fost cam neplacut. Dar am dreptate.

Daca doresti ca raspunsul meu sa fie sters, da`i un "raporteaza" si ai rezolvat problema.

| Amyyyyyyy a răspuns:

Hey in primul rand Funda25 are in totalitate dreptate sa vb cu un vocabular asa vulgar si obscen ...lasa o impresie ca esti de la tara si poti sa te duci uh frumusel de manuta la coada vacii si sa vorbesti cum vrei... Good-Byewave

| Recovery66 explică:

Intr-un fel si tu mai jignit, chiar acum vreau sa iti vad raspunsul sters.