Buna!
In primul rand, daca postezi intrebarea asta inseamna ca nu ai citit regulamentul.
E mult mai bine asa, cu aceste reguli. Daca acestea n`ar exista ar fi numai raspunsuri cu injuraturi si jigniri. Daca nu iti convin regulile site`ului, pleaca de aici.
Odata ce te`ai inscris aici, ai acceptat ca esti de acord cu termenii si conditiile site`ului. Asa ca ar fi bine sa te obisnuiesti cu regulile, sau de ce nu te duci pe sodahead acolo, si vorbeste acolo asa cum te simti in largul tau.
La revedere!
P. S.: Oamenii cinstiti sunt de acord cu regulile, si le accepta, chiar daca nu le convin.
Apropo, normal ca in 30 minute ti se aproba un raspuns, pentru ca esti nou pe site. Dar ce sa stii tu? Daca tu consideri ca asta e bataie de joc, imi pare rau. Vad ca tie iti place sa vorbesti pe site`uri unde nu exista reguli. Atunci du`te acolo!
Cu ce te-am jignit eu?
Bine, recunosc ca al 2 lea raspuns a fost cam neplacut. Dar am dreptate.
Daca doresti ca raspunsul meu sa fie sters, da`i un "raporteaza" si ai rezolvat problema.
Hey in primul rand Funda25 are in totalitate dreptate sa vb cu un vocabular asa vulgar si obscen ...lasa o impresie ca esti de la tara si poti sa te duci uh frumusel de manuta la coada vacii si sa vorbesti cum vrei... Good-Bye
sanctuarySPA întreabă: