Aceasta este replica lui Richard al III-le-a zis si Richard Inima de Leu, din opera cu acelasi nume de William Shakespeare.
Inima de Leu era numit Richard al II-lea, nu al treilea, sper că nu vei da bac-ul din istorie...
Unul care avea nevoie disperata de un cal, il chema Richard al 3-lea (regele).
Shakespeare iti spune ceva?
Buna ziua, cred ca este citatul celebru al lui Richard Inima de Leu. O zi buna.
Un om care se afla la anaghie si numai un cal il mai putea salva (sal daca acasa), cu alte cuvinte toti zicem asta sub alt fel si cu alte cuvinte, cand suntem la un pas de moarte (cam toti zic dau toata averea mea sa mai traiesc), caci viata ii cel mai inportatn lucru si chiar daca multi situ asta o stiu cu nepasare, si sfatul meu este sa nu zici cai o chestie stupida si sa te gandesti de exemplu la copii cu leucemie aceia ar da tot ca sa mai traiasca, si du-te la scoala /liceu/facultate si nu lua draguri, tigari, (alcaol:vin, bere) acela is si necasare, dar in cantitati moderate)sper cam fost de ajutor.
Lol calmeaza-te profetule... un rege trebuie sa traiasca si sa moara cu demnitate, sa fie integru, aici insa, e vorba despre o pushlama de om, care ajunge la tron uncigandu-si familia, si care nu alege sa moara cu demnitate intr-o lupta, ci ofera viata sutelor de mii de oameni pe care i conduce, oricarei persoane ii va daun cal sa fuga ca o curva beata. Du comentul tau la unicef sau crucea rosie... aici e vb de cum il cheama pe om doar.
Lol calmeaza-te profetule... un rege trebuie sa traiasca si sa moara cu demnitate, sa fie integru, aici insa, e vorba despre o pushlama de om, care ajunge la tron uncigandu-si familia, si care nu alege sa moara cu demnitate intr-o lupta, ci ofera viata sutelor de mii de oameni pe care ii conduce, oricarei persoane ii va daun cal sa fuga ca o curva beata. Du comentul tau la unicef sau crucea rosie... aici e vb de cum il cheama pe om doar.
Nea profetu! Sfaturile mele: 1. Invata sa scrii romaneste, 2. mergi cu comentul tau la crucea rosie sau unicef, la aia le-o fi de ajutor sa-l posteze intr-un pliant probabil. Un rege traieste si moare cu demnitate. In schimb panarama asta de Richard care a ajuns la tron dubios... in momente de cumpana, ofera vietile sutelor de mii de oameni pe care ii conduce, in mainile oricarui maniac ce ii ofera un cal cu care sa fuga el ca o curva ce este. Deci, pretuim viata, insa unele lucruri sunt pur si simplu mai presus decat viata oricarui om. Doar un adevarat rege intelege asta.
Curajosul Richard Al III-lea... însă a fost lăsat să moară pe câmpul de luptă - atât a fost de apreciat de către supușii lui. Pierzându-şi calul, Ştefan cel Mare, a fost salvat de unul din oştenii săi, pe nume Purice. Dacă şi Richard ar fi avut un Purice cine știe unde Dumnezeului ar fi ajuns Anglia acum...și fără aportul lui și-au descurcat să facă câteva greșeli de neînțeles