anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine imi poate spune daca s-a inchis Xpreed.org pentru ca de-o saptamana nu pot sa intru pe el si am banuit ca s-a inchis, da ma supara tare ideea ca eu eram Uploader pe el crying

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am citit pe youtube ca l-au inchis din lipsa fondurilor si nu se mai deschide

16 răspunsuri:
| keytao a răspuns:

Nu stiu sigur ce s-a intimplat, dar nici eu nu pot intra pe tracker, si nu am primit nici un mesaj de la ei.

| AlexutuDeiu a răspuns:

Eu cred ca e in lucru.
sau poate se schimba numele site-ului

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lipsa de fonduri a fost acu vreo 2 luni dar eu cred ca a fost prins pentru ca trackerele nu sunt legale si dupa a fost dezactivat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se stie nimic sigur nici acum?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba da trackerele sunt legale nimeni nu poate sa-ti inchida un tracker sau sa-ti faca ceva ideea e sa nu ai seed sau ceva urcat ca owner daca e asa stai linistit cel mult iti pot sterge materialele ca alea sunt ilegale nu trackeru

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu pot intra, pacat ca era un traker bun...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am citit pe youtube ca initial au vrut sa faca niste modificari, insa au avut probleme cu hostul si n-au mai vrut sa bage bani si l-au vandut. Asta este. Se pare ca s-a terminat cu xpreed.org. Pacat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Erabun pe dracu, lasatio in *** cu "va ramane in memoria mea" get a life damn it

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu pot sa intru

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este inchisbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-a inchis si gata. viata mere inainte. trackere bune nu sunt, cat frunza si iarba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Huh... bine ca s`a inchis... toti cei care conduceau trackerul erau plini de ei si nu stiau sa isi pastreze userii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu numai ca e in reparatii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De fapt am citit si s-a mutat pe alt site dar nici macar n-am habar pe ce site.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sasa nu era bun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si io