anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine se uita pe emag.ro si-mi spune care este cea mai buna maneta care stiti voi de pc, retin sa zic numai emag nu spuneti alte magazine poate flanco, am gasit ceva maneta la 40 lei cu geoistic si alta la 70 lei simpla da ceva dual. nu stiu diferenta daca ma puteti ajuta. [funda]

Răspuns Câştigător
| Nede a răspuns:

Maneta pentru pc, geoistic. m'ai facut sa rad rolling on the floor))))) cat despre ce cauti uh nu stiu ce sa zic.depinde cat vrei sa cheltui, eu ti'as recomanda un joystick care sa nu fie prea scump da nici cel mai ieftin, undeva intre.si parerea mea este ca vei fi multumit de el...

3 răspunsuri:
| reanu a răspuns:

Cea mai buna costa 1340lei :p mai bine intra pe un forum de gameri si intreaba acolo happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine vindr geoistic la uz leu cinzeci sa imi dea simie cu drag stefania eu stau la poiana campina strada pitigaia numarul 888

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gbgvlv;/f.v;'fpl;'f[trlpt; ryhltp'yottprikdoedode[povr[f'hprfg[o fpdffdew[prol3pfg[0rgeg[]golrgg5ujgtkltoifkeldkmdoe8439473889ewdeydewudyhewiusdyuhdwifdhjkvfojgrtiofuifgofjfddghfgfgfgfgfgfhfgfkfifopgogrp[fgkfp9ibgkrpgo gt[jhpyjh6[jpyhjyhohy['tgpght-[ghokhtp[th9hytyti 89. ; lvreau geoistic!?