Draga mea, daca te incalzeste cu ceva, si eu am avut aceeasi problema, imi inlocuia parola la cateva minute dupa ce o schimbam, eu stiam cine, dar neavand dovezi..., tot ce am aflat e ca se poate cu un virus trimis pe compul meu care imi citea tot ce tastam. mai multe nu am reusit si eu, scaneaza cu un antivirus bun si schimba apoi iar parola.
Prietenul tau are un keylogger instalat in PC, care inregistreaza tot ce se tasteaza de la tastatura si (asa afla si parola si ID-ul lui), urmareste istoricul din browser paginile web vizitate, face captura foto, video, audiuo depinde cat de complex e si trimite rapoartele celui care la creat printr-o conexiune FTP sau eventual pe email. Numai asa se putea sa ii afle parola de la yahoo messenger, mail de fiecare data cand o schimba. Incearca sa devirusezi calculatorul cu http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Kaspersky-Virus-Removal-Tool.shtml opreste mai inti protectia antivirusului actual daca ai unul si conexiunea la net si dai sa scaneze. Daca calculatorul lui e folosit si de alte persoane creeaza un cont de administrator in Windows protejat de o parola si pentru celelalte persoane fa unul de guess asa le limitezi accesul si nu mai are drepturi depline pe PC si pune si un antivirus daca nu are. Incearca sa schimbi parola din nou si vezi ce se intimpla.
Ii pica netu si de aceea ii apare asa, sau intra si pe yahoo mail in acelasi timp si se intampla la fel.
Crede-ma nu are cum sa ii afle parola la fiecare minut.
Nu se poate asa ceva.adica stati e foarte clar ce zice ea. spune ca ii este inlocuita deci nu iasa si intra messu. cred ca cineva iti stie toate datele cu care ai aompletat cand ai facut id si de aceea poate intra in acount info si editeaza datele:*
Nu are cum sa afle parola de mess
nici cea mai inteligenta persoana de pe planeta asta un poate
poate doar hackeri specializati
Credeti-ma ca am incercat tot ceea ce se putea. Si nu folosesc messenger-ul de 2 zile. Ci de cativa ani. Si nu, nu am intrat p mail si p yahoo messenger in acelasi timp. Chiar daca intram, parola trebuia sa functioneze. Si stiu sigur ca cineva i-a spart account-ul deoarece am vb cu persoana respectiva de pe id-ul meu. Dar din pacate nu am putut sa-i aflu nici macar intentiile daramite mai multe. "1234567", crede-ma pe cuvant ca de fiecare data afla parola si o schimba, dupa bunul plac. Nu vorbesc prostii.
Salut.am citit problema ta/prietenului tau. El nu poate sa-ti schimbe parola eventual sa o reseteze.si pentru a o reseta cei de la Yahoo! trimit un link de resetare pe adresa de mail a prietenului tau, pe care numai daca o acesezi o poate reseta.Asa ca ma indoiesc ca ar putea face ceva. Dar sa zicem ca poate si este adevarat ce spui tu, atunci ar mai fi o solutie...sa intri pe id-ul prietenului tau, click sus pe Messenger si pe My Account Info. te loghezi si de acolo cauti si schimbi "intrebarea si raspunsul" useru-lui(pe care a setat-o cand a facut id-ul)sau poate ramane aceiasi intrebare dar cu un raspuns diferit. Poate acea persoana care nu are ce face, il cunoaste foarte bine pe prietenul tau si stie vechea intrebare si vechiu raspuns.si o poate reseta cand vrea. Modificand "intrebarea si raspunsul" ii razi in nas.nu mai are ce sa-ti faca. Cei de la Yahoo! sunt foarte stricti si foarte atenti.NU EXISTA PROGRAM DE SPART PAROLE!