Mda...pentru mine a fost superba dar avand in vedere ca baietii roiesk in juru meu am avut o cerere de prietenie de la un coleg dar am zis NU. fata care ma uraste cel mai mult a lipsit. a fost ziu ideala. baiatul care il plac tot coleg cu mine mi-a facut oki dulshi, dar nu pot fi cu el ca are prietena... aceasta fiind cea mai buna prietena a mea. el mi-a spus ca poate eu voi fi urmatoarea daca se despart, ceea ce va fi foarte curand eu chiar il plac pe baiatul asta si el da semne sa ma placa
asa ora de franceza n-am facut-o
aia de fizica nici atat si la mate era sa avem inspectie cam atat pe azi. pup:*
Pentru mine o zi oribila. Prietena mea cea mai buna nu a fost la scoala deoarece are varsat de vant. Si trebuie sa stea toata saptamana acasa.
Super fain.Ne-am distrat toata ziua.Nu am facut ore, asa ca am avut ocazia de a glumi, si a ne distra
Ama stat 2 ore si am plecat, plictisieala in prima zi, mai mult am fost cu colegii la un biliard
Am facut ore, am chiulit de la biologie, m-am dus in parc si am stat cu fetele. Stateam linistite pe banca, si a venit o femeie la noi. Ne-a atins pe fiecare si a spus : ce fete frumoase. Noi ne uitam speriate la ea, si eu am spus: Fugiti repede ca asta ne deoache acum`. Si am fugit
Dar avea multe riduri, un fes de Axinte
) si era... zbarcitura, creatura.
Dupa ceva 20 de minute ne-am dus inapoi si se apropia de noi de la distanta si a zis : Va rod! Va mananc! asa furioasa, parca era posedata de un demon
)
Ca de obicei
pentru mine unul fiecare zi de scoala e o zi de distractie cu amicii