| CyClopedy a întrebat:

Cum ? Cine imi zice i

20 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Este foarte simplu. Apesi pe fundita (medalie gri, care se transforma in una oranj) din dreapta raspunsului preferat, iar apoi tot ce va trebui sa faci, e sa dai clic pe "OK" (sau ceva asemanator). Este un fel de "Multumesc" pentru cel, care te-a ajutat cel mai mult. Bine ai venit printre noi! Bafta si numai bine!winking

NOname
| NOname a răspuns:

@NaTo9mAy@yahoo.com, te-as ruga sa nu te grabesti sa tragi concluziile! Cand am postat raspunsul meu, au fost zero raspunsuri date. Banuiesc, ca asa aparea si celorlalti, care au raspuns. Stim cu totii, ca de fiecare data dureaza pana se actualizeaza datele site-ului. Asa ca te-as ruga sa nu faci acuzatii nefondate, sa nu-ti bati joc de oameni. Am patit de nenumarate ori sa raspund prima, iar in final sa aflu, ca raspunsul meu a aparut al 13-17-lea. In cazul meu chiar nu a fost vorba de vreo fundita (nu pot sa vorbesc in numele tuturor), doar am dat un raspuns, ceea ce si facem aici pe TPU - dam raspunsuri! Numai bine!

| mgtow a răspuns:

Mai nu vedeti ca va trage teapalaughing ati muscat momeala 15 deodata laughinglaughing

| allleeeee a răspuns:

In dreapta raspunsului carui vrei sa o dai apare o fundita gri.
Dai click pe ea si dai OK.

| Xonia a răspuns:

In drepta raspunsului meu e o medalie gri, daca apesi pe ea se face portocalie, asa imi dai o fundita

| nellyneliana a răspuns:

In dreapta raspunsului vezi ca iti arata fundita, dai clik pe ea si mai departe te descurci... Mi se pare ca te intreaba daca esti sigur ca acela e raspunsul castigator...

| dedesh a răspuns:

O sa iti apara in dreapta raspunsului cate o fundita pentru fiecare user care ti-a raspuns. tu o acorzi cui vrei, facand click pe ea. apoi iti apare o casuta, in care te intreaba daca esti sigur ca alegi acel raspuns castigator, dai ok si gata, fundita e la locul eihappy

| AnToOniiia a răspuns:

Dpa ce vezi rasp pe care il consideri castigator, vei vedea in dreapta lui o fundita(medalie) pe care este scris "Declara castigator". Da click pe ea si voilla!winkingwinking:*

| AlexandraFoo a răspuns:

Pai iti apare in dreapta mesajului, pe care il dau ceilalti o fundita. Si dai click pe ea. Da trebuie sa astepti un pic ca sa apara fundita pe care dai click! Fundita? Pliss, ar fi prima mea fundita.

| alexxy_8614 a răspuns:

Buna.Pai daca vrei s pui o intrebare vei primi raspunsuri si in dreptul intrebarii scrie acorda fundita sau c scrie si daca dai clik acolo iti apare fundita insemnand ca acel raspuns a fost bun si t`a ajutat daca nu ai inteles d`imi un mesaj pe privat papa

| tudorr a răspuns:

Apesi in dreapta declar raspuns castigator sau ceva de genu

| tudorr a răspuns:

Pentru cei care spun ca noi am luat teapa, uitati-va pe profilul lui rauldog si o sa vedeti ca numai ieri si-a facut contul

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

In partea de jos a raspunsului iti apare o funda gri. Dai click acolo(declara raspunsul castigator) si iti apare o intrebare la care raspunzi cu DA.

| Blackberry^^ a răspuns:

Pai in partea dreapta a persoanei care a dat raspunsul apare o meladie pe care scrie "Declara raspunsul castigator"
Funda?batting eyelashes

| cocolina a răspuns:

------------------------------) aceasta sub care scrie "declara raspunsul castoigator" este o funditabig grin La cat mai multe!

| IrInA_3016 a răspuns:

Pai cum ti'am raspuns eu acum la intrebare, in treabta raspunsului meu scrie "raspuns castigator". dai click acolo si primesc fundita.:*

| Nadia_2113 a răspuns:

Pai la fiecare raspuns ai in partea dreapta a ecranului o fundita grihappy
Si daca dai pe ea o sa ii dai acelei persoane fundita:*
Funda?batting eyelashes

| Ratzushk a răspuns:

Dai pe fundita sub care scrie"declar raspunsul castigator". fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In partea dreapta jos scrie alege raspunsul castigator si deasupra este o fundita, dai click acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e langa mine o fundita