In general se desareaza in apa clocotita, le pui in apa timp de 5 minute si le scoti apoi.
Le pui in apa calda, intr-un vas si adaugi un cartof curatat sau o felie de paine. Le lasi pana a doua zi.
Cu apa calda(o schimbi de cateva ori la aproximativ 2 ore). Le incerci pana iti plac.
Bună.
Pentru a desăra măslinele le înțepi ușor cu vârful unui ac, le introduci într-un vas cu apă călduță (recomandare: încălzește apa, nu direct de la robinetul cu apă caldă) în care pui și o felie, două de pâine. Pâinea are rol de a trage sarea din ele.
Aceeași metodă o poți folosi și în situația brânzei sărate.
Sfat: cumpără măsline deja desărate, sunt mai la îndemână!
Poftă bună.
Pa, pa.
Pune măslinele într-un bol mare sau într-un borcan.
Acoperă-le complet cu apă rece.
Schimbă apa de 2-3 ori pe zi, timp de 1 până la 3 zile, în funcție de cât de sărate sunt.
Gustă după 24 de ore. Când au ajuns la nivelul dorit de sărare, scurge-le.
More: Speed Stars Unblocked - https://speedstars-unblocked.github.io
MuresanEugen întreabă: