| boooooring a întrebat:

Cum fac pe o fata sa sufere? Dar rau de tot! Funda pentru cea mai buna solutie happy

15 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Daca ti-a facut ceva plateste-i cu aceeasi moneda... daca nu ti-a facut nimic atunci esti un bou si un cocalar!

| mgtow a răspuns:

Jignindo de fata cu lumea si daca ti-a facut rau sa o faci de ras

mira
| mira a răspuns:

Razbuna-te fiind calm si bun cu ea.Iti va aprecia superioritatea.

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Am niste intrebari pentru tine:
1.De ce vrei s-o faci sa sufere?
2. Ce ti-a facut sa-i faci asta?
3.De ce ai pus la aceasta categorie intrebarea?
4.Nu-ti dau sfaturi.

| AdelinaC a răspuns:

Doamne cum sunt baietii, numai de ranit sunteti in stare, un lucru bun nu ati face x(

| CristinelAndrei a răspuns:

Dc?:o

| pauladrian a răspuns:

Iti dau un raspuns subiectiv si moral, nu e bine sa-i faci rau unei persoane, sa te razbuni. Las-o in pace, poate va suferi si fara sa-i provoci aceasta stare.

| Octaviana_9832 a răspuns:

Nu inteleg pentru ce ai avea nevoie sa faci o fata sa sufere, este foarte rau asta, mai ales ca o fata sufera pentru orice cuvant greu dar sa zicem...

Ai putea s`o insulti, sa-i gasesti punctele slabe si sa ataci acolo!
Daca tine la tine s`o faci geloasa cum poti mai mult de fata cu ea, asta doare cel mai tare!
Sa inventezi ceva despre ea ce nu este adevarat si sa iti sustii parerea ca lumea sa te creada si ea sa cada la pamant! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da de ce sa sufere? Esti cumva frustrat? Vesi omule de treaba ta. ce oameni Doamne! Tu ai gandit mult inainte sa intrebi asta?! Iti zic eu ca nu.Sa faci rau e mai usor decat sa faci bine.

| adeneewo0ow a răspuns (pentru anonim_4396):

Se pare ca tu esti mai frustrata decat omul asta... Lasa-l in pace ca are dreptate. Voi vorbiti acum ca nu e frumos sa va facem asa ceva, dar voi va bateti joc de barbati tot timpul. Probabil prin ce trece el acum am trecut si eu si stiu cum e. Vrei sa-i faci viata un calvar fara doar si poate. Prietene, calmeaza-te ca nu are rost sa te enervezi. Daca vrei sa o faci sa sufere, du-te si vorbeste cu alte fete, poate cu unele pe care nu le suporta sau cu unele cu care e certata si trateaz-o cu indiferenta. Asta doare cel mai, tare... Bafta si nu le mai lasa sa-si bata joc de tine, nu mai pune la suflet orice fac ele. Vezi ca nu e capabila sa te iubeasca doar pe tine, las-o si treci mai departe pentru ca sunt destule

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba omule viata este o curva iar femeia este viata uh...nu?winking

| Drolja a răspuns:

Banuiesc ca ai auzit expresia "Ceea ce nu ti place, altuia nu i face " tongue Eu cred ca ceea ce vrei tu de fapt sa faci este sa nu mai ai de a face cu ea si sa nu iti faca probleme. ei bine, daca vrei sa o faci sa sufere si ea te va face, nu vei ajunge nicaieri altundeva decat sa fii stresata, trista si crede ma, nimanui nu i ar placea un prieten razbunator. Daca o vei face sa sufere, iar ea va face pe nevinovata si pe fragila, tu vei aparea in fata celorlalti ca personajul negativ ca s o ranesti si insensibila.
Daca o vei ingnora si nu ii vei da atentie ea va fi uimita si va vedea ca nu te raneste, insa daca te razbuni si o injuri se va bucura ca esti ranita.
Deci, calm down.

| hiigee a răspuns:

Eu zic sa n-o faci sa sufere ca o sa se intoarca roata happy.
faci asta pe moment pentru ca esti nervos, mai tarziu o sa regreti
mai bine te-ai calma

| AndreiBebe a răspuns:

Si eu 1 intrebare pentru tine Lola : 1. Daca era intrebarea " Cum sa fac un baiat sa sufere? ", imediat raspundeai, nu? Si. Ca sa-ti raspund la intrebare, trateaz-o cu indiferenta.

| Pascu_Ion_1986 a răspuns:

Mane, si eu as vrea sa fac o fata sa sufere, cel putin cum m-a facut ea pe mine sa sufar, o fost prima fata pe care chiar am placut-o cu adevarat si pot sa spun ca am iubit-o chiar, si ea intro tabara mi-a dat senzatia foarte vizibila ca ma place, auzisem si zvonuri...in fine cand am vorbit cu ea m-am simtit in al 9-lea cer, dar chiar in acea zi a venit un baiat si imediat i-a cazut in brate...si am suferit prima data, apoi cateva saptamani mai tarziu ea sa desp de el si vorbeam cu ea de cv timp si exact cand sa o intreb daca vrea sa fie cu mine mia taiat tot elanul spunandu-mi ca chiar in acea zi sa impacat cu el. funny laughing, nu am mai vb cu ea, dar vreau sa sufere ca si mine