| DeeDee_5322 a întrebat:

Cum imi deprivez hi5`u?
>Fundabig grin

Răspuns Câştigător
| karlikuicsddd a răspuns:

Te referi la faptul ca ai vrea sa il scoti de pe privat?
Eh, daca da uite pasii:
- Scrie sus in dreapta " cont " Intrii acolo.
- La cont exista mai multe rubrici " cont "; "confidentialitate " etc
- Intrii la confidentialitate si scrie acolo " Acord doar prietenilor mei dreptul de a-mi vizualiza profilul"
- apesi pe ala si o sa iti apara doua optiuni " Acord doar prietenilor dreptul de a-mi vizualiza profilul " si "Acord altor utilizatori dreptul de a-mi vizualiza profilul" Eh tu dai pe "acord altor utilizatori..." Apoi Salvare. Si asta a fost tot :d
Funda?

6 răspunsuri:
| cosmon a răspuns:

Adica sa il faci sa nu mai fie privat? pai nu ai cum decat daca stii parola si intri la setari si la confidentialitate, ca sa vezi poza de profil copiezi linkul si unde scria 01 la sfarsitul ei scrii 02 s merge sa o fezi la dimensiune reala

| emy1994 a răspuns:

Intri pe hi5 dai la cont dp confidentialitate si acolo ai mai multe... funda?

| Deddu a răspuns:

Te duci la profilul tau de hi5 si sub imaginea caracterului tau creat, in dreapta sus dai click pe cont/acount si apoi confidentialitate/security si acolo la setari de profil iti modifici tuhappy
Sper ca am ajutat.Pa-pa!happy

Răspuns utilizator avertizat
| nustiucenumesapun a răspuns:

Dai in coltu din dreapta sus la ' account'. si de acolo 'privacy' dupa aia 'Profile Settings'...
'My profile can be viewed by my friends only. '... chestia asta o schimbibig grin

| 6342 a răspuns:

Pei dai la cont, dupa la confidentialitate, si dai click pe "Acord doar prietenilor mei dreptul de a-mi vedea profilul. " si alegi tu dupa sati vada toti profilul

fundita?batting eyelashes

Întrebări similare