| andutz a întrebat:

Cum imi pot curata monitorul? L-am stropit din greseala cu acuarele:dlaughing.

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Şerveţele Pronto.
Pa, pa.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu il curat cu servetele umede pentru copii si nu am avut probleme pana acum.

| bebytzza_9352 a răspuns:

Incearca cu o carpa umeda. dupa ce termini ia un servetel si sterge din nou sa nu ramana apa pe el.si carpa sa fie DOAR UMEDA nu imbibata cu apa foarte mult succestongue

| marrr a răspuns:

Pai depinde de ce monitor ai. Daca este LCD, curata-l usor cu o carpa si un produs de curatat (eu folosesc Pronto).
Daca ai monitor. mare. nu conteaza cu ce il cureti, pentru ca nu este la fel ca la cel LCD si poate fi curatat tot cu o carpa.

| andutz explică:

E lcd

| 1235678907452352 a răspuns:

Cu o corpa uscatastraight face

| Ally.Bee ♀ a răspuns:

Mie mi. a luat tata niste servetele umede d.alea pentru tabla cu marker. se numesc White Board Clene, si sunt foarte bune. eu mi.am sters si monitorul si televizorul din camera cu ele si au dat un rezultat foarte bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e LCD ai bulit manganul daca e cu ecran de sticla dai cu dizolvent

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu. dar dacail stergi, invelestel in fata cu folie de celofan din acela foarte subtire.tipla.se vede prin ea perfect, si nu se mai murdareste.

| andreeaw a răspuns:

Exista o solutie spray pulverizator cu care se curata orice monitor; e indicata; nu e indicat sa-l cureti cu solutie pentru geamuri; sau incearca cu servetele umede, speciale pentru monitor; intreaba la orice magazin cu componente pc

| rob3rttt a răspuns:

Eu il curat cu clin de geamuri big grin si se curata foarte bine happy