| Edvin_7631 a întrebat:

Cum pot face un caine pui sa fie rau cand va creste?

Răspuns Câştigător
| codgaby a răspuns:

Iti spun eu ii dai carne cat de multa vrea in sange in special eu am avut 2 cainii ciobanesti carpatini si crede-ma nu ai fi vrut sa stai pe langa ei.

10 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Te "joci" cu el, il faci sa te muste, il enervezi, cand ii pui mancarea o iei pana face spume... sa sara sa te muste etc... si daca vezi ca e mai rau, gata ai reusit. Daca nu, asta e

| qtheodora a răspuns:

Dc iti trebuie sa fie rau? Poate te mananca pe tinelaughing. DEpinde si ce rasa e...

| qtheodora a răspuns:

Dc iti trebuie sa fie rau? Poate te mananca pe tinelaughing. DEpinde si ce rasa...

| akaa a răspuns:

Buna.
Pai, il dresezi de mic sa fie rau, iar cand va creste va fi cum ai vrea tu sa fie. Am o prietena care si-a luat o catelusa. De mica tot ii spunea musca musca, etc. etc. Sper ca te-am ajutat :p Funda? big grin Merci >big grin

| troller2103 a răspuns:

laughing caini nu se fac rai asa cum vrei`!smug

| ImHereForYou a răspuns:

Sa-l ti in cusca(asta ar putea sa-l faca ffff agresiv)

Răspuns utilizator avertizat
| Zapa_1628 a răspuns:

Pai e foarte greu.Eu ti-as sugera sa il antrenezi de la o anumita varsta. Daca il inveti de mic se spune cand creste va fi asa cu l`ai invatat.Deci antreneazal si pana la ura o sa reusesti.

Sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu reusesc. am o catea ciobaneasca de 5 luni si cand vine cineva ea sare pe ei si se joaca. Va rog sa raspundeti ca sunt si eu curios. Eu o s-o tin in zgarda si cred ca asa va fi bine!

| giagianina a răspuns:

Sa te haraiesti cu el
, sa-l prinzi de coada, sa il chinui intr-un fel

Întrebări similare