Www.tinypic.com
incarci poza.-scrii codul codul- si dupa accea copiezi primul cod si il pui la comment.
sau daca vrei sa pui o poza de pe hi5. intri pe poza respectiva dai afisare linkuri pentru fotografii. si copiezi primul link si il pui la comment
Pai e destul de usor. Trebuie sa ai neaparat poza la hi5-ul tau. Dai acolo unde scrie afisare linkuri pentru fotografie(chiar langa sterge fotografia sau alege fotografia ca fotografie de profil). Acolo o sa-ti apara vreo 3 linkuri tu poti dai copy pe primul si apoi dai paste acolo unde vrei sa lasi comul cu poza ta.
Sper ca ti-am fost de ajutor, daca da atuci da-mi funda!:*
Deci:
- dai la poza care vrei s-o pui la comentariu;
- deasupra pozei scrie "Afisare linkuri pentru fotografie"- dai acolo
- copiezi ce scrie sub HTML
- pui linkul copiat la comentariu.
Sper ca ai inteles.
Pup.
Daca ai deja poza pusa pe hi5 ( cea pe care vr s-o pui la comentariul altcuiva) te duci unde ai poza si vezi deasupa ei ca scrie "show photo links" dai pe el si o sa-ti apara o fereastra cu 3 casutze. Copiezi tot ce scrie la "html" ( chestia cu
Iti trebuie un url pentru poza. adica : o postezi pe hi5-ul tau, dai afisare url pentru aceasta poza, alegi url-ul din mijloc apoi il copiezi(apasa ctrl+a apoi ctrl+c ) dupa care ii dai paste pe profilul cui vrei ( ctrl+v)
Deasupra pozei pe care vrei sa o pui comment, scrie afisare linkuri pentru fotografii. Dai acolo si apoi copy paste in locul pentru comment
foarte simplu
sper ca ti-am fost de folos :*
MaryaSiAtÂt întreabă: