| euuuuuuu6 a întrebat:

Cum pot sa ma las de fumat? pls.

Răspuns Câştigător
| Breakingthehabittonight a răspuns:

Gandes`te ca nu te face pe tine o tigara, si daca vrei sa iti batjocoresti restul vetii si sa iti nenorocesti plamanii de tot...nu ai decat, incearca sa spui.NU nu acum, mai incolo, si tot asa pana nu fumezi niciuna. si in primul rand heii nu mai iti cumpara, incearca sa le raresti pe zi ce trece, azi 3 maine 2 poimaine 1 (a fost un exemplu normal )OK sper sa te ajute si sa fii ascultatorlaughinglaughing

12 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Nu mai cumperi, nu mai aprinzi niciuna si incerci sa mesteci guma, sa mananci fructe, seminte, bomboane de cate ori simti nevoia sa aprinzi tigara. Trebuie sa ai vointa, ambitie si sa fii hotarat. Dupa 3-4 zile incepi sa uiti de tigara, simti tot mai putin nevoia si nu mai este asa stresant. Ar fi bine sa te sustina si sa te incurajeze si cei din jurul tau.Ai mei ma laudau tot timpul ca sunt foarte ambitioasa, cata vointa si curaj am si ma determinau sa le arat ca e asa! Nu o aprindeam sa nu ma fac de rusine!(implinesc aproape un an de cand nu mai fumez!). Curaj si vointa!

| Cronki a răspuns:

Nu poti sa te lasi de fumat, odata ce nu iti doresti acest lucru. Cand va veni timpul sa renunti cu adevarat la tigara, iti vei da seama (nu ai nevoie de un anumit imbold anume pentru a te lasa), ci va fi mai mult decat suficient doar sa constientizezi ca fumul nu face bine sub nici o forma plamanilor tai, sanatatii tale.
Un transplant de plaman trece lejer de 120. 000 euro. Crezi ca merita sa'i compromiti pe ai tai? Si eu am fost fumator si ma bucur enorm ca am puterea interioara sa ma privez de ele. Success si tie!

| BizSinir a răspuns (pentru Cronki):

rolling on the floor ai fost?!

| Cronki a răspuns (pentru BizSinir):

Ce? don't tell anyone E usor sa te lasi de fumat. Am facut-o de o mie de ori!winking

| BizSinir a răspuns (pentru Cronki):

Sa zicem ca te cred. Doar sa zicem... rolling on the floor

| cornel a răspuns:

Nu mai cumperi tigari.gandeste-te ca nu iti fac bine.

| usernamebpla a răspuns:

Bravo... putini sunt cei care iau aceasta decizie, multi zic ca nu pot sau nu vor dupa ce au inceput... uite dc vrei sa o faci tu, de la sine fara medicamente sau ceaiuri sau iosh
mai intai trebuie sa renunti la o ultima tigara! si sa te gandesti cat is de daunatoare ...gasesti mai multe aici http://www.boli-medicina.com/......BM-COM.php sau medicamente contra fumatului aici http://www.andyfarm.ro/produse-contra-fumatului_173/impotriva-fumatului_93/ fundita? :D

| vlad423 a răspuns:

Pai in primul rand gandeste-te ca daca continuii sa fumezi vei ajunge sa suferi de foarte multe boli...cancerul fiind cel mai grav! mai bine previi decat sa combati

| Boniboon a răspuns:

Daca intr-adevar vrei, vei reusi! Gandeste-te la raul pe care ti-l faci singur/a fumand. Succes! laughing big grin

| TrustMe a răspuns:

Nu mai cumpara tigari, fa-ti alt viciu mai putin daunator.

| euuuuuuu6 explică:

Dar nu ma voi ingrasa?

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Nu poți sa te lași treptat. Îți spui "De azi nu mai fumez!" si gata!