| JustACuriosPerson a întrebat:

Cum pot sterge un messenger? Funda! Vreau pentru ca imi intra cineva pe el.

12 răspunsuri:
| petrica1111 a răspuns:

Nu trebuie sa it stergi. schimba parolawinking
Te ajut eu daca vreibatting eyelashes

| Scherimuvi a răspuns:

Cred ca glumesti daca vrei sa stergi messengerul fa urmatorii pasii:
Start>control panel>add or remove programs>selecteaza yahoo>si da change/remove si da ce urmeaza pentru al dezinstala
Succes

| negru30 a răspuns:

Nu sterge nimic - el intra - el iese - este pacat sa-i iei painea de la gura celui care intra - ha ha ha - se joaca si el - daca nu are cu ce se juca - se joaca cu tine

| mona a răspuns:

Trebuie dezinstalat

| AlinnutSsa a răspuns:

Iti intra cineva pe id? [Scuze dar nu prea am inteles intrebarea big grin]
Daca iti intra cineva, simplu. Schimbi Parola.
Daca nu mai vrei programul "Yahoo Messenger" il stergi :
Control Panel-Add or Remove:apoi cauti messu si dai remove.

| cornelusababy a răspuns:

Poti sa ii schimbi parola.

| IngerashAlexutza a răspuns:

Nu il poti sterge, dar iti poti creea unul nou si le spui prietenilor ca pe contul vechi nu mai intri si nu esti tu.

| Blondutsaxoxo a răspuns:

Intri aici https://edit.yahoo.com/config/delete_user... itti scrii id-u` parola... si apoi urmezi instructiunile... happy
Atentie! Id-ul de Messenger se sterge definitiv la fel cu el si serviciul de mail, deci Yahoo! Messenger + Yahoo! Mail + oricare alte servicii oferite de marele si vestitul Yahoo! Funda`?batting eyelashes

| Blondutsaxoxo a răspuns:

Intri aici https://edit.yahoo.com/config/delete_user... iti scrii id-u` parola... si apoi urmezi instructiunile... happy
Atentie! Id-ul de Messenger se sterge definitiv la fel cu el si serviciul de mail, deci Yahoo! Messenger + Yahoo! Mail + oricare alte servicii oferite de marele si vestitul Yahoo! Funda`?batting eyelashes

| RoxyRoxana97 a răspuns:

Nu poti sa stergi un messenger, decat sa ii schimbi parola

| aliceman a răspuns:

Daca e vorba de un contact messenger, dai clik dreapta pe contact si dai delete.