Intri la profilu tau(vizulizare profil in partea stanga),dai la intrebarile mele, selectezi intrebarea, iar apoi fundita apare in dreapta mai jos este gri(dar se face portocalie) si are un 1 pe ea, dai click pe ea si apoi dai accept, Si asa dai fundita celui care merita sa ii dai.
Uite,eu de exemplu pun un raspuns,daca tie iti place,ai in partea dreapta:"declara acest raspuns ca fiind castigator", si dai click, te intreaba daca esti sigur si ii dai DA
In dreapta comentariului respectiv este o funda.doar apesi pe ea si acela este raspunsu castigator![]()
funda?
Poi in dreptul raspunsului e o funda!
Apesi pe ea la raspunsul care vrei sa-l alegi castigator.
Si apoi dai da
Ce zici?
Incercam?
Apesi pe chestia[panglica] asta gri din dreapta raspunsului meu care sa va face portocalie cand dai click si eu iti voi multumi ca ai dat acolo. bafta!
Pai atunci cand ti se raspunde la intrebari si tu consideri ca cel mai bun raspuns e al lui X ai in dreapta raspunsului o funda care, daca treci cu sageata de la mouse peste ea, se face portocalie.
Ca sa alegi raspunsul lui X ca cel castigator dai click pe funda.
Succes! :*
In dreapta fiecarui raspuns este o funda transparenta cu numarul 1 pe ea.Cand treci cu mausul se face portocalie.Dai click pe ea si ai dat funda.Succes.
In dreptul fiecarui raspuns (in partea dreapa) este desenata o fundita. pur si simplu trebuie sa apesi pe ea. apoi te intreaba daca esti sigur ca vrei sa declari acest raspuns cistigator si tu spui DA sau NU!
Bafta!
In dreptul raspunsului e o funda...
Apesi pe ea la raspunsul care vrei sa-l alegi castigator.
Si gata!
In partea dreapta de la intrebare este o funda, dai clik pe ea la raspunsul castigator si gata!