Asculta muzica
, la mine merge sau nu ti le fa pur si simplu, e sfarsitul anului pentru Dumnezeu, mai sunt 2 saptamani
Pai sa nu te gandesti "ce greu e " sau "ce mult e ". Daca faci putin, mai iei o pauza faci ceva care iti place apoi iar te apuci de scris nu ti se va parea ca este mult. Iar greu nu este daca te gandesti un pic la ce ai facut in clasa.![]()
Poti asculta muzica in timp ce scrii.
o emisiune tv sau ceva care iti place sa auzi. ca sa poti si scrie.
Iti poti face temele din cand in cand cu o prieten/a sau coleg/a, cand lucrezi impreuna cu cineva este mai distractiv decat sa le faci singur si sa te plictisesti.
Poti gasi si singura activitati care iti plac si sa le combini cu temele
Daca poti sa-ti pui muzica si sa scrii sa fii atent atunci o sa termini repede si nu o sa te plictisesti (eu asa fac)
Ascultand muzica, abordand subiectele intr-un mod propriu [la romana si alte chestii interpretative], sau dandu-ti pauze in care sa faci ceva ce iti place, dar care sa nu iti distraga atentia prea mult de la teme; ceva care sa te relaxeze.Astfel,temele vor fi mai putin obositoare.
Pai poti fii relaxat cand iti faci temele doar daca stii cum sa faci acea tema sau daca iti place materia respectiva. Asta se intampla in cazul meu. Cand sunt stresat si imi fac temele, eu ascult muzica...intr-un fel ma linisteste. Incearca si tu!