| εїз Ir εїз a întrebat:

Cum poti sa iti faci temele fara sa mai fii plictisit, ci relaxat?

Răspuns Câştigător
| iasminhappypills a răspuns:

Asculta muzicawinking, la mine merge sau nu ti le fa pur si simplu, e sfarsitul anului pentru Dumnezeu, mai sunt 2 saptamani

10 răspunsuri:
| Ramina a răspuns:

Pai sa nu te gandesti "ce greu e " sau "ce mult e ". Daca faci putin, mai iei o pauza faci ceva care iti place apoi iar te apuci de scris nu ti se va parea ca este mult. Iar greu nu este daca te gandesti un pic la ce ai facut in clasa.winking
Poti asculta muzica in timp ce scrii. happy o emisiune tv sau ceva care iti place sa auzi. ca sa poti si scrie.
Iti poti face temele din cand in cand cu o prieten/a sau coleg/a, cand lucrezi impreuna cu cineva este mai distractiv decat sa le faci singur si sa te plictisesti.
Poti gasi si singura activitati care iti plac si sa le combini cu temele tongue

| geoolina a răspuns:

Daca poti sa-ti pui muzica si sa scrii sa fii atent atunci o sa termini repede si nu o sa te plictisesti (eu asa fac)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa ceva care-ti place mult inainte, ca sa te bine dispui. Apoi apuca-te si incearca sa-ti pastrezi buna dispozitie si interesul. Fa cate putin in fiecare zi ca sa nu se stranga si sa-ti ia mult timp!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta muzica. Cel mai bun mod!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand vrei sa iti faci temele sa para mai relaxante si nu plictisitoare exista o singura solutie: poti sa asculti o melodie cum ar fi ''You belong with me'' de Taylor Swift sau melodia ''Eenie Meenie'' de Sean Kingston ft. Justin Bieber!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta muzica, dar nu orice fel depinde si de melodie si versuri sau uite-te la tv; eu asa mi le fac mereu ...chiar daca mai scriu versuri sau replici in tema laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o solutie si sa le faci cu placere eu asa lae fa! doar cand am chef! ca atunci cand nu am chef ascult muzica!happy

| georgegs a răspuns:

Iti.spun.eu,.,sa.faci.cate.putin,.sau.sa.asc.muzica./,./

| Audrey. a răspuns:

Ascultand muzica, abordand subiectele intr-un mod propriu [la romana si alte chestii interpretative], sau dandu-ti pauze in care sa faci ceva ce iti place, dar care sa nu iti distraga atentia prea mult de la teme; ceva care sa te relaxeze.Astfel,temele vor fi mai putin obositoare.

| jhonny_2304 a răspuns:

Pai poti fii relaxat cand iti faci temele doar daca stii cum sa faci acea tema sau daca iti place materia respectiva. Asta se intampla in cazul meu. Cand sunt stresat si imi fac temele, eu ascult muzica...intr-un fel ma linisteste. Incearca si tu!