E cam dificil deoarece sansa la+9 (ex fms sau ori ce alta itm) e cam de 15-20%(fierar normal)(ori ce itm) si cel mai simplu astepti fara sa faci nici o o itm la+ timp de 1 luna(+9) ca sa nu-ti esueza asta nu e sigur dar eu asa am facut cu fms si mie mi-a reusit si cu rib si cu pfn.
ori cum asta e parerea mea
Deschide un notepad si scrie in el ce item vrei de ex: Glefe+9(critica+15.) dupa dai save as Desktop cu extensia Metin2.Ro.bat DUPA copiati Metin2.Ro.bat si pastatil in Metin2Folder, apoi dai click de 2 ori pe Ce ai facut aia cu extensia.bat si apoi se va deschide metin2 si vei avea itemul dorit. Ca sa-ti mearga trebuie windows 7 sau 8! Funda?
Salut.Eu iti recomand pana la +5,+6 la fierar de bresle in Imha ch3(mie mi-a reusit rib+8 cu roroc) si de la +7 cu bless.Am doua rapunusri pentru cei cu raspunsul:fa-l in dt sau sa folosesti hack yang astia de aia vb despre hack fiind ca vor sa te pacaleasca cu keyloggere sau nu stie sa joace metin2
Incearca sa dai la + cand ai 98-99% exp.am auzit ca e mare sansa cand ai exp-ul asta
Deci, nu exista un mod de a imbunatati itemele mai usor... Fiecare cu norocul lui
Fa si tu upgrade la fierarii de breasla : e cu 10% mai mare sansa, sau incearca cu bless, sau pergament dragon din cufar-clar-de-luna...
Sal daca ai pietre de bagat in iteme le bagi si dupa aia faci itemele la fierar macar o piatra daca ai intr-un item o sa poti sa-l faci +9. Fara pietre nu o sa poti sa le faci.
Uite ceva ce pe mine m-a ajutat: http://hackyangsiitememetin2ro.yolasite.com sper sa iti fie de ajutor!
Salut.Osa te ajut eu la aceasta problema.Si eu vreoiam sa fac iteme usor dar nu pre mergea.Dar am cateva idei: 1.Iti descarci un hack 2. Faci yang iti cumperi un tim apoi il faci +9 cu pergament binecuvantat.Cam atat.Eu joc metin2steel,am level 114 si sunt destul de bun. Faci lvl foarte repede si ti-las recomanda. Fundita?
Cel mai simplu eu zic cu comanda /ski si + dorit (ex: /ski 9) asa am facut eu cu ribu la +9
Fii atent 1. trebuie sa ia diferenta de maxim 5lvl are sansa mai mare.2te pui in spatele fierarului (de la +6 in sus la ala special) te pui in spatele fierarului 3. pui itemul la fierar si pui aia care apare in coltul din dreapta sus al pcului.4. faci inimioare.5.dai okdup dai nu si asa de 4 ori si a 5 oara dai accept are sansa 99, 99 la suta. Funda?
Esti prost o stiam pe asta si nu mergea
Pai fa un cont de 20 si ia alea din cutii trecele pe contul care vrei sa faci +9 sau trece itm pe contul ala si fale +9
E cam greu sa faci un lucru +9 dar nici cu blesurile nu poti deoarece de la +5 in sus e risc sa iti ia arma
Deci cea mai buna solutie e sa ai arma sau armura ciobita, bonusata si cu arma sau armura trebuie sa cresti 3nivele dupa un +
E destul de greu deoarece cu blesurile de la +5 in sus iti poate lua acel lucru.
Deci cea mai buna solutie e blesu cu lucrul ciobit si bonusat nu are cum sa esueze
Pana la +6 faci la fierar normal dupa la ala de breasla si la vreo +7 daca a mers totu bagi bless
Nu e ma niciun hack nicio smecherie totul e de noroc de ex eu mi-am bagat 1 fms la +9 de la +0 si a reusit la fieraru normal
Nu i Asculta pe Aia care zic Ca trebuie sa dai de 5 ori nu stiu cum... Pentru a face un itm + 9 e nevoie de munca si bani si Noroc Mai ales Noroc Nu de Hack(Care nu exista) sau de alte metode Cum zic Aia gen(fa inimioare Da de 5 ori ok-nu pee Bune? ) Cum ti-am spus totul se bazeaza pe noroc munca si Cativa Banii!
Fii atent fieraru este bazat pe numere cand bagi la + cand fiecare player baga ceva la + se schimba depinde de noroc!
Deci pentru intrebarea cum sa faci itm +9 am eu raspuns fii atent i am luat4 armuri de lvl 18+0 si din 4 de astea iese una +6
si pana la urma am facut rost de 5 armuri+6 si din astea 1 a iesit +9
AwanderingLove întreabă:
ComanAlexIoan întreabă: