| alex_6850 a întrebat:

cum sa fac pe o fata sa ma placa? va rog raspunsuri

6 răspunsuri:
| DaDuSH a răspuns:

Pai in primul rand orice ai face nu ii da cadouri(va profita de tine)
nu o baga in seama orice ai face, atunci va fi si mai interesata de tine sau prefate ca ai pe alticenava vb cu cineva la telefon si prefate ca e iubitata ta sau...

| Gorgan a răspuns:

Trebuie sa gasesti clitorisul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii da i100 de euro happy

| andreeeeea a răspuns:

Le usuca doar
nu aplica pe cele iritate ca te ustura de Morii

| laptesiciocolata a răspuns:

Foarte gresit Dadus. Daca fata aceea nici nu se uita la el, nu cred eu ca o va supara asa tare daca el se preface ca vorbeste la telefon cu altcineva. Din contra, eu chiar as crede ca are o prietena, si nu ma priveste relatia cu el, asadar nu am ce cauta prin preajma lui happy. De ce oare toti baietii incearca sa para interesanti ignorand o fata si dupa aceea sa spere la vreun miracol. Sfatul meu: baga-te in seama cu ea, fii tupeist, nu iti fie teama, deoarece nu ai nimic de pierdut, din contra, ai de pierdut (pe ea) daca nu o abordezi. Afla de la prieteni ce ii place, si incearca sa dezvolti o convorbire decenta cu ea. Dupa aceea poti merge sa-i ceri nr de telefon, va duceti la o prajitura, si de aici te descurci tu. Numai bine!

| liliana_7260 a răspuns:

In primul rand trebuie sa fi sigur pe tine
sa nu fi "smecher", adica depinde de fata, da la cele cu intelectu mai sus, nu o sa le placa
depinde de cati ani ai...
pai fi amuzant dar nu cu glume gen:"de ce poarta americanii bretele-ca sa nu le cada pantalonii"...bancurile nu atrag fetele!
comportate frumos cu ea
nu i face cadouri din prima ca te va lua de fraier
incearca sa fi cel mai frumos dintre toti baietiibatting eyelashes
nu arata ca mori de tot dupa ea dar dai de inteles ca iti e simpatica
nu te da la toate feteleno talking
afla cei place ei.si ce fel de baieti i plac ei.si vezi daca te incadrezi. daca nu...nu incerca sa fi cine nu esti oricum!
daca nu faci toate cele de mai sus cu siguranta pe tine...atunci nu va merge!:d
La majoritatea fetelor le plac baietii amuzanti, de treaba, maturi in gandire...si care sa nu fie penibilihee hee.
Sper sa reusesti
Succes!