Cel mai cool om e cel care are minte scurta, nu are rost sa te intreci cu toti disperatii in haine si mod de viata ca nu se merita si nu iti aduce nici un beneficiu.
Servus @chery! Cred că acest articol te va lămuri un pic http://amdoar18ani.ro/a-fi-sau-a-nu-fi-coolaceasta-e-intrebarea/
O zi cu zâmbet să ai!
Eu nu ma deranjes is cool tot timpu
dar ia-ti niste haine faine si poartate serios cam asa is eu cool
Buna. Sunt multe intrebari gen asta pe aici. Si exista doar un singur raspuns. Fii tu insuti!
Iti dau eu un pont: nu trebuie sa fii cool, sa te fardezi, sa te faci frumoasa etc. Fii tu insati! Persoanele din jur te vor place asa cum esti tu pe dinauntru. Infatisarea nu conteaza.
Buna! si eu eram in acesta cautare nu cu mult timp in urma dar am descoprit ca e adevarat ceea ce imi spuneau cu totii "fii tu insati". nu e greu pur si simplu fa ceea ce crezi tu ca e bine si atunci vei "atrage oameni ca tine". daca urmaresti sa intri intr-o gasca si nu esti intocmai ca ei poti sa-i studiezi un pic. impriteneste-te mai in tai cu unul dintre ei si acela te va "infiltra" in gasca. dar dupa ce intri nu o lasa moale trebuie sa fii mereu sigura ca ai o reputatie buna.
scuze daca nu am raspuns la intrebarea ta cum ai fi vrut dar...asta e ceea ce as face eu
Sa fumezi, sa bei, sa te drogezi, sa violezi, sa furi, sa dai in cap... ![]()
Astia care vor sa fie "cool", cica, ajung prastia omenirii, oameni buni de nimic, care vor regreta mai tarziu fiecare pas facut.
anonim_4396 întreabă: