In partea din dreapta a fiecarui raspuns se afla o fundita gri, putin vizibila. Cand treci cu mouse-ul deasupra ei se face portocalie, si dand click pe ea vei acorda fundita.
Eu una iti voi spune cum se acorda funda, nu numai fizic, ci si moral. Trebuie sa acorzi funda raspunsului celui mai corect, celui care te-a ajutat mai mult, nu celui care vine de la un prieten/prietena sau celui care te pune pe tine intr-o lumina buna. Cateodata o sa primesti raspunsuri pe care nu vrei, dar, daca vor fi data din suflet, vor fi intelepte. Eu am primit raspunsuri care m-au ranit, dar care, intr-un final, dupa ce le-am analizat mai bine, am vazut ca sunt corecte si le-am acordat fundita.
Asa ca nu acorda fundita asa...la nimereala...pentru ca ele sunt foarte importante pentru a primi puncte. Sper sa dai fundite corecte
. O zi buna!
In dreapta raspunsului pe care il primesti la intrebare, cum dai cu cursorul mouse-lui iti apare fundita, tu alegi intrebarea pe care vrei s-o premiezi si apesi pe fundita... cam asa ceva
Ca sa poti sa oferi funda va trebui sa pui o intrebare la care noi sa raspundem, iar tu vei alege raspunsul care te-a ajutat cel mai mult. In dreapta raspunsului pe care vrei sa-l declari castigator este o fundita gri iar tu vei apasa pe ea, acea fundita va deveni portocalie si autorul raspunsului va avea in cont inca 100 de puncte. Bafta!
Cand cineva iti raspunde la intrebare, iti apare jos jos jos, sub raspuns, o funda incolora... dai click pe ea si gata. imi dai funda?
Pai in dreptul fiecarui raspuns este cateo funda gri.Cand vrei ca sa dai funda Doar dai click pe funda si se face portocalie.Astfel dai funda. Dar tresa ai minim 2 raspunsuri
Buna atunci cand vei prmimi mai multe raspunsuri vei vedea in dreapta fiecaruia o panglica gri, dai click pe ea si iti v-a aparea esti sigur ca vrei sa desemnezi acest raspuns castigator, tu dai da/ok si gata. Sper ca te-am ajutat.
In patea dreapta e o funda portocalie. dai click pe ea si astepte, apoi se posteaza singura fara a da nuciun click. sper ca ti-am fost de folos. funda te org mult de tot ca imi trebuie ungent
In partea din dreapta a fiecarui raspuns se afla o fundita gri, putin vizibila. Cand treci cu mouse-ul deasupra ei se face portocalie, si dand click pe ea vei acorda fundita.
Eu una iti voi spune cum se acorda funda, nu numai fizic, ci si moral. Trebuie sa acorzi funda raspunsului celui mai corect, celui care te-a ajutat mai mult, nu celui care vine de la un prieten/prietena sau celui care te pune pe tine intr-o lumina buna. Cateodata o sa primesti raspunsuri pe care nu vrei, dar, daca vor fi data din suflet, vor fi intelepte. Eu am primit raspunsuri care m-au ranit, dar care, intr-un final, dupa ce le-am analizat mai bine, am vazut ca sunt corecte si le-am acordat fundita.
Asa ca nu acorda fundita asa...la nimereala...pentru ca ele sunt foarte importante pentru a primi puncte. Sper sa dai fundite corectewinking. O zi buna!
Buna!
Ca sa poti sa oferi funda va trebui sa pui o intrebare la care noi sa raspundem, iar tu vei alege raspunsul care te-a ajutat cel mai mult. In dreapta raspunsului pe care vrei sa-l declari castigator este o fundita gri iar tu vei apasa pe ea, acea fundita va deveni portocalie si autorul raspunsului va avea in cont inca 100 de puncte. Bafta!
Pai.
fi atent/a:
dupa ce da cineva un raspuns, uite-te in dreapta raspunsului si va aparea un fel de medalie
vezi la ce raspuns esti si daca acel raspuns crezi ca merita, alege-l! succes!
Deci sper ca ai ineles, te duci cu mouseul in dreptul raspunsului ales, te uiti in dreapta si va aparea medalia, dai click pe ea.
Langa raspuns apare o funda si scrie alege aces raspuns castigator ceva de genu testeaza la mine