| barzuk a întrebat:

Cum se da funda? Cine imi explica i dau funda.

Răspuns Câştigător
| katherine_9164 a răspuns:

Poi...cand pui o intrebare si primesti raspunsuri iti apare intr o parte "declara raspunsul castigator"... dai acolo si gata:d
sper ca ai inteleshappy
funda?batting eyelashespuppy dog eyes

21 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Bine ai venit barzuk!
Ar fi bine sa citesti raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE, o sa afli aproape tot despre TPU, inclusiv despre cum se da funda. Numai bine!

NOname
| NOname a răspuns:

Bine ai venit printre noi!
Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "multumesc" celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu. Cam atat.
Succes! Numai bine!

P. S. Citeste si Intrebarile frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente. Sigur, vei gasi multe raspunsuri si aici.
P. P. S. N-am nevoie de funda.

| bistriteanul a răspuns:

Dupa ce la intrebare raspund mai multi utilizatori, in dreptul fiecaruia daca duci sageata de la mouse, apare o fundita cu numarul 1 si scrie acolo "desemneaza raspunsul castigator" parca... dai click pe ea si ok in continuare! vreau fundita!

| xClementine a răspuns:

Pai dupa ce ai pus intrebarea in josul paginii iti apar o serie de raspunsuri. La fiecare raspuns iti apare ''Declara raspunsul castigator'' iar deasupra o panglica stearsa. Dai click pe acea panglica si gata! :*

| ProjectJackpot a răspuns:

Apesi pe funda aia mare de langa "AlexLikesRainbos" si apoi dai yes.

Mare chestielaughing.

| mmeee79 a răspuns:

Pt inceput, bine ai venit!:*
Si eu am fost noua aici nu demult. si nu intelegeam cum se procedeazahappy

Uite, acolo unde sunt comentariile raspunsurile noastre, in partea dreapta este o funditza.ca o panglica...dai click pe ea si atunci ea se va face portocalie.Atunci ai dat funditza.
Odata ce ai dat fundita nu o poti retrage(sterge).
Dai funda celui/celei ce crezi ca a avut cel mai bun raspuns.

Succes:*

| MrsBrunetzyka a răspuns:

In dreapta raspunsului corect, scrie : declara raspunsul catigator, si daci click pe ea

| aaaa12345 a răspuns:

Ai langa userul care ti a raspuns o fundita click pe ea...[de aici te descurci], funda?

Pa, pa!

| Simona a răspuns:

Daca ai pus o intrebare si ai raspunsuri.la raspun in dreapta ai o fundita. Dai click pe ea si gata
winking
fundita nu?
hee hee

| MiyakoSaki a răspuns:

Sa zicem ca ai pus o intrebare si ai primit 10 raspunsuri. Tu il alegi pe cel care il consideri ca iti place sau cel care te ajuta.In dreapta ai niste funde decolorate, apesi pe ele pentru a alege raspunsul castigator.Deci in dreapta, funde decolorate, apesi pe ele si alegi raspunsul castigator.

| RainboyDash a răspuns:

Langa cel ce a raspuns apare o funita gri apasa pe ea si ii dai fundita... fundita te rog

| RainboyDash a răspuns:

Langa cel ce a raspuns apare o fundita gri dai click pe ea si ii dai fundita utilizatorului fundita te rog

| Andra00009 a răspuns:

Cand alegi raspunsul care vrei sa fie castigator in stanga. exista un chenar cu " declara ca acesta sa fie raspunsul castigator " si dai acolo :*

| PatryRox a răspuns:

Pai daca pui o intrebare, langa ea va fi o fundita, dai click p ea si dupa aia iti apare daca esti sigur sau nu, tu daca vrei ca raspunsul ala sa aiba funda sa fie cel castigator, zici DA... sper ca te-am ajutat

| Nikk96 a răspuns:

Apesi in dreapta raspunsului ''Declara raspunsul castigator'', dupa care acea fundita se va face galbena happy

| reky a răspuns:

Pai cand se da raspunsuri la o intrebare undeva in dreptul intrebarii e o funda care spune:"alege acest raspuns castigator"... fundita?

| OctinioSlatina a răspuns:

Cand raspunde orice persoana, in dreapta mesajului lui o sa apara o funda, daca apesi pe ea se face portocalie ( adica ii acorzi persoanei respective funda )

| andrei_1493 a răspuns:

In dreapta raspunsului apare un fel de medalie pe care scrie 1 si nu este colora
daca te duci cu mousul pe ea se coloreaza=>dai clic si i-ai pus funda:d

| Dulcika_7055 a răspuns:

Pai dupa ce iti raspunde cineva vezi jos o funda gri. Si sub ea scrie "Declara raspuns castigator". Dai click acolo si asta este tot.

Sper ca te-am ajutat.

| aditilica a răspuns:

Jos in dreapta apesi pe raspuns castigatorhappy funda?:X

| hrysty a răspuns:

Cand primesti raspunsul la intrebare mergi cu cursorul pe intrebare si vei vedea ca intr-o parte apare o funda portocalie cu un 1 scris pe ea. Di clik pe funda si cel care a dat raspunsul primeste funda.