Bine ai venit printre noi!
Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "Multumesc". In acest fel ii multumesti celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu.
Succes!
P.S. Citeste si Intrebarile frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente ! Sigur, vei gasi multe raspunsuri si aici. Iar toate intrebarile legate de TPU trebuie sa le pui la categoria "Totul despre TPU", ca ceilalti sa le gaseasca usor si sa-ti raspunda mai repede, si ca sa fie ordine pe site. Numai bine!
La o întrebare pusă de tine o să primeşti mai multe răspunsuri şi în dreptul fiecăruia o să fie câte o fundă. Alegi răspunsul care ţi se se pare că este mai bun şi folositor ţie şi dai clic pe funda din dreapta acestuia şi apoi confirmi din ferestruica ce-ţi apare. Programul TPU va muta acest răspuns pe primul loc, imediat sub fereastra pentru răspunsuri(indiferent al câtelea răspuns a fost) şi fundele vor dispare de la celelalte răspunsuri. Poţi da o singură fundă la o intrebare, aşa că nu trebuie să te grăbeşti să dai funda, aşteaptă 2-3 zile după ce ai pus întrebarea. Pentru edificarea ta cu regulile de pe TPU poţi citi răspunsurile la ÎNTREBĂRI FRECVENTE! Numai bine!
Pai simplu cand iti vin raspunsuri de la altii o sa iti deie in drepta o fundita alb negru si apesi pe ea si te intreba apoi daca esti sigur daca vrei sa o dai si zici da ca sa poti da funda... fundita?
In dreptul fiecarui raspuns e cate o funta dai clic pe funta la raspunsul care crezi ca te-a ajutat mai mult
Iti explic eu! Atunci cand pui o intrebare si ai raspunsuri tu poti alege raspunsul castigator.Vei vedea in dreptul raspunsurilor o funda alb-negru. Daca crezi ca acel raspuns este cel mai bun, dai click pe ea.Asa se da o funda!
CAnd cineva iti raspunde la o intrebare in dreptul sau se afla o fundita.CAnd pui mouse-ul pe ea scrie:declara raspuns castigator.dai click si ai dat funda...app mi-o dai mia?
In dreapta raspunsului o sa iti apara o fund.Alegi raspunsul care iti place si dai clic pe funda. Funda?
Pui o întrebare. Peste 24 ore, consulţi întrebarea aşa : - intrebările mele + Şi întrebarea la care vrei tu să dai o fundă unui răspuns. Apoi langa răspunsul favorit se află o fundiţa colorata cu PORTOCALIU. Apeşi pe ea şi pe ecran va apărea următoarea întrebare : "Eşti sigur că vrei să alegi acest răspuns ca fiind câştigător?"
Apesi DA sau NU /
Baftă»
Bună! ![]()
Funda semnifică aprecierea ta pentru un răspuns care te-a ajutat.
În dreapta răspunsului este o fundă argintie (gri).
Tot ce ai de făcut este să dai click pe ea apoi ok.
Succes! ![]()
Bine ai venit în comunitatea noastră.
Te euti la raspuns si intr-o parte ai o funda gri... daca nu ai nu cred ca-ti apare.nu stiu dar asa se da funda
Dupa raspunsul care il vei primi de la oameni si crezi tu ca te ajuta, iti apare o Funda dai click pe ea.
Pai daca ai rapunsuri la o anumita intrebare ( chiar si unul singur) ...iti apare acolo "declara raspunsul castigator " la toate raspunsurile si iti alegi la ce raspuns dai funda
fundita?
Uita-te la ce am scris eu acum si da click pe fundita de culoare gri care apare in dreapta raspunsului meu.
Buna,ZuZaAa,uitate in dreapta raspunsului meu, acolo iti apare o fundita incolora iar daca treci cu mouseul pe ea se face prtocalia, daca apesi pe ea inseamna ca ai ales acel raspuns castigator... FUNDA?
Dupa ce gasesti raspunsul castigaror, in partea dreapta a ecranului
vezi o funda gri. Dai cklic pe ea.Iti apare o fereastra si dai ok.
Si gata.