Serios cati ani ai? sigur sub 8 pentru ca nu am mai intalnit pe nmni peste aceasta varsta sa nu stie cum se desparte in silabe.
sper ca te-am ajutat
Nu,nu m-ai ajutat si pun pariu dupa folmurarea raspunsului tau ca nu stii cum se desparte vei zice cse se desparte geo-gra-fi-e cand se desparte ge-o-gra-fi-e, am dreptate? 13 ani, nu opt stiam cum se desparte am pus aceasta intrebare ca sa.ti arat tie ca nu stii ca se desparte
si am reusit asa ca nu te mai da mare ca te.ai pacalit si machiaz cum se desparte?
Http://paginideromana.ro/....../index.php
Vezi mai sus:2.Analiza fenomenelor fonetice(despărţirea în silabe), ex.cuvântul geografie.
L.ai despartit gresit nu pot sa.ti dau funda scuze
ge-o-gra-fi-e
Tu glumesti nu? serios acum sper ca glumesti. oameni buni asa a ajuns tara asta? ca la 13 ani sa nu stii cum se desparte in silabe un cuvant? si mai ales ce cuvant? geografie? dar daca te puneam sa desparti in silabe pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconioza? de aia ma scade in fiecare am promovabilitatea la bac pentru ca avem niste copii afoni.si apropo geografie se silabiseste asa: Geo-gra-fi-e
Mai treci si tu pe la scoala ca nu stii cum se desparte nici macar acest cuvant simplu
.De aia se da la examene si la bac acest cuvant prostii il despar ca tine si pierd o gramada de puncte crezi ca daca s.ar desparti asa de usor s. Ar mai da la bac? Chiar te rog sa o intrebi pe profa de romana sau cineva care chiar stie uita.te la raspunsurile de mai sus sunt cateva corecte
Nu se desparte asa. Uita-te pe regulile de despartire in silabe si o sa vezi acolo geo-gra-fi-e
Omfg nu stiu de ce mergeti la scoala, dar ma rog. Daca nu stii invata e la mine ca la examen posibil sa.ti pice cuvantul asta si tu sa zici ca acum ca e simplu.Te rog ca inainte sa comentezi sa vorbesti cu proesoara de romana si vad ca intrebarea mea nu contine nicio greseala, poate doar raspunsurile pe care nu le.am corectat inainte de a le trimite
Ge-o-gra-fi-e
Ma-chi-as
ETC.
Omfg nu stiu de ce mergeti la scoala, dar ma rog. Daca nu stii invata de la mine ca la examen posibil sa.ti pice cuvantul asta si tu sa zici ca acum ca e simplu.Te rog ca inainte sa comentezi sa vorbesti cu proesoara de romana si vad ca intrebarea mea nu contine nicio greseala, poate doar raspunsurile pe care nu le.am corectat inainte de a le trimite
Ge-o-gra-fi-e
Ma-chi-as
ETC.
Frate, JUR ca tu esti cel mai prost om de pe planeta, toata lumea iti spune ca geografie se desparte geo-gra-fi-e, tu o tii pe a ta cu prostia ta, am vazut intr-un coment ca la tine MACHIAJ se desparte ma-chi-AS serios? ma-chiaj e asa de greu? tare as vrea sa o cunosc pe profesoara ta de limba romana, cred ca ea ar trebui sa mai faca niste cursuri de pregatire inainte sa invete copii cum sa vorbeasca.
Nu te mai da tare in gura, nu sti nici sa scrii si te dai smechera. Daca ai folosii regulile de despartire in silabe ai observa ca se desparte geo-gra-fi-e.
Crede.ma ca asa se desparte, uite daca nu ma crezi intreab.o pe profesoara/profesorul de romana el/ea trebuie sa stie
, eu de la profesoara de romana stiu ca geografie se desparte ge-o-gra-fi-e; machiaj-ma-chi-as si de la cei mari care au avut aceste cuvinte la examen.Sa.mi spui si mie plz ce ti.a spus profesorul/profesoara tau/ta de romana
GE-O-GRA-FI-E
MA-CHI-AJ
SI INCA UNUL : ME-AN-DRE... mrg. cel putin dupa regulile din 2016 dar la cat de retardat e DOOM2 cine dracu. mai stie cum se scrie corect
peste 4-5 ani cand iese alt DOOM o sa ma injure cineva
Cristina516 întreabă: