| BiiBiis a întrebat:

Cumnata mea naste peste doua saptamani. Nu am inteles care este treaba cu datul baniilor... Trebuie sa pun bani undeva cand vad prima data copilul? Cam cat ar trebui sa dau? Si chiar trebuie neaparat sa dau desi sunt copil (15 ani) ( caut si eu scuze laughing) ) Intreb deoarece bugetul meu nu este foarte incarcat in aceasta perioada "(

6 răspunsuri:
| mami a răspuns:

Na sunt obiceiuri
poti pune intr-un plic 5 lei si pui plicul langa baby
este ok

| alexxy_8614 a răspuns:

Buna.Pai de ex daca mergi acasa sau la spital s vezi bebitzul el va fi intr-o fasa si e un fel de obicei nu neaparat dar e un gest frumos si in plus el e de abia nascut deci va fi primit cu bani ii pot pune 5-10 lei pentru el adica s isi cump pampersuri, hainute ce poatewinking sper ca t`am ajutat app de curand a venit pe lume verisoara mea si parintii meu i`au pus bani impreuna cu mine si la fel si celelate rude deci cred ca e un obicei nu stiu byee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am mai auzit de asta pana acum dar in fine

poti si tu sa pui un leu ca doar ce nu esti obligat tu sa pui de la tine, poate iti dau parinti, ii intrebi si vezi si tu, oricum nu cred ca o sa trebuiasca sa iei din bani tai, din cate stiu eu parinti ar trebui tu esti copil nu ai serviciu de unde sa faci rost de banihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un obicei. sa pui copilului cand il vezi prima data, un cadou.si cum nu stii daca e fata sau baiat, si cat e de voinic/a ii pui un banut acolo, ca stie mamica lui ce ii trebuie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se obisnuieste sa se puna niste bani dar tu esti un copil, nimeni nu are pretentii de la tine, ba chiar ar fi aiurea sa faci asta.
Mai bine nu. ( adolf )

| sweetbabe14 a răspuns:

Eu nu am auzit de dat bani pentru a vedea copilu' pentru prima data. Poate ca vor bani asa.ca sa bage ei in buzunarlaughingdar nu trebuie baniwinking