| Deiysucza a întrebat:

Daca 2 prietene ale tale sar certa dar foarte grav voi v-ati baga in discutie si daca una dintre ele iti spune sa nu mai vb cu cealalta voi ce ati face si daca iar convinge pe toti sa nu mai vb cu ea voi ati face ceva sau ati sta deoparte? voi ati sta deoparte sau v-ati baga si ati spune ceva? dau funda daca imi spuneti ce sa fac

Răspuns Câştigător
| Adutza_1444 a răspuns:

Draga Deiysucza, eu, in locul tau, as incerca sa le impac amintindu-le de ceva care au facut impreuna cand erau impacate laughing kiss

5 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

"duceti-va surorile mele"
Cum adica sa-ti zica una sa nu mai vorbesti cu cealalata? E te te,ce e ea,stapana mea? Nu-mi comanda niciuna cu cine sa vorbesc, deci le las pe amandoua, nu merita.

| qwertyz a răspuns:

Tragele de par si zile sa se impacelaughing

| Adina45 a răspuns:

Asta mi se intampla mie aproape zilnic da eu vb cu una dtr ele pe ascuns si aflu care este motivul si ma fac ca eu sunt vinovata dupa aia incep a rade imi spun sa nu mai fac asta si gata eu sper ca ti-am fost de ajutor :angryfunda?)

| Anonimeeeuser a răspuns:

Asa mi s-a intamplat mie acum cativa ani.o prietena spunea niste chestii despre altii prieteni de`ai mei si la un momentdat mi-au spus ne-a zis cutare ca ne-ai facut in toate felurile ca ne-ai injurat ca nu stiu ce, ca nu stiu cum, si eu nici nu zisesem asa ceva despre ei si am fost certati timp de 1 an si in timpul ala eu din cauza acelei fete care a scos vorbele si a spus despre mine ca eu le-am zis, nu am mai avut niciun prieten.nu stiu ce sa-ti spun sa faci.nu ma pricep la asa ceva chiar daca am trecut prin chestia asta.tu ramai prieten/prietena cu ea si pe restul` lasa-i impace sa faca ce vor vor realiza mai tarziu ca sunt freieri happy

| Roxana99_3934 a răspuns:

Eu nu as mai vb cu nici una dintre ele deoarece cea cu care vb o sa te puna sa alegi cu cine ramai prietena...happy