Windows 7 este mult mai performant decat windows xp. Acesta are si un antivirus destul de folositor.
Daca iti merge greu netul atunci nu eteneaparat de la windows.
Este de la viteza internetului pe care ti-ai programato.
Funda?
Merge greu din alt motiv, acus iti explic.Nu are sens sa-ti schimbi windowsul doar pentru ca merge greu PC-ul.Instaleaza-ti programul Advanced system care si curata calculatorul de foldere inutile, de junk files etc
Windows xp functioneaza mai bine ca windows 7 pe orice pc ca are 2gb sau 4gb, deoarece windows 7 ocupa 1 gb ram din memorie sincer nu mi se pare prea folositor windows7 in afara de gadgeturi nu are nimic vizibil, decat multe programe prin comanda cmd pe care nu o foloseste nimeni.Ai prea multe jocuri in pc sau programe sau ai virusi.Iti poti reformata pcu si iti va merge bine iar, orice calculator are perioadele lui cand merge mai greu atunci ni se semnaleaza nevoia de reformatare...
Pai treaba sta asa. Daca ai 2gb rami, procesor dual si sa fie cam de 2, 8, iti merge windows 7.Merge mai bine ca xp, dar depinde de configuratie calculatorului tau ca windows 7 este cam de la 2g ram in sus, Funda terog
Greu de spus de oare ce daca tu ai calculatorul mai vechi de 2009 iti poti instala windows-ul dar nici un driver care aste la fel inainte de 2009.
Iar vista daca e mai vechi de 2006-2007 se intampla cam acelasi lucru.
Asa am vacut eu cu un calculator din 2003 siakma nu ii mai pot face aproape nimic decat sa ii sterg windowsul pentru ca nu mai citeste nici un driver.
Daca te intreseaza Windows-uri ma poti contacta pe Id-ul : dcm_dcm2506.
Succes!
Recomand windows xp, si nu windows 7.
problema cu incarcatul greu nu e de la windows, vine din alta parte.
Nu cu windows 7 o sa mearga forte greau eu iti sugerez windows last xp sau xp profesional (last xp este cel mai nou xp)Sper sa ma asculti
Da daca vrei sa iti pui win7 da o sa iti mearga mai bine decat xp-ul numai sa iti accepte placa de baza si sa ai cerintele respectate