| ghepard3007 a întrebat:

Daca instalez un soft de gps pe telefon, utilizarea sa costa?
Ma refer la conectarea la satelit: trebuie facuta prin Internet?
Si daca da se poate si prin wireless?

Răspuns Câştigător
| gokart a răspuns:

Salut,
Depinde de softul pe care il downloadezi. Unele se cumpara altele sunt gratuite. Daca ai un tel. cu Android, iti recomand "Skobbler". Oricum, este posibil sa apara costuri pentru transferul de date in momentul in care programul isi descarca hartile pentru locatiile in care doresti sa ajungi/circuli. Depinde de abonamentul pe care il ai si daca acesta include internet sau nu. Exista si posibilitatea sa descarci hartile pe tel. (depinde de memoria disponibila)

4 răspunsuri:
| vlad_4846 a răspuns:

Orice conecatre la net costa...prin wireless nu poti ca pe strada nu ai acoperire si pentru asta banuiesc ca iti trebuie...

| gokart a răspuns:

Scuze, abia acum am vazut restul intrebarii. Depinde. Daca telefonul tau are GPS, trebuie sa ai optiune in el sa isi calculeze pozitia doar cu ajutorul satelitilor. Implicit, nu platesti servicii de retea.

| ghepard3007 explică:

Si daca descarc hartile de pe calculator pe telefon mai am nevoie de internet pentru triangulare/detectarea pozitiei?

| ghepard3007 explică:

Si daca descarc hartile de pe pc pe telefon mai am nevoie de internet pentru triangulare/detectarea pozitiei?