| Upssblog a întrebat:

Daca media de viata ar fi de doar 40 de ani, ti-ai trai viata diferit?

Răspuns Câştigător
| BicolorBell;x a răspuns:

Hey!
Stii, am sa iti raspund altfel...
Cine iti granteaza tie ca vei trai 8 sau 80 de ani? Dupa parerea mea, ar trebui sa traim fiecare moment la maximum, sa facem ce vrem acum, fara a ne mai gandi la celelalte lucruri.Si oricum, crezi ca daca media de viata ar fi 40 de ani, populatia planetei va inceta sa alerge dupa bani, sa stranga cat mai multi si apoi sa moara? Din pkte, acesa este, in prezent, idealul fiintei umane:Banii.Si din aceasta cauza uitam ca traim si ca avem suflet.

15 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu cred.Chiar daca media ar fi 40 de ani, inseamna ca, teoretic, cam 50% traiesc mai mult decat atat, asa ca fiecare spera ca el sa fie cel din grupa mare! Cand esti tanar nu te gandesti la moarte, asa ca nu cred ca s-ar schimba ceva!

mira
| mira a răspuns:

In mod sigur individul si societatea s-ar organiza altfel.

| Bacemi a răspuns:

Nu cred. As trai cu aceleasi idealuri si cu acelasi ritm lent dar sigur. Aceleasi stangacii si aceeasi determinare.

| anad a răspuns:

Poate, daca as avea alta fire. Cu cea de acum, mai calculata si mai retrasa, cred ca lucrurile ar evolua cam la fel!

| Flav a răspuns:

Da, as face copii la 10 ani. De unde gasiti frate intrebarile astea, din plictiseala? Cu siguranta lumea n-ar mai face liceu, facultate, masterat, adica jumate din viata, ar fi cu totul si totul alte prioritati asupra viitorului scurt.
Asta face parte din tacamul daca maine ai muri ce-ai face azi, numai ca e antonimul. Traiti-va viata frumos, indiferent ca mori maine sau la 40 de ani. Numai imaginatii de astea bogate aveti, ca de altceva, deh...

| gabriela a răspuns:

Nu! Exact cum e dat de soarta sa o traim fiecare dintre noi. De e bine, de e rau.trebuie pretuita ca exista! Fiecare zi trebuie traita ca si cum ar fi ultima.nu stim care este asta. Bucurati-va pentru orice, ganditi pozitiv! Asa va va fi mult mai usor in orice ipoztaza.

lolita
| lolita a răspuns:

Nu, derce am o viata destul de activa.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu. Exact la fel.
Eu oricum îmi trăiesc viaţa din plin şi nu mă gândesc să trăiesc mai mult de 40-45 de ani(20 acum).

| Roby67 a răspuns:

Eram deja mort, ce sa mai traiesc?

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Multe in viata mea nu depind doar de mine ...asa ca!? ar fi la fel!

| Marii a răspuns:

Nu cred. doar ca as grabi putin lucrurile.happy

| multimoak a răspuns:

Daca media de varsta ar fi de 40 de ani ( presupun ca 40 ar fi echivalentul a 90 si ceva de ani ) totul s- ar da peste cap. Gandeste-te ca la 40 de ani ar trebui sa fii macar bunic.
S-ar face mai putin ani de scoala, maturizarea ar fi prea brusca, la 14-15 ani ar fi destul de tarziu sa te apuci de viitor si de copiihappy S-ar petrece totul brusc si prea diferit happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-adevar, ar fi mai putin timp la dispozitie, fapt care m-ar face s-o traiesc din plin. Aici, apar doua situati:
1. Brusc se schimba media de varsta, trecand de la 60-70 la 40. Atunci as face tot posibilul, m-as face vegetariana, numai sa mai trag de viata. Probabil n-as lasa lucrurile in voia sortii si as profita de ocazie.
2. Asa sa fii fost dintotdeauna. Aici sunt sigura ca n-ar influneta cu nimic,, deoarece sansa de trai pana la 60 de ani ar fi egala cu cea de a trai pana la 100(comparand cele 2 situatii). As calcal cu aceeasi pasi in viata, nestiind ca daca ii pot mari sau nu happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mia`s incepe viata sexuala de la 16 ani!

| bunker a răspuns:

Faza cu 'timpul e relativ' n-ai auzit-o?