anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce apare plansul incontrolabil? Adica pur si simplu te bufneste plansul ori te gandesti,ori te certi, ori stai in pat noaptea si ti se intampla asta incepi sa plangi.

36 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Pentru că îți pasă, pentru că ești frustrat.

| anonim_4396 explică (pentru Bacemi):

Nu cred ca frustrat ci mai degraba caracter praf/slab.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nuam cred ca este vorba de caracter slab ca nu ma refer la reactia asta din totdeauna.Consider mai de graba ca sa adunat prea mult stres, griji, nervi....si rabufnesti

| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Si "rabufnesti" pentru ca ai un caracter "prea puternic" saaaaaaau slab? Hmm?

| Kaℓi a răspuns (pentru Freya1):

Gaseste o alta supapa de refulare. Plansul e benefic pentru ochi, cica ii face stralucitori big grin dar per total nu e ok. Mai bine injura, sparge o farfurie, respira adanc si pune ordine in griji, stres si nervi.

A plange nu inseamna ca esti slab cicida da ai un caracter puternic deoarece nu tie frica sa plangi si sa iti ascunzi starile simele sentimentele.Nu spune nimeni ca bocesti in fata tuturor sa te victimizezi ci atunci cand simt ca psihicul tau nu mai rezista si a acumulat prea mult

"A plange nu inseamna ca esti slab" E haios cum numai cei care bocesc si la Titanic spun asta sau mai stiu eu alte chestii banale.

Citeste ce i-am dat la Zoeyyy ca nu mai scriu romane scrie acolo tot ce vreau sa spun eu

Am incercat. M/am oprit la "Nu denota slabiciune" pentru ca deja prevad si restul. Fiecare cu parerea lui presupun.

Da dar una este sa nu vrei sa intelegi ceva ce se demonstreaza si alta este sa nu stii tongue....Fiecare cu parerea lui dawinking

EU nu vreau sa inteleg ceva care se demonstreaza cand se spune de psihopati ca e "normal" pentru ei sa ucida si rahaturi de genul. Sau sociopati. Multi socio/psiho sunt catalogati asa, dar totul depinde de o alegere. Daca vrei sau nu sa faci asa ceva. Te poti controla, zic eu. Asa si cu "problema" ta.

Deja de la psihopati sau sociopati la a plange intr-o seara ca ai foarte multe griji la care nu le faci fata este cale lunga.Si daca te abti din plans si mai acumulezi si stresul asta de a-ti inghiti lacrimile ce rezolvi esti mai bine sau mai rau. Zici ca esti puternic daca nu versi o lacrima nu esti puternic esti deadreptul teapan laughing))

You have no idea tongue

E bun atunci ne-am lamurit tongue

| RAY a răspuns:

E o descarcare emotionala benefica parerea mea

| anonimg a răspuns:

Din pricina ca unii sunt mai emotivi, mai sensibili fata de ceilalti.
Cand vom fi constienti ca Il intristam pe Dumnezeu atunci cand ne autocompatimim sau ne lasam purtati de ganduri neplacute Lui, atunci ne vom gandi mai dinainte daca ne vom mai lasa purtati de sentimente sau simtamainte care ne fac rau.

| Kaℓi a răspuns:

Daca nu ai un motiv clar si real de intristare si jale si totusi plangi incontrolabil inseamna ca ai depresie sau o alta chestiune legata de domeniul psihic si care are o denumire complicata ce incepe cu "sindromul...". Poate fi si o descarcare nervoasa cand esti tensionat, exact ca un sistem supraincarcat care face scantei. E mai bun rasul incontrolabil, totusi.

| Freya1 a răspuns (pentru Kaℓi):

Da si eu zic ca este pe baza ca este ca si un plans nervos sau care iti provoaca nervozitate.Cum spui tu o descarcare emotionala

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din cauza stresului, ingrijorarii, anxietatii acumulate.Trebuie sa inveti sa controlezi chestiile astea.Plansul incontrolabil, ce apare din senin, denota faptul ca esti o fire mai slaba, mai sensibila.

Nu denota slabiciune.Sensibilitate poate doar ca nu ii de mult adica nu ii ca sidaca cum toata viata as fi bocit in fata cuiva cum ma bazait un pic, se intampla acum de un pic de vreme ca am acumulat cam muta tensiune si cand trebuie iar sa le explic sa le iau de la capat sa fiu contrazista sa le recalculez ma simt epuizata si ca mi-a ajuns

Din punctul meu de vedere denota slabiciune. Exprimarea sentimentelor, plansul in public-toate acestea te fac vulnerabil.O fire mai puternica ar fi facut fata "tensiunii".

Nu este vorba ca plangi de multi ani in fata la lume sau cand nu iti convine ceva si eu consider ca la ani de zile de tensiuni si stres nu cred ca nu rabufnesti.Esti om nu robot iar in perna ta seara cand simti ca ti sau adunat sau nu le mai scoti la liman nu esti slab daca vorbesti tu cu tine si poate si mai plangi.Ce varsta ai? Tu nu ai plans niciodata?

Sunt si alte forme.prin care poti sa te descarci.Plansul nu rezolva nimc.Ba da, am plans, dar cand am avut motive intemeiate, gen moartea cuiva drag.Si nici atunci n-am plans prea mult si in niciun caz in public.Ti-am spus, asa nu rezolvi nimic, doar îi faci pe ceilalti sa te compatimeasca.17.

Pai nu in fata altora tu cu tine cand nu mai poti decat sa bati pe cineva sau sa spargi lucruri mai bine iti curge o lacrima doua ca plansul nu este o rusine.Multi inainte sper sa nu ai pe mai departe griji care sa iti provoace lacrimi happy

Nu trebuie sa spargi lucruri sau sa bati pe cineva. Poti pur si simplu sa faci ceva ce-ți place, sa uiți pe moment de probleme si apoi, cu "mintea limpede", încerci sa cauți o rezolvare.Nici n-am zis ca e o rusine.Merci,sper sa fie valabil si la tine.

Sti in timp cand ti se aduna decepti,lipsa banilor,probleme de sanatate a ta sau a celor dragi,ne gasirea de remedi,lipsa de sprijin,singuratate,pretenti exagerate,cale gresita,lipsa de acomodare, antisocialul, anxietatea, probleme in familie, probleme in relatie, neajutorarea (ai vrea sa faci dar nu poti) etc deja cred ca orce om cedeaza acum depinde daca ai probleme de genu daca nu te confrunti cu ele nu ai de ce sa plangi sau sa iti vina sa plagi

Toată lumea se confrunta cu probleme de genul, intr-o măsura mai mica sau mai mare.Dar nu orice om cedează.

Una este sa cedezi alta aste sa plangi.A plange este descarcare emotionala a ceda este sinucisul, inebunitul, lasatul balta si faptul ca renunti la acea lupta happy

Tu ai spus ca "deja cred ca orice om cedează "In fine.

Da in fata lacrimilor nu de tot psihic...Da in fine tongue

| 94Lucifer94 a răspuns:

Când dispare ego-ul. Mi s-a întâmplat mie. Emoțiile devin mult mai intense atunci.

| octa2021 a răspuns:

Sentimente,care sunt de două feluri: de bine si de rău

| YahWav a răspuns:

Aici intotdeauna e pe baza stresului, chiar si cel ambiental te poate deranja uneori. Emotiile si gandurile uneori te lovesc din plin si unii din noi sunt mai sensibili, nu prea poti face multe, doar sa iti mentii calmu si sa incerci sa respiri normal, ajuta putin mai ales de moment.

In momentele acelea e bine sa elimini acel ''ceva'' desigur cat poti, de obicei certurile fac totul sa inceapa, plus oamenii cu care intrii contact, iti transmit uneori o energie, atunci apare senzatia aia de nesiguranta, si dupa ce ajungi de multe ori seara acasa, te uiti in oglinda efectiv, apoi vine de la sine, dai afara toate emotiile, acele ''retineri'' pe care in public de multe ori te feresti sau incerci sa le tii in tine, pentru ca nu vrei sa pari vulnerabil/a.

| ionutrusin a răspuns:

Antistres...

| ComaAlcolica a răspuns:

Eu am aceiasi problema de multe ori, stiu de unde provine dar nu o pot opri din anumite motive care ma distrug... Deci cred ca ai acelasi problema ca mine. De exemplu eu patesc asta pentru ca am anumite regrete in viata mea pe care le pot repara foarte greu sau poate chiar niciodata. Deci vezi ce te deranjeaza si reparal. Vorbesc ca un psiholog lol laughing Sper ca am fost de folos bafta.