Deja o frustrata și-a făcut cont nou, s-a simțit atacată și mi-a evaluat întrebarea cu nota 1
Se pare că da! Dar eu am dreptate! Multe tipe nu au personalitate deloc,daca nu deschizi un subiect, ele nu știe ce să te întrebe, sa spună ceva sa vocifereze, zero! Vad că numai la tipe de astea trag! Nici eu nu sunt deloc wow pe comunicare, dar eu sunt anxios.
Acum după ce o combini pe una deja te gândești după câteva minute cu câți mai vorbește, și cu care trebuie sa te duelezi pentru ea! Și să crezi că vreuna care e foarte frumoasa cuminte și cinstită trebuie sa fii naiv rău. Ele au sute de mesaje, noi avem doar notificări irelevante
A mai apărut încă una care o dat 1
îți dai seama ce traumatizate sunt unele de pe TPU? Nu au nici tupeu sa mă înfrunte.
Ai dreptate ca îi una care ma zgârie pe creier ca sa fiu cu ea si tot trimite poze încercând sa mă convingă
Frate, nu fetele sunt problema. Problema e cand tu uiti cine esti pentru doua poze si trei zambete.
Daca o tii pe piedestal, normal ca te face varza. Cand stai drept si stii ce valoare ai, nu mai tremuri la primul clip.
Faza e simpla: unele fete sunt frumoase, dar atat. Tu esti ala care decide daca te joci cu ele sau daca iti pierzi timpul.
Vibe-ul si respectul fac relatia, nu disperarea si alergatul dupa atentie.
Cand intelegi asta, nu te mai topesti tu dupa ele. Se topesc ele dupa tine.
Daca lăsai acest răspuns după contul principal îl luam in considerare.
Da, unii au acest privilegiu!
Păi este mai ușor să îți reverși frustrările în anonimat. Nu își asumă responsabilitățile. Aici toți ne dăm mari și tari. Așa că sfatul meu este să le ignori.
Da, surpriza, ai aflat si tu marea stire senzationala, femeile moderne nu au calitati in afara de frumusete.
Acum sa revenim la prima idee, bai frate, tot barbatii sunt de vina pentru comportamentul lor, sincer, sunteti slabi si usor de dus de nas, daca v-ati ghida dupa principii si demnitate nu s-ar mai intampla asta dar mna, daca voi va luati dupa toate strambele cu buze de rata.
Pai vezi ca pe degeaba mai blocat pe TPU ca tot pot sa vad mesaje ce le scrii( It\heker)
Știam de 10 ani man chestia asta, dar de 10 ani nu am dat de una frumoasa
Numai de fete mai plinuțe. Plus că anxietatea m-a izolat, eu eram obișnuit să ies cu cate o tipă nu sa stau in casa! Eu știu de mult timp cum sunt femeile, trebuie sa fii bazat și șmecher sa stai in ziua de azi cu o tipă frumoasa, și nu mă refer la câteva zile sau ore.
Eu deja am citit-o că nu e ce trebuie! Da na eu cum am probleme cu hormonii, nu mă pot controla i-am făcut multe complimente și s-a văzut că am pus-o pe un piedestal. Deja începea să aibă arfe. Da asta că nu ii ieșise combinația.
Săracele,cred că ar vrea și ele ceva, dar nu prea sunt căutate! Suferă!
Nu trebuie sa fii "heker' sa vezi o întrebare pe TPU, îți faci cont nou și vezi tot, se știe!
Un block nu ar trebui sa te traumatizeze!
De pe ce cont te-am blocat? Ce nickname aveai? Sanchi? Jubomat?
E greu de răspuns într-un mod simplist în care poți înțelege. Ideea e că pe lumea asta există atât bărbați ok cât și femei ok, nu există doar alb și negru, majoritatea oamenilor sunt într-o nuanță. Pe lângă asta, majoritatea oamenilor funcționează pe niște principii și legi fundamentale( psihologice, de mediu, naturale, etc).
Legile atracției funcționează diferit, în funcție de vârstă, principii, scopuri, idealuri, și nu se bazează strict pe dorințe sexuale sau amoroase. Cel puțin asta am observat din experiențele mele, ca să pot contrazice cu argumentul ăsta superficialitatea cu care vorbesti.
Mai exact, eu nu aș cădea mort după o fată dacă îmi oferă trupul ei, pentru că asta denotă o mare instabilitate. Dintotdeauna am căutat femei cu principii și un caracter puternic cu care pot să construiesc ceva pe termen lung.