| Duhovnicul a întrebat:

De ce mama dracului imi tot apare porcaria aia cu IAB romania studiul pentru nu stiu ce reclame? Am tot dat "nu multumesc" si tot nu am scapat de ea.

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca TPU a acceptat postarea pe site, pentru finantare.
Raspunde la studiu si nu o sa-ti mai apara, nu-ti ia mai mult de 5 minute si eu am raspuns si nu-mi mai apare. Succes!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Raluca care este povestea cu această reclamă?
Pa, pa.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu te enerva, fi calm! Asa se face publicitate agresiva! Multe din astea o sa mai vezi! Este doar inceputul!

| AdiSR a răspuns:

Pentru că TPU promovează un studiu.

| Vizitiul a răspuns:

Am mai raspuns la o astfel de intrebare, si pe mine ma indigneaza, dar ce putem face? Facem tambalau?laughing

| Bishop a răspuns:

Eu am dat ca vreau sa raspund si cand ma redirectioneaza spre pagina aia spune ca nu a fost gasita laughing
decat atunci mi-a intrat devil

| Dominicc a răspuns:

Si pe mine ma dispera. si sunt si intrebari aiurite. cica cat au venit ai tai sau mama lor.

ma simt urmarit laughing anihilat

| Mefisto23 a răspuns:

Si mie imi aparea, am participat apoi nu a mai aparut. Culmea, in acel studiu te tot intreaba daca te simti agresat de anumite tipuri de reclame laughing

| marrr a răspuns:

Da, si pe mine ma enerveaza si este o reclama despre reclame si intrebari stupidelaughing Am facut doar 21 de intrebari si m-am saturat ca erau aceleasistraight face

Răspuns utilizator avertizat
| CiRiNeL a răspuns:

Eu am si raspuns la toate intrebarile de acolo si tot imi apare... e enervanta rau de tot

| Luv you a răspuns:

Si mie mi se intampla l fel laughing e f enervanta chestia

| Mirunad1 a răspuns:

Nu te enerva degeaba! Multe site-uri dau fel de fel de reclame pentru publicitate!

Întrebări similare