Deoarece s-a incheiat Sezonul al doilea din In puii mei. Sezonul al treilea va revenii de Revelion.
A fost, dar nu a fost nimic nou, arătau câteva momente haioase din emisiunile anterioare
Pentru că săptămâna trecută a fost ultima ediţie pe sezonul ăsta la "În puii mei". Bendeac a zis că de acum încolo or să fie doar 8 ediţii pe sezon şi săptămâna trecută a fost a opta ediţie, deci ultima din sezonul ăsta.A fost un "best of" aseară.
Deoarece s-a terminat acest sezon si au intrat in vacanta vor incepe iar abia pe la inceputul toamnei.Imi pare rau de veste deoarece si mie imi placea mult fundita te rog
Deoare ce s-a terminat primul sezon si au intrat in vacanta.Vor incepe abia in toamna fundita?
A fost best off...s-a terminat in puii mei, incep la toamna, acum sunt best off-uri la fel si diseara(21:45)...funda?
Buna! Aseara a fost editie best of deoarece acest sezon In Puii Mei s-a terminat.Ei vor reveni dar nu stiu exact cand mai multe despre asta poti afla de pe blogul lui Mihai Bendeac. Sper ca te-am lamurit si sper ca primesc funda :*
Nu a fost pentru ca sezonul acesta s-a terminat, nu stiu exact cand va incepe din nou dar te poti documenta despre asta pe blogul lui Mihai Bendeac. Sper ca te-am lamurit si sper sa imi dai funda.
smileygirl întreabă:
nightelegance întreabă: