| o fata care te iubeste :x a întrebat:

De ce nu poți să țipi in vis?

8 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Stiu si eu ca nu poti sa tipi, sa alergi. Cand alerg in vis parca as alerga in apa, pentru ca e foarte greulaughing. Sau intr-un vis mai recent, eram ca intr-un labirint si alergam atat de repede incat ma izbeam de toti peretii si am fost prinsalaughing. Nu stiu de ce, este un punct sensibil.

| Flash a răspuns:

De unde stii ca nu poti? Daca nu ti s-a intamplat tie asta nu inseamna ca e imposibil, sau ai citit undeva?

| Contrast a răspuns:

Poti sa tipi in vis! N-ai vrea sa auzi cum tipa un copil in vis, daca acel copil sufera de pavoo nocturn(teroare nocturna)!
Dar daca tu vorbesti despre acele vise in care nu poti sa tipi, pe care le visezi doar din cand in cand, pot doar sa-ti spun ca in timpul somnului, zona creierului responsabila cu mobilitatea, partea volitiva, coordonarea vorbirii, aflata in timpul somnului este inactiva, deci iti va fi practic imposibil sa iei atitudine in viata reala, cu privire la actiunile tale care iau nastere in inconstientul tau si se finalizeaza in subcontientul tau nicidecum in contientul tau ca tu sa poti coordona volitiv actiuni pentru apararea ta.

| Orannginna a răspuns:

Sa nu poti sa tipi, sa alergi sau sa lovesti in vis este normal. Visele sunt perceptiile noastre asupra realitatii dar la un alt nivel, cel al subconstientului. Atunci cand dormim intervin undele alpha, beta si delta in subconstientul nostru. Cand acestea din urma, delta, sunt prezente somnul nostru este mai "greu" si actiunile mai ireale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine ti-a spus? ca nu poti? poti sa tipi, poti sa lovesti si chiar foarte periculos.

Răspuns utilizator avertizat
| IepurashRocker a răspuns:

thinking e ceva ce vrei sã faci dar nu poti. e prea mare forta, în vis esti doar cu spiritul, tu tipi cu trupul, cu totul.

| cosminnic121 a răspuns:

Stiu exact cum te simti sincer n-am nici o idee dar stiu cum e mai ales atunci cand alergi si pur si simplu alergi ft incet simti ca un vant iti bate in fata dar aia cu lovitul nu e prea adevarata eu pot lovi si inca cu setedevil