Nu e obligatoriu.Alegi un raspuns castigator doar atunci cand consideri ca ai primit un raspuns bun.
Daca stam bine sa evaluam nu exista raspuns perfect
poate fi mai mult sau mai putin folositor, etc
astea sunt regulile pe TPU - ai putea sa alegi unul cat mai aproape de ce vrei tu
Totusi nu te astepta sa primesti raspunsuri din cele mai argumentate, sau mai stiu eu cum, mai ales la o intrebare care pune o problema mai "ampla" de dezbatut, totusi esti pe internet...
Sa dai fundita. raspunsului care te-a ajutat cel mai mult... sa iti fie cu folos... dar daca sunt mai multe chiar nu trebuie sa dai fundita...
"Daca nu vei selecta un castigator in urmatoarele doua zile, sistemul va atribui automat titlul de castigator utilizatorului care a primit cele mai multe voturi."
Asta m-a anuntat prin mail.
Eu cred ca unii raspund doar sa se dea in spectacol. Ori daca pun o intrebare, astept un raspuns argumentat cat de cat logic.
Ok. Deci nu vad rostul mail-ului respectiv. De ce il trimit? Sa faca spam? As intreba acum cum imi sterg contul, insa aparent nu prea am cum.
Nu e neaparat sa dai fundita, eu nu am dat fundita la una din intrebarile pe care le-am pus acum cateva luni si nu s-a intamplat nimic.
Nu e obigatoriu. tu primesti e-mail k trebuie sa alegi unu sau daca nu se alege singur dar sa stii ca nu se va alege singur
.
Am dat multe rasp bune[erau intrebari fixe!] si nu am primit la toate fundita. desi eram sg care am raspuns si raspunsul era bun. asa ca ![]()
Nu trebuie fundita decat daca vrei!
Dar na. daca cineva isi consuma timpul pentru a raspunde cuiva. sa zicem nu chiar asa de corect ar trebui apreciat![]()
Da'n fine. daca nu vrei nu da!