| Asphalt.Fucker a întrebat:

De ce toti userii alearga dupa fundita, ce au de castigat din treaba asta?

Răspuns Câştigător
| IRI_5028 a răspuns:

Doamne nu sti? E concursul inexisitent de funde! Cel care are cele mai multe funde primeste 1. 000. 000. 000. ooo lire imaginare.
E PE BUNE!

13 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Fundita este o recunoastere a celui mai bun raspuns pe care il considera cel care a intrebat. O fundita reprezinta 100 pct.Este un site care are ca scop ajutorul dat celorlalti.Si fundita inseamna ca nu te-ai straduit degeaba sa ajuti persoana, nu i-ai raspuns in doi peri sau la misto! Si omul ti-a multumit cum a putut el, adica premiindu-te cu fundita!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Confirmarea intelepciunii, satisfactia victoriei, chiar daca miza e nula. Dar numai copilasii alearga dupa fundita. Noi, astia destepti care o luam pe merit, nu suntem asa interesati...devil

| AndutzaAndu a răspuns:

şi eu am pus o întrebare asemănătoare, tot despre vestitele fundiţe, dar nu stiu ce s-a întâmplat. Şi referitor la întrebarea ta, eu nu alerg după fundiţe, oricum, în realitate fundiţele alea nu o să te ajute să iei note mai bune la şcoală, sau să ai nu ştiu ce lucru ce l-ai visat tu de mult timp. Urci doar in clasamentul userilor de pe TPU, dar asta nu e nimic în comparaţie cu realitatea.

| User a răspuns:

Toti?! M-ai vazut pe mine cersind fundite? In general copii pana-n 13-14 ani "alearga dupa fundite". copii adica, ce sa le faci?

| Razvan a răspuns:

Fetele le prind in par si baietii le utlizeaza ca papionlaughing

| MariuZ a răspuns:

Ce te face sa crezi ca TOTI alearga dupa "fundita"?

| Asphalt.Fucker explică:

Chiar nu-mi vine sa cred ca mai sunt si oameni cu " capu pe umeri (nu intrebati care) " pe site-ul asta @irii asta chiar a fos buna rolling on the floor, @bro cred ca o sa faci avare cu asta laughing

| Gipsy a răspuns:

Pai cu cat ai mai multe funsite, ai mai multe sanse sa devii 'Expert'.
Si daca devii 'Expert", banuiesc ca te simti mandru!

| Stardust_8913 a răspuns:

Probabil din cauza faptului că sunt văzuţi altfel de catre ceilalţi useri... au alt statut pe site. Nu prea ştiu cu certitudine.
Dar nu îmi place aceasta metodă de premiere cu fundiţe la fiecare raspuns. Toate răspunsurile sunt folositoare în felul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puncte, care la randul lor nu prea ajuta la nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea au ce. Dar daca vrei fundite, eu dau la kilogram happy

| enemig0 a răspuns:

Probabil isi calculeaza inteligenta dupa funditele astea...

| eu_9968 a răspuns:

Nu stiu.thinking ca ideea e sa ne ajutam...nu?tongue