| Brotacelu a întrebat:

De ce unã lume pur si simplu cerseste funda?
Nici acum nu am inteles asta!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Chiar! De ce?! no talking big grin
Pe bune, deja deveniti extrem de enervanti! Si sa stiti, de cele mai multe ori se intampla sa nu primiti acea fundita, atat de mult dorita, tocmai din cauza faptului, ca o cersiti. oh go on Mie personal mi se pare dezgustator! Nu stiu, de ce unii isi permit sa se umileasca in halul asta! Aici totul se da pe merit, cel putin de majoritatea, nu pe ochi frumosi!winking Si daca raspunsul vostru nu e tocmai bun, si mai si il faceti pe autorul intrebarii sa fie dezgustat, cersind si comportandu-va ca niste copii de gradinita, atunci mai degraba veti primi nu fundita, ci o mama de bataie cu acea fundita oh go on si ca bonus - niste "stupide la pachet" rolling on the floor (desi eu personal ma abtin si nu le acord, dar am vazut, ca aproape toata lumea "ii iubeste" foarte mult pe "cersitorii de fundite" si ii "rasplateste" in acest mod ingenios oh go on ). rolling on the floor Dragi "Fundelari" ( thinking oare unde pot sa-mi cer drepturile de autor?winking big grin ), chiar nu vedeti cat sunteti de penibili?! oh go on laughing whistling

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@Brotacelu, ma bucur, ca raspunsul, umorul meu au fost pe gustul tau. big grin Sper, ca il vor citi si cei cu "funditaaa?"! oh go onwinking
@anonim, multumesc si tie pentru solidaritate!winking

| Bacemi a răspuns:

Pentru ca nu o vor. Nu ai inteles nimic. Au cu totii facultati de psihologie la activ si folosesc metoda psihologiei inverse. Ne spun ca vor fundita ca sa nu o primeasca. Ei au grija sa ramana morali prin acest fenomen.

P. S :

Tot ce am scris aici este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

| gabriela a răspuns:

Daca trei zile ar fi raportate toate intrebarile care contin "dau fundita". s-ar face ordine.

| Razvan a răspuns:

Si eu ma intreb aceeasi chestie.De parca numarul fundelor ar fi trecut pe buletinoh go on
Conteaza ce zici/cum zici. Dar scopul scuza mijloacele.Nu vezi ca toata lumea vrea sa devina expert TPU?winkingAsa suntem noi:mereu alergam dupa himereno talking

| Lol_1641 a răspuns:

Pai nu "cerseste" nimeni, a cere un lucru pe care poate il meriti nu inseamna a cersi! happy

| raducu a răspuns:

De.geaba thinking nu mi's curios de fundoiu ala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai brotacule? imi inchipui cum iti sta tie un biet brotacel gatit cu toate fundele pe care le detii. ti s-ar spune fondacelu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar asa, afara cu "fundelarii"! Bine a spus NOname! laughing

| Marijuanaro a răspuns:

Pentru ca ii criza!