| EUSIATIT a întrebat:

Dragii mei comentati.[ ROmania ofera R, MOLDOVA un imprumut nerambursabil de 12 mil de euro DE ce si de unde dau acesti bani din ce a luat ROM imprumut de la FMI? sau de unde? noi suntem bogati sa dam si la altii desi suntem pe ultimul loc la tot.[turism.industrie. etc etc ] la saracie suntel loc1 cu coronita /HAi pareri si daca va puteti descrie starea [nervii]pentru ce face presedintele si acolitii lui. Suntem pe ultimul loc la tot ce inseamna turism. agricult. etc etc. dar suntem fruntasi la saracie. BRAVOOO nou halal natie ...comentarii

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Eu am renuntat demult sa-mi mai explic actiunile acestui asa-zis guvern. Cred ca singura explicatie logica ar fi ca indivizii sunt hotarati sa bage tara in faliment. Altfel, cum iti explici alocarea a:
-500 de milioane euro pentru un nenorocit de site;
-100 mil euro nerambursabili pentru Moldova;
-102 mil euro pentru bunastarea porcilor si a gainilor.
Si lista poate continua.

1 răspuns:
| xuanbou a răspuns:

Faza este ca ei dau, dar stii care-i faza? stii cine`o sa plateasca pentru tot ceea ce ei fac acum? NOI, copiii nostri, copiii lor. oricum din alea 50 de miliarde, cat au imprumutat ei ultima data, mai mult decat de ajuns au intrat in buzunarele lor, sau mai bine zis, in conturile lor de prin hawai, elvetia, japonia si alte tari.

Întrebări similare