Mai, sfaturi bune ti-au dat si altii mai jos, eu ca persoana care a folosit toate sistemele de operare incepind cu W98 iti recomand cu incredere Windows7. Parerile vad ca sunt impartite si tare mie teama si imi cer scuze daca deranjez, ca unii de mai jos vorbesc in necunostinta de cauza asa ca pune tu Windows7 si mai vorbim. Eu am trei laptopuri in casa si ceva descktopuri si folosesc acest sistem de operare aproape pe toate pentru ca este ceva nou si oricum mai bun. Succes!
Pai nu poti sa prea downloadezi ceva windows-ul e bun dar in locul tau l-as lasa balta. Fundita?
Da, ultima versiune, nu aceea apărută la început, despre care s-a vehiculat într-una că pică, crapă, bubuie, etc. Este foarte bine pus la punct, atât ca interfaţă, cât şi cel mai imporatant ca stabilitate şi ca şi sistem de operare per ansamblu. Într-o singură idee, este mult peste Vista, iar de-aici denotă practic totul, fără a mai fi nevoie de alte explicaţii.
O seară bună!
Dap e foarte bun! eu il am de 6 luni si nu mi-a creeat probleme! ti-l recomand!
Bun la ce anume? Cand pui o astfel de intrebare incearca sa fie mai detaliata.In primul rand trebuie sa stii daca ai un calculator capabil sa sustina windows 7.Personal il folosesc ca si acomodare si test.Pana in acest moment nu exista motive intemeiate de a renunta la windows Xp, decat daca esti atras de aspectul unui sistem de operare si nu de performanta lui.Inca nu exista compatibilitate totala cu softul vechi sau mai nou si nici cu toate jocurile.Si ca idee (pentru Inna )windows Vista sau 7 se gasesc pe Dvd nu pe Cd.Este peste vista, dar inca nu se ridica la nivelul de performanta al Xp-ului, cel putin momentan.