| Definitie a întrebat:

E grav daca mor?

Răspuns Câştigător
| lypimenoskardia1 a răspuns:

Banuiesc ca deja te-ai gandit ca nu-ti pasa de familie.Dar sti ca pentru fiecare dintre noi exista cel putin o persoana care sufera la fel de mult? Am pierdut astfel un prieten extraordinar acum 4 saptamani si de atunci caut sa inteleg de ce. Ai idee cata suferinta poti provoca celor care tin la tine cand tu esti orb si nu vrei sa vezi? E ca si cum ai incerca sa dai timpul inapoi si vezi ca nu poti dar incerci in continuare. De patru saptamani, zilnic, caut raspunsuri, caut sa inteleg "de ce?" Asa am ajuns la intrebarea ta. Incearca diseara sa iti imaginezi cum ar fi sa pierzi o persoana la care ti cu adevarat, si nu te opri pana nu-ti vor da lacrimile. Atunci o sa intelegi cat e de "grav". Atunci ai sa-ti dai seama de disperarea celor pe care ii lasi in urma cautand raspunsuri care nu exista, dar cautand...

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa fie afectati parinti tai dar in rest nu e grav.

| gabrielutzu a răspuns:

De ce intrebi asa ceva? Mai bine ne-ai spune care este lungimea penisului tau...

| Ramonaaaa a răspuns:

Nu chiar.Depinde cum privesti lucrurile.

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Sincera sa fiu nu prea...ar plange cei ce te iubesc un timp dar te-ar uita, tu ai fi mancat de viermi laughingsi ce ai rezolva? nimic! mai bine ramai langa noi aici pi TPU ca viata este mult prea frumoasa! si imi dai si mie o funditalaughing

| EterNo a răspuns:

Nu e grav, sinicidete!

| white2 a răspuns:

Bineinteles si pentru tine si pentru cei din jurul tau. In principiu un om are foarte multe de facut: sa intemeieze o familie, sa ajute aproapele, sa participe la dezvoltarea societatii in care traieste, sa se distreze, sa iubeasca, etc sunt doar cateva motive!

| Draagos a răspuns:

Incearca...poate vei afla...ca noi nu stim.sa dai si mass pe mess, copii prosti!

| razvan_9477 a răspuns:

Nu

| Eduard a răspuns:

Nu stiu cum sa-ti zic, iti zic cum a zis stalin: daca moare unul e rau, daca mor trei e doliu national, daca mor un milion, e statistca...
Daca ai de gand sa te sinucizi, reconsidera...
Ai prea putine motive ca sa iti doresti sa mori, te asigur si da e grav daca cineva moare. Insa conteaza si cu ce scop mori. Moartea isi are si rostul ei... dar viata merita o lupta inainte de asta.

Multa bafta!

| Hombre a răspuns:

Te-a parasit iubita?

| denismaria92 a răspuns:

Nah. Ramane doar mai mult aer de respirat pentru ceilalti. Atata tot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.
Baftă

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Pentru cei care nu te cunosc nu e grav.

| Mtz_1845 a răspuns:

E grav daca traiesti

| Kanghu a răspuns:

In general da, dar cu tine. nu cred ca e nici o pierdere.

| Definitie explică:

@gabrielutzu: 2 metrii in capat
@Woodenpints: Ti-e frica ca ti-se sufoca pispirelu ala indesat in pantaloni?
@Ensiferum: Moare pasarica fara aer?
@hombre: inca nub-)
@Knowledge: vine randu tau si o sa planga toate babele dupa tine

| Definitie explică:

@Woodenpints: Nu inteleg de ce te legi de ai tairaised eyebrows

| Kanghu a răspuns:

@Definitie Ciocu` mic si joc de glezne spammer imputit.

| Definitie explică:

@Woodenpints: Inteligent raspuns, pana si daca gandeai cu, curu era mai destept. Oamenii ca tine n-ar trebui sa fie protejat de drepturile omului.
@Knowledge: Spermazodoid impiedicat, vezi sa nu ti-o musti.