| VrRos05 a întrebat:

E posibil sa intre un păianjen în ureche și să se cuibărească acolo?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Nu.Ce sa faca un paianjen acolo? Ei au nevoie de insecte pentru a trai si spatii deschise pentru a-si construi panza.

| J0B0MAT a răspuns:

Da, am văzut pe net sau alte insecte.
Am frica asta de a nu îmi intra insecte în urechi, mai ales cănd îmi bâzâie vreun țânțar în urechi sau mă mai trezesc cu vreo furnică pe mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu. poate? laughing

| Sekim a răspuns:

Teoretic, da, s-a întâmplat așa ceva de multe ori pana acum. Practic, șanse similare cu cele de a fi lovit de fulger cel mai probabil. Pe langa asta, chiar daca s ar întâmpla așa ceva, nu ar fi o mare problema ( din fericire păianjenii din Romania sunt inofensivi ).

| LaviniuA a răspuns:

M-am gandit si eu la asta... vezi intrebarea mea despre insecticid laughing Am ajuns la conculzia ca nu prea se poate.

| danimarinescu a răspuns (pentru LaviniuA):

Te-ai gândit că dacă îți intră ceva acolo îți poate rupe himenul canalului auditiv?

| Corina3434 a răspuns:

Da. Sta fix la intrare dupa ce a tesut panzele.

| danimarinescu a răspuns (pentru Corina3434):

Atacă seara, spre dimineață intra în hibernare
?

Răspuns utilizator avertizat