Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 9 Iunie 2023 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Aveți și voi ticul cu rosul buzelor? Ce se intampla mai exact dacă le rozi încontinuu?
Salutare. Am un catel de aproximativ 8 ani luat de pe drum si am probleme cu el de cateva zile. Sta retras, sub coteț, nu mai mănâncă de azi, deci problema a apărut de duminica trecuta cu simptome...? (mai mult)
Bună! De câteva luni au început să- mi tremure mâinile. Dacă trebuie să fac o poză ( de grup de preferat ), îmi tremură mâinile, picioarele, capul ( de cele mai multe ori ) etc. Și nu numai...? (mai mult)
Sunt tipul ectomorf cu metabolism care are nevoie sa consume peste 5000 de calorii zilnic. Vi se pare normal asa ceva? Majoritatea consuma 1000- 2000 si eu fara 5000 nici nu pot iesi din casa, trebuie...? (mai mult)
Ce problema pot sa am daca imi tremura mana si nu prea pot sa tin obiecte in mana? Care sunt cauzele principale?
Am 15 ani si am probleme foarte mari cu dintii, am fost la dentist odata si mi- a zis ca trebuie sa am un dinte scos care are o gaura foarte mare in el dar de atunci a trecut 3 luni si nu am mai fost ...? (mai mult)
Bună ziua. Ia cineva venlafaxina de mulți ani fără întrerupere și cum se simte? Mulțumesc mult
Dupa o injectie cu anestezie locala pentru o durere de picior, se mai poate misca pacientul sau trebuie sa ramana in pat cateva ore/zile pana cand va disparea efectul? Intreb pentru ca la ce dureri si...? (mai mult)
Cum se simte o persoana cu apa la genunchi (edem)? Vorbesc de tineri, 30-45 ani. Doare sau nu? Trece sau nu? Dacă trece, atunci cum?
Cum se poate trata golul interior? Cei care ați trecut prin acest episod și ati avut acest sentiment, cum ați reușit sa treceți peste?
Salut sunt in depresie și am ametela permanenta plus frica că fac infarct sau avc și îmi este foarte frica mai și vomit cate o dată dimineata( o dată de 2 ori pe luna) mă simt foarte obosit cu ...? (mai mult)
M- am saturat sa fiu sarac din punct de vedere financiar. M- am saturat sa vad fericirea prin ochii altora. M- am saturat sa am nevoie de 6000- 7000 kcal pentru a ma putea sustine. M- am saturat sa nu ...? (mai mult)
Buna! Scriu aici pentru ca am nevoie de speranțe. Mi- am dus pisica la veterinar pentru ca se simtea rau. Analizele au ieșit de 9 ori mai rele. Exista șanse sa își revină? Acum este sub tratament....? (mai mult)
Cam ce medicamente si cate doze sunt recomandate pentru sinucidere? Intreb pentru ca decat sa ajungi boschetar pe strazi sa iti faca altii viata un chin mai bine sa nu mai existi deloc. Tinand cont ca ...? (mai mult)
Ieri de dimineața m- a durut sub abdomen, am luat o pastila și mi- a trecut doar ca acum am senzația ca m ar înțepa in partea dreapta și nu știu dacă e din cauza ca am rămas eu cu gândul ca ...? (mai mult)
Pastele cu carne îngrașă rapid, nu?
Salut Stie cineva de ce daca ma ploua pe cap sau e mai frig afara ma ia cu ameteala si imi vine sa vomit?. sau daca intru de la frig la cald ma ameteste Nu ma doare capul deloc dar simt cum mi se incalzeste...? (mai mult)
Bunaaaa, scuze pentru deranj dar vreau sa stiu raspunsul la urmatoarea problema. De aproximativ o saptamana stomacul meu scoate sunete ciudate incontinuu, si nu e pentru ca nu mananc, ba din contra,...? (mai mult)
Salutare, am piele foarte uscată pe mâini, ce mi- ați recomanda sa folosesc in privința asta, mi s- a zis sa dau cu crema de galbenele, ce mi- ați recomanda, și în cât timp ați scăpat de da! ...? (mai mult)
Buna, de cateva luni am atacuri de pa ica aproape zilnice si frici constante fata de boli sau intamplari..am fost la psiholog si mi- a zis ca sunt senzatii din intamplari traumatice pe care doar eu le ...? (mai mult)
Salutare! Sunt fumător de 5 ani, și din cat in cand mai simn că mă înțeapă un plămân, e normal sau e o problema?
Bună,nu am ulcer dar întreb, persoanele cu ulcere duodenale sau gastrice pot vapa? Eu am niste probleme de digestie
Bună ziua, am o întrebare, dacă mi-a picat apa pe fișa cu care trebuia sa vin sa ridic analizele, mai pot lua rezultatele? Este rupta la jumătate, scrisul se vede.
Pot lua diluat(?) acel albastru de metilen din fagmacie pe xare scrie"uz extern"? Acu 100 de ani cand a fost descoperit era pe piata de uz intern si extern? Multumesc
E ok daca de acum mananc doar covrigi si paine nu? Deci 2 covrigi dimineata la munca si paine nu. E ok?
Bună seara! Ce ceaiuri chinezesti știți că sunt pentru revenirea mirosului și a gustului?
Am și eu o problemă. Nu știu dacă e de natura fizica sau psihică. De ceva timp am senzația că mă înec cu mâncare. Practic tot ce mănânc mi e frica sa nu mă înec, simt că nu pot înghiți...? (mai mult)
Știe cineva cam cât mai are de trăit un om cu tumoră la stomac? Știu ca poate fi operata, dar din păcate în cazul bunicului meu nu se poate, deoarece e prea bătrân.
Cum pot scapa in 15 ore de un coș extrem de mare care mi- a iesit pe mijlocul frunții la o adancime care nu permite stoarcerea (am incercat sa- l storc pana am plans de durere)? A iesit fix cu o zi inainte...? (mai mult)
Salut, tuturor, sunt un băiat de 16 ani și sufer de anxietate și depresie. Azi am fost nevoit să mă întorc la școală și pot să zic că nu a sfârșit prea bine. Ultima oara când am fost la...? (mai mult)
Salut, de cateva luni iau roaccutane pentru cosuri si in timpul asta m- am tot simtit naspa, gen am avut mereu oboseala, ma simteam nasol si am vazut ca pastilele astea imi afecteaza ficatul, este ...? (mai mult)
Salut! Ieri am fost intr- un parc și am alergat, după o pauză de o lună. Totul bine și frumos până când azi dimineață m- am trezit cu durere de spate și febră la picioare(asta cred că e normal...? (mai mult)
Acum aproximativ un an si jumatate am facut pentru prima data candida din prostie, pentru ca am incercat OB- uri pentru prima data si nu mi- au priit. Am fost si la gonecolog atunci pentru orima data ...? (mai mult)
Salut! Am o problema care ma ingrijoreaza.Mi- a fost gasit ficatul un pic marit si gras si mi s- a dat tratament cu esentin si omega 3 ce l- am luat deja de o saptamana, intepaturi tot mai sunt si piscaturi,...? (mai mult)
Salutare. Am avut operatie de circumcizie ieri. Azi dimineata mi- a spus doctorul sa schimb bandajul si am vazut sangerari mici. Dupa bandajare m- a durut (nu am reusit sa il strang cum l- a strans doctorul)...? (mai mult)
Salut, unde as putea să mă interesez când voi fi asigurat medical? Am fost la medicul de familie și a spus că nu- mi poate sa treacă trimitere doar cu plata, că nu sunt trecut în baza de date ...? (mai mult)
Buna ziua,am hemoroizi cred eu,după scaun ies in afara și se umfla după care se retrag ușor și ustura puțin, unde pot merge in constanta la un control?
Salut, de 1 an beau multe energizante pe zi de obicei 2 3 câteodată chiar și 4 5, ce se poate întâmpla dacă continui și cum as putea sa ma las, acum vreo 9 luni am băut 3 helluri și mi- a...? (mai mult)
Bună tuturor! Am nevoie de ajutorul dumneavoastră! Deci, ultima menstruație a fost pe data de 14 mai, dar a curs mai puțin decât de obicei, nu am reușit sa umplu nici măcar un tampon. Mâine...? (mai mult)
Bună tuturor! Am nevoie de ajutor! Deci, ultima menstruație a fost pe data de 14 Mai, dar a curs mai puțin decât de obicei, nu am reușit sa umplu nici măcar un tampon. Mâine ar trebui sa...? (mai mult)
Daca am probleme cu stomacul și sistemul digestiv, pot vapa?
Salutare! Am unele momente in care sunt foarte trist si simt ca as putea sa mor oricand, nu stiu de ce simt asa, pur si simplu simt ca pot sa mor in orice moment, simptome fizice nu am, absolut nimic....? (mai mult)
Salut, de ce atunci când vorbesc cu cineva nu înțeleg ce îmi spune și nici nu știu ce să- i răspund. Mă blochez pur și simplu, mi- e greu să înțeleg ce îmi spune, o fi ceva neurologic? ...? (mai mult)
Cum ma pot îngrășa fără sa pun grăsime pe burta?
Salut, am deja un an de când mi au apărut 2 coșuri pe gât ce conțin ceva tare înăuntru (nu arată ca un cos obișnuit) nu sunt mari și nu dor, probabil de asta nu prea le am băgat in seama pana...? (mai mult)
Buna seara, mi- a intarziat menstruatia 2 saptamani. Am facut 2 teste de sarcina ambele fiind negative. Mentionez ca ultimul contact sexual a avut loc pe 9 aprilie. In luna aprile am avut menstruatie....? (mai mult)
Salut TPU! Simt ca sunt in sevraj, dar nu am fumat vreodata. Toti prietenii mei o fac, dar mereu imi ziceam ca nu o voi face. Si totusi, acum nu stiu ce sa fac. Cand respir simt o lipsa si un fel de...? (mai mult)
Bună ziua, as avea nevoie de un răspuns, sunt ajunsa la capătul puterilor. Totul a început cu un nod în gat, am și jena la înghițire. Am fost la orl unde mi s- au pus 2 diagnostice faringita...? (mai mult)
M-a mușcat un prieten beat de mână până nu mi-am mai simțit mâna, acum am venele cel mai probabil incălecate și am partea de sus de la pumn amorțită de 4 zile.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Girly97 întreabă:
MocanuAlina2006 întreabă:
AnonymousCadrar întreabă:
MariaCrinaPopescu1233 întreabă:
Cu siguranță poți să treci direct la subiect și să îți imaginezi că în timpul liber sunteți doar 2 oameni normali, nu în postura de profesor- elev. Fiind pasionata de asta, cu siguranță...... (mai mult)
Nu e nicio problemă. Dacă te obsedează așa de mult un lucru anume, recomandat ar fi să faci tot posibilul pentru a- ți atinge obiectivul respectiv. Pe de altă parte, nu trebuie să devii fanatic/ă...... (mai mult)
Multi dintre noi avem impresia ca am facut ceva gresit si de aceea nu ne- a angajat sau ne- a dat afara sau ne- a dat alt post decat cel promis. Uneori este adevarat, dar de multe ori angajatorului pur...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?