Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 6 Martie 2021 sunt:
CORONAVIRUS - Tu știi care sunt cele 10 reguli de urmat?
Ma doare spatele in zona de sus dreapta sub gat inspre umeri. Poate fi semn de spondiloza? Sau sunt doar victima generatiei care daca o doare ceva imediat se gandeste ca e bolnav grav? Simt de cateva...? (mai mult)
Salut are ceva daca ma spal cu sapun lichid de maini pe față si pe par, stiu ca suna ciudat dar am observat ca usuca foarte bine si poate scap de cosuri ca am foarte multe in jur de 60 l-am numarat
Buna! De 3 zile am nasul infundat (in timpul zilei mai putin dar noaptea este groaznic) si nu stiu ce sa mai fac ca sa- l desfund.mi- am pus picaturi, am facut infuzie, am baut ceai, si degeaba, ce sa ...? (mai mult)
Buna TPU! Acum câteva ore m- am lovit in masa la oasele metacarpiene ( la unul de fapt) pe moment am observat imediat ca acesta s- a dat in jos adică se vede când ștrang pumnul sau întind mâna iar...? (mai mult)
Buna! Ce parere aveti despre folosirea tampoanelor la varsta de 13 ani?
Buna seara, TPU! Daca mi-am luat o piatra in cap acum 5 ani... ce se vede acum la RMN? Eu neavand nicio problema
Salut bunica mea a fost la urologie și i au ieșit analizele astfel: - flora bogata - Prezente PMN(lizate) - Numeroase celule mezoteliale din toate straturile cu modificări reactive. - Liza celulara. ...? (mai mult)
Bună seara! Va rog mult de tot sa ma ajutați cu un sfat pentru ca pot muri. Am avut un accident, când făceam în casa un exercițiu pentru triceps, extensii la triceps, gen trebuia sa urc și sa...? (mai mult)
Bună, voi credeți ca anul acesta 2021, va fi o apocalipsa zombi? :)
Pot lua Solpadeine și in aceleași timp și Betaserc?
Cum recunosti ca e o depresie seriosa?
Buna! Am o pisică, care de azi dimineata merge șchiop cu o labuta din spate. Nu cred că e umflat, dar pare că are o gaură acolo. Nu pot să mă uit mai atent, pentru că o doare foarte tare. Cand...? (mai mult)
Îmi explica mie cineva de ce ma simt mereu obosit de când o murit maica mea? Sau o fi de la covid? Am avut în decembrie covid și nu știu daca e din cauza decesului sau a covidului, credeam ca e de...? (mai mult)
Salut. Mi am scos o masea. M a cusut la ea si m- a pus sa tin niste pansament acolo. L am tinut o ora si dupa l am dat jos pentru ca ma durea foarte tare locul. Acum dupa cateva ore m- am uitat si vad ...? (mai mult)
Cunosc pe cineva care e agresiv și foarte violent dar doar dacă e provocat, extrem de violent dar dacă nu il deranjează nimeni e pașnic, ce boala psihica ar putea avea? Se enervează repede e impulsiv...? (mai mult)
Hai noroc! am si eu o nelamurire, m- am barbierit doar cu lama fara spuma sau altceva si as vrea sa stiu daca ma afecteaza cu ceva, adica daca imi mai cresc firele de par la fel deoarece doresc sa ...? (mai mult)
CT CRANIU NATIV Rezultat: - Fără leziuni heterodense intracraniene cu caracter posttraumatic intra sau extraaxiale, infra sau supratentoriale decelabile CT nativ - Fără devieri de structuri mediene ...? (mai mult)
Buna o încercat cineva picăturile afomil afine pentru ochi? Este bun?
Buna TPU. Mereu când ma duc cu mașina, vărs. Am luat toate medicamentele posibile pentru vărsat dar degeaba. Îmi fac mai mult rău și îmi vine mai tare sa vărs de la ele. Ma duc și jumătate ...? (mai mult)
Salut, daca in septembrie am suferit un accident in care mi- a fost sectionata o artera de la un deget, si apoi 3 luni am luat Aspenter in fiecare zi, exista riscul sa am acum tromboza? In octombrie,...? (mai mult)
De ceva vreme mă trezesc pe la 2 - 3 și nu mai pot să adorm la loc. E cineva pe aici ce a folosit melatonină o vreme scurtă (să zicem doar 7- 10 zile, n- aș vrea să iau mai mult) și apoi i- ...? (mai mult)
Salut in Anglia daca sunt de 3 luni jumate(decembrie 2020) mi- am facut rezidenta pe 5 ani, locuiesc intr o casa cu un amic si cele doua prietene, in chirie (ei au contract de munca+ nino insurace) Problema...? (mai mult)
Salut de 3 zile ma cam doare in partea dreapta jos si burta, doar la apasare, la inceput am avut si mici greturi dar acum mi au trecut, in schimb ca cam ustura, jeneaza la urinare (treaba usoara) ce ...? (mai mult)
Bună, am început a administra contraceptive la recomandarea medicului... acum simt un disconfort în zona mușchilor de jos la picioare, ce poate fi?
Am 14 ani,si timp de o saptamana chiar tot ma dor genunchi la ambele picioare din ce cauza cand merg nu ma dor deloc, cand alerg la fel, doar cand ma aplec foarte jos din ce cauza ar fi ceva rau?
Buna seara! De cateva zile ma confrunt cu o problema. Mi- au aparut bubite rosii pe tot abdomenul, la subrat, dar si in interiorul coapselor aproape de partea intimă. Tindeam sa cred ca au dispărut...? (mai mult)
E jenant însă de câțiva ani am un hemoroid extern, am incercat toate medicamentele, degeaba, dacă pun un servetel se umple de sânge iar dimineața am pete galbene pe lenjerie. La început a fost...? (mai mult)
Salutare TPU, acum 1 an sau 2 m- am apucat sa beau energizante. In primul an nu beam foarte multe dar, vara trecuta beam cate 1- 2 pe zi iar daca intr- o zi nu beam imi luam 2 a 2- a zi. Acum, putem...? (mai mult)
Bună! De ceva timp am observat niște "bube", nu știu cum să le numesc. Prima dată a fost ceva, o crescatura albă, mica. se simtea la atingere, arăta ca și cum ar fi un "burete", gen riguroaasa,...? (mai mult)
Au trecut 4 luni de la infectia cu covid-19. Am ramas insa cu alterarea mirosului si a gustului. Cat timp va mai persista aceasta problema? Stie careva care a trecut prin aceasta experienta socanta?
De ce apare greața înainte de menstruație și cum se poate ameliora?
Mi-a cazut lucrarea dentară... Cam cât ar costa sa o fixeze la loc? E vorba de randul de dinti din fața!
Buna TPU! Eu port lentile de contact de aproape 3 ani de zile. Si de 2 săptămâni vad cu o lentila in ceata, cu cea stânga, dar vad asa dupa 2 ore dupa ce le- am pus. I- am spus asta mamei si a ...? (mai mult)
Raport de analiza hematologica ce inseamna? Mi- a făcut niște analize la spital pentru ca ma dusesem cu durere de cap și scrie Parameter și sub asta sunt vreo 29 de rezultate. Mi- o fi făcut în ...? (mai mult)
Salut! Deci am picioarele strambe sunt cracanat multă lume imi zice ca is stramb ca am un mers de femeie chiar si vreai sa fac ceva sa schimb asta sa imi corectez mersul știe cineva ce ar trebui să ...? (mai mult)
Am constatat o problema, acum ceva timp m- am lovit la tibie(nu am dezinfectat) m- a durut 1- 2 zile si dupa a inceput sa se vindece. Acum, dupa jumatate de an am observat de mai multe ori cand se intampla...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva un dermatolog în București? Aș vrea să- mi prescrie el o lista cu ce ar trebui să- mi cumpăr și cum să folosesc produsele (nu vreau să mi se facă acolo tratamente...? (mai mult)
Hey! Sunt la scoala asa ca scriu asta in graba.De dimineata ma doare in gat si mi- am luat o pastilă de gât și un paracetamol dar m- a luat iar gatul ce sa fac Eu cred ca e inceput de răceală dar...? (mai mult)
Hey TPU! Este normal sa te doară capul în primele zi când porți ochelari de distanta recomandați de doctor?
Buna TPU, de ceva vreme ma simt stresat, cu psihicul la pamant, in fiecare seara aproape cand ma pun sa dorm, cand sunt pe punctul de a adormi simt o bataie neregulata a inimii si tresar, parca o ...? (mai mult)
Salut TPU. Am 12 ani iar si am atins pubertatea de cateva luni, de cateva saptamani cred sau zile incep in fiecare dimineata sa am niste pete albe ca de forma unei picaturi, maxim 2-3. Ce este?
Durere la testicule. Salut TPU, am o problema de mai mult timp, adica de cateva luni. Odata la 1- 2 zile sau chiar de 2 ori pe zi cateodata ma apuca o durere la testiculul stang care dureaza vreo 20-...? (mai mult)
La sângerări intracraniene, cheaguri de sânge la cap, ar trebui sa fiu foarte amețit, sa vad neclar, sa am grețuri, sa vomit, sau sa am dureri puternice de cap, deci as ajunge la salvare fara...? (mai mult)
Dacă am 20 de ani, dar sunt student la facultate, și ma duc la urgente la spital, poate îmi va face și o analiza imagistica, ma costa bani? Fiind elev am dreptul gratuit la urgente?
Am cumparat de curand un irigator bucal iar capatu lui iese mereu cand dau drumul la aparat.ce pot face?!
Mi-au aparut niste bube rosii pe piciorul drept, si gen langa ele e un loc umflat daca apas pe piele, mi am zgariat o alunita acum cateva zile, are vreo treaba>?
Ce metode de a slabi sanatos si eficent cunoasteti? Am 1.70 si 70 de kg- as vrea sa dau maxim 5 kg jos. Nu sunt nici prea grasa, nici prea slaba. Sunt perfecta. :)) Va multumesc!
E mare tensiune 14 cu 8? Simteam ca tremur un pic si am luat aparatul de la mama de curiozitate.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Radandam întreabă:
RiinaM întreabă:
daidaidaida întreabă:
Overeem întreabă:
Am 5 piercing- uri in lobul urechii de peste 7 ani. Si la ora actuala mi se simt niste "bubite" tari inauntru. Este perfect normal, atat doar ca te poate incomoda cand incerci sa treci cercelul prin gaura....... (mai mult)
Pai daca este secret, nu cred ca iti va spune. Si intr- un fel daca e secretul omului este mai bine sa nu stii. Tie ti- ar placea ca un prieten caruia i- ai incredintat un secret sa i- l spuna altcuiva?...... (mai mult)
Cu timpul oamenii se mai schimbă. Nu poți obliga ca cineva se fie asa cum vrei tu, o veșnicie. Poate s- au împrietenit pe moment, pana acea prietena rebela o va lăsa baltă sau ii va face niște...... (mai mult)
The Big Bang Theory
Fie ca preferatul tau e Sheldon, Leonard, Howard ori Raj, hai sa vedem cat de multe stii despre TBBT!