CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Buna TPU! Stiu ca va fi o intrebare stupida dar chiar cer un raspuns serios. M- am gandit ca anul asta sa imi fac circumcizie din motive medicale mai mult chiar daca ar fi vorba de o fimoza poate mai usoara,...? (mai mult)
Mai urmează cineva recomandările lui Medical Medium Antony William sau este fanul lui și ii studiază cărțile? Eu încerc sa da.
Buna seara, am o problema sa- i zic asa, efectiv nu pot sa stau intr- un picior fara sa imi tremure gamba, nu pot sa imi tin echilibrul asa bine pe un singur picior( stau peste 20 secunde dar tot asa...? (mai mult)
Am auzit că fructele de mare conțin mult colesterol. E adevărat?
Ce se întâmplă dacă inhalezi miros de vopsea de par? Eram cu o prietenă, o vopseam pe păr și când am râs și am tras aer in piept am inhalat din mirosul ăla și am simțit în gât mentolat....? (mai mult)
Care dintre picaturi sunt mai puternice? Dexatobrom sau Betabioptal?
Am și eu o întrebare, am fost azi la plombe, si acum am văzut ca măseaua făcută, una din ele, arata ca si cum încă ar fi carie, dar se vede ca a fost săpat in ea si a fost făcută. știe cineva...? (mai mult)
Salut TPU, am avut diaree 2 zile in care am facut foarte multe scaune numai apa, exagerat de multa apa, insa acum vreau sa spun ca mi- am revenit si am revenit la alimentatia mea si nu m- am mai dus...? (mai mult)
Bună, de la soare se face cancer de piele? Am auzit ca dacă te expui mult la un soare puternic, asta se întâmplă. Acuma vreau sa va întreb, dacă eu practic tenis credeți ca pana acum, dacă...? (mai mult)
Ce înseamnă când visezi exact același vis mult timp, gen săptămâni la rând?
Ma gândesc mereu la mâncare, sunt la dieta si când nu fac nimic sau stau si eu ma gândesc la mâncare, mi se face foarte foame si nu știu cum sa fac sa nu ma mai gândesc, mănânc foarte corect,...? (mai mult)
Buna, TPU! M- am regăsit de multe ori simțindu- mă amețită, să- mi amortească întreg corpul, urmat de un val de căldură în întreg corpul, țiuit in urechi, stare de vomă/diaree și să...? (mai mult)
După ce v ati scos măselele de minte ati observat ceva modificări ale feței?
Bună ziua, de ceva timp mi- am făcut un cont de Tik- Tok, și am câteva femei preferate ca sa le zic așa le simpatizez. Și am început să le donez sume de bani, și bani mulți, și înaintea...? (mai mult)
Buna ziua, stii cumva de ce in fiecare dimineata ma trezesc cu gura foarte uscata? si stiu sigur ca nu e din cauza hidratarii. stiti alte cauze? e o problema grava?
Buna! Ieri am fost la spital pentru ca de vreo 3 zile aveam o ureche înfundată și mi s- a spus ca am un dop destul de vexhi și ca nu poate fi scos fara a fi înmuiat. Mi- a dat un spray pe care trebuie...? (mai mult)
Buna seara! Am suferit o operatie de cezariana acum 3 luni, nu pentru un copil ci pentru a inlatura un chist ovarian. Ideea e ca rana s- a vindecat bine, e doar o linie rosie la momentul de fata dar ...? (mai mult)
Bună seara! Duminica dimineata m- am trezit trezit cu o usturime pe tot cerul gurii incat imi era greu sa inghit. Luni mi- am extras o masea si astazi de dimineata m- am trezit ca tot cerul gurii este...? (mai mult)
Cum v- ați simțit după procedura de implant dentar și care au fost cele mai mari provocări pe care le- ați întâmpinat în procesul de recuperare?https://prodentdrgruia.ro/servicii/implant-...? (mai mult)
Am primit pentru o infecție dentară de la stomatolog, antibiotic de 1000. A zis sa iau unul dimineata si unul seara. Nu e cam mult? Voi ati luat vreodata 2 antibiotice pe zi de 1000, fiecare? Eu ...? (mai mult)
Salut. De săptămână trecută am dezvoltă o răceala și până în ziua de azi tot mai am momente când tușesc și îmi curge nasul. Am fost la medic la consult și mi- a zis că totul e ok. Mi-...? (mai mult)
Salut, Adhd ul Poate dispărea odată cu vârsta sau nu se mai vindeca?
Capsunele sunt sanatoase?
Buna, imi e frica de mor sa nu am schizofrenie din cauza ca stau mai mereu în casa si nu imi place sa ies în societate pentru ca am anxietate si cred ca fobie sociala. Efectiv nu pot sa ma angajez din...? (mai mult)
Salut, de o perioadă simt că respir greu, dar păteșc asta doar atunci când mă gândesc, când am treabă și nu mă gândesc nu pățesc nimic. A pățit cineva asta sau știți ce ar putea fi?
Bună ziua, am și eu o întrebare, am infecție urinara, ma doare pe sub burta și spatele și am frisoane. Am fost ieri la urgențe și mi- o zis sa iau nopsa dar nu ma lasă. Metionez ca sunt însărcinată...? (mai mult)
Exista afectiuni care daca le ai nu mai ejaculezi cum trebuie? Eu sincer am inteles ca daca ai ejaculare retrograda nu mai ejaculezi cum trebuie si in loc sa iasa toata sperma iese doar putin asa si restul...? (mai mult)
Aveți recomandări de pastile de plante care sa ma ajute cu depresie sezoniera? Cum începe vara încep si episoadele mele de depresie, nu am motivatie sa ma ridic din pat, stau toată ziua la seriale...? (mai mult)
Salut, sunt baiat, am 23 de ani, 53 Kg si o inaltime de 1.80m... As avea nevoie de niste sfaturi despre ce analize sa imi mai fac si ce as putea sa mai incerc. Vreau sa mentionez ca de mic am fost foarte...? (mai mult)
Buna, știe cineva cât mai costa acum devitalizarea unei masele? Menționez ca am radiografie alveolara făcută deja însă e prima ședința. Multumesc anticipat.
Salut! M-a lovit cineva la ceafa (intre ceafa si cap cumva gen de unde incepe parul) acum o ora jumate cu palma si ma luase ameteala in timpul loviturii si acum mi-e frica sa nu patesc ceva. E grav?
A facut cineva sedinte de Reconnective healing? Daca da, ce efecte au avut asupra voastra?
Ce părere aveți despre învățarea nutriției din cărțile Dr. Jason Fung?(Codul greutății corporale și Codul diabetului)Asta aveam de gând sa fac ca să îmi schimb stilul de viata. Ce părere...? (mai mult)
Buna seara, mama mea și- a făcut analizele și i- au iesit leucocite mărite și globule rosii mai mici, este ceva grav? Spune ca o doare între ochi de o saptamana, presupune ca are sinuzita VA ...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si am scolioza, putina cifoza si cred ca am si spondiloza toracala. Vreau sa imi fac o radiografie si sa îi arat pentru ca nu ma crede dar nu pot fara maica mea pentru ca mi am mai ...? (mai mult)
Astazi m- am dus la dentist să îmi fac o măsea stricată. M- a curățat acolo, mi- a scos nervul, chiar daca pe mine nu mă durea, era doar cariată. Și îmi pusă o pasta albă acolo unde aveam...? (mai mult)
Va salut. Am o problema foarte grava și simt ca nu mai suport pur și simplu. Mama mea este o alcoolica. O alcoolica care nu recunoaște sub NICIO FORMA faptul ca ar avea vreo problema. Este așa de câțiva...? (mai mult)
Bună. Am o problema în ultimul timp in vorbire. De o perioada, cam 2 luni, am început sa ma bâlbâi foarte tare când vorbesc sau citesc ceva. Mi se încerca limba în gura de parca nu știu sa mai...? (mai mult)
De ce mă simt agitat când nu-mi iau pastilele de anxietate/depresie?
Bună seara! Sunt persoana cu dizabilități din România dar de o luna sunt in Germania și as dori sa mai stau câteva... Cum îmi pot fi recunoscute drepturile că persoană cu dizabilități în Germania...? (mai mult)
Daca beau apa, poate sa mi se duca efectul de "foame"?
Bună ziua! Sunt femei care și-au scos ovarele? Este în regulă să le scoți? Avantaje și dezavantaje!
Cu ce somnifere aveți un somn mai lung și mai profund? În afara de cele pe baza de plante și melantonina
Heyy, trec direct la subiect, deci nu știu ce se întâmplă dar de ceva vreme parcă nu mai sunt euu, adică nu mai gândesc cum ar trebui văd că ce- i din jurul meu gândesc foarte logic și rațional...? (mai mult)
Salut. Am 15 ani si vara aceasta vreau sa ma apuc de culturism. Deja mananc proteine(nu neaparat din mancaruri sanatoase).M- am gandit acum o vreme la steroizi, dar si la retentia spermei. Pentru...? (mai mult)
Am 17 ani si am fost sa imi scot o măsea de lapte care se misca. Mi s- a spus ca mai am 2 de scos insa acestea nu se misca. Plus ca extragerea de astazi m- a durut tare desi am avut anestezie si cu spray...? (mai mult)
Hey TPU. De o saptamana am avut sange in saliva fara tuse si alte simptome de doar 2- 3 ori doar dimineata in jurul orei 3. Dimineata asta am vazut sange intr- o masea sparta si putin langa limba unde...? (mai mult)
Este cineva aici care are sau a avut cervicita? Imi puteti da cateva sfaturi? Cu ce va trecut? Ce tratament ati urmat? Tratamentul pe care mi l-a dat medicul nu functioneaza. Multumesc tuturor!
Salutare! Am un unchi (60 de ani, înălțime - 1, 70 m, greutate - 100 kg) care a făcut AVC și de atunci nu mai poate să meargă, stă la pat de vreo 3 luni. Mă gândesc că greutatea e o mare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DeMicUnCălător întreabă:
SufferBoy întreabă:
XxBlueRosexX întreabă:
Cu siguranță poți să treci direct la subiect și să îți imaginezi că în timpul liber sunteți doar 2 oameni normali, nu în postura de profesor- elev. Fiind pasionata de asta, cu siguranță...... (mai mult)
Nu e nicio problemă. Dacă te obsedează așa de mult un lucru anume, recomandat ar fi să faci tot posibilul pentru a- ți atinge obiectivul respectiv. Pe de altă parte, nu trebuie să devii fanatic/ă...... (mai mult)
Multi dintre noi avem impresia ca am facut ceva gresit si de aceea nu ne- a angajat sau ne- a dat afara sau ne- a dat alt post decat cel promis. Uneori este adevarat, dar de multe ori angajatorului pur...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?