Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 30 Mai 2023 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Buna imi e frica de mor sa nu am schizofrenie din cauza ca stau mai mereu în casa si nu imi place sa ies în societate pentru ca am anxietate si cred ca fobie sociala efectiv nu pot sa ma angajez din ...? (mai mult)
Salut, de o perioadă simt că respir greu, dar păteșc asta doar atunci când mă gândesc, când am treabă și nu mă gândesc nu pățesc nimic. A pățit cineva asta sau știți ce ar putea fi?
Cât m ar costa țeava goală din turbina?
Bună ziua am și eu o întrebare am infecție urinara ma doare pe sub burta și spatele și am frisoane am fost ieri la urgențe și mi- o zis sa iau nopsa dar nu ma lasă Metionez ca sunt însărcinată...? (mai mult)
Exista afectiuni care daca le ai nu mai eja culezi cum trebuie? Eu sincer am inteles ca daca ai eja culare retrograda nu mai eja culezi cum trebuie si in loc sa iasa toata sperma iese doar putin asa si...? (mai mult)
Ce îmi recomandați pentru creșterea în masă musculară la 16 ani? Fără pudră proteică, doar alimente care să nu am probleme de sănătate.
Salut, sunt baiat, am 23 de ani, 53 Kg si o inaltime de 1.80m... As avea nevoie de niste sfaturi despre ce analize sa imi mai fac si ce as putea sa mai incerc. vreau sa mentionez ca de mic am fost ...? (mai mult)
Buna, știe cineva cât mai costa acum devitalizarea unei masele? Menționez ca am radiografie alveolara făcută deja însă e prima ședința. Multumesc anticipat.
Salut! M a lovit cineva la ceafa (intre ceafa si cap cumva gen de unde incepe parul) acum o ora jumate cu palma si ma luasera ameteala in timpul loviturii si acum mi e frica sa nu patesc cv. E grav?
A facut cineva sedinte de Reconnective healing? Daca da, ce efecte au avut asupra voastra?
Ce părere aveți despre învățarea nutriției din cărțile Dr. Jason Fung?(Codul greutății corporale și Codul diabetului)Asta aveam de gând sa fac ca să îmi schimb stilul de viata. Ce părere...? (mai mult)
Buna seara, mama mea și- a făcut analizele și i- au iesit leucocite mărite și globule rosii mai mici, este ceva grav? Spune ca o doare între ochi de o saptamana, presupune ca are sinuzita VA ...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si am scolioza, putina cifoza si cred ca am si spondiloza toracala. Vreau sa imi fac o radiografie si sa îi arat pentru ca nu ma crede dar nu pot fara maica mea pentru ca mi am mai ...? (mai mult)
Astazi m- am dus la dentist să îmi fac o măsea stricată. M- a curățat acolo, mi- a scos nervul, chiar daca pe mine nu mă durea, era doar cariată. Și îmi pusă o pasta albă acolo unde aveam...? (mai mult)
Va salut. Am o problema foarte grava și simt ca nu mai suport pur și simplu. Mama mea este o alcoolica. O alcoolica care nu recunoaște sub NICIO FORMA faptul ca ar avea vreo problema. Este așa de câțiva...? (mai mult)
Bună. Am o problema în ultimul timp in vorbire. De o perioada, cam 2 luni, am început sa ma bâlbâi foarte tare când vorbesc sau citesc ceva. Mi se încerca limba în gura de parca nu știu sa mai...? (mai mult)
De ce mă simt agitat când nu-mi iau pastilele de anxietate/depresie?
Bună seara! Sunt persoana cu dizabilități din România dar de o luna sunt in Germania și as dori sa mai stau câteva... Cum îmi pot fi recunoscute drepturile că persoană cu dizabilități în Germania...? (mai mult)
Daca beau apa, poate sa mi se duca efectul de "foame"?
Bună ziua! Sunt femei care și-au scos ovarele? Este în regulă să le scoți? Avantaje și dezavantaje!
Cu ce somnifere aveți un somn mai lung și mai profund? În afara de cele pe baza de plante și melantonina
Heyy, trec direct la subiect, deci nu știu ce se întâmplă dar de ceva vreme parcă nu mai sunt euu, adică nu mai gândesc cum ar trebui văd că ce- i din jurul meu gândesc foarte logic și rațional...? (mai mult)
Salut. Am 15 ani si vara aceasta vreau sa ma apuc de culturism. Deja mananc proteine(nu neaparat din mancaruri sanatoase).M- am gandit acum o vreme la steroizi, dar si la retentia spermei. Pentru...? (mai mult)
Am 17 ani si am fost sa imi scot o măsea de lapte care se misca. Mi s- a spus ca mai am 2 de scos insa acestea nu se misca. Plus ca extragerea de astazi m- a durut tare desi am avut anestezie si cu spray...? (mai mult)
Hey TPU. De o saptamana am avut sange in saliva fara tuse si alte simptome de doar 2- 3 ori doar dimineata in jurul orei 3. Dimineata asta am vazut sange intr- o masea sparta si putin langa limba unde...? (mai mult)
Este cineva aici care are sau a avut cervicita? Imi puteti da cateva sfaturi? Cu ce va trecut? Ce tratament ati urmat? Tratamentul pe care mi l-a dat medicul nu functioneaza. Multumesc tuturor!
Salutare! Am un unchi (60 de ani, înălțime - 1, 70 m, greutate - 100 kg) care a făcut AVC și de atunci nu mai poate să meargă, stă la pat de vreo 3 luni. Mă gândesc că greutatea e o mare...? (mai mult)
Salut,Vi s- a întâmplat vreodată sa va intre o bucata de ciob și sa aveți dureri și după 2 sapt in condițiile in care ați scos ciobul de acolo? Mi s- a întâmplat sa îmi intre o bucata...? (mai mult)
Buna ziua! Am inceput de curand sa prezint simptome ale unei sarcini si pentru ca persista de ceva timp am inceput sa consider sa fac un test de sarcina rapid pe care il pot gasi in farmacii, dar sunt...? (mai mult)
Buna. Dacă as face un CT cranio- cerebral, are vreo importanta durata de timp după care as efectua un RMN Cerebral, având în vedere ca CT- ul radiază și RMN- ul nu? De exemplu după o saptamana...? (mai mult)
Cum pot scapa de pietrele de la rininchi, trebuie operatie?
Este simpatectomia toracica toracoscopica decontata de casa de asigurari? (hiperhidroza)
Buna TPU! A mai paţit cineva să se ardă cu apa de la duş? Gen nu ştiu să potrivesc apa şi mereu mă ard, mi-au rămas şi nişte semne, nu ştiu daca se mai duc.
Salut, sunt fata si am 17 ani si am un papilom (un fel de alunita sau neg) îl am de cand sunt mica, este marime medie, se poate observa si este aproape de zona intima, nu am nicio problema si nu m-...? (mai mult)
Salut! Am 16 ani si de 3 luni imi simt ochii obositi si ma doare capul, iar acestea se accentueaza la folosirea ecranelor. Totul a inceput pe 23 feb, in timp ce ma uitam pe PC, a inceput sa ma ia ameteala,...? (mai mult)
Buna ziua, am o problema, tatăl meu are psoriazis de 10 ani și după o durata mai lunga de timp s- a transformat in artrita psoriazica, face tratament cu metrotrexan injectabil, medrol și acid folic,...? (mai mult)
Am temperatura corpului 35, 8 si imi este foarte frig de cand m-am trezit (acum o ora). Ce sa fac?
Apa bucovina fructata este sanatoasa?
Salut, daca se poate cineva urgent! La cat timp pot lua un nurofen daca deja am luat paracetamol?
Are ceva dacă mănânc zilnic 200 de grame de paste și 400- 450 de grame de carne de porc, adică pot avea probleme de sănătate mâncând zilnic 200 de grame de paste (înainte de a fierbe 200 de ...? (mai mult)
Buna, TPU! Vineri dimineata m- am trezit cu o jena la ochiul drept, ca si cand aveam ceva in ochi. Ieri dimineata ochiul meu are un fel de adunatura de vene rosii, dar nu pe tot ochiul, ci doar pe...? (mai mult)
Hey TPU, azi de dimineață am văzut pe partea de mai jos a sfârcurilor niște bubițe foarte mari, albe care sunt în piele, mă puteți ajuta cu un sfat? Țin să menționez că sunt la menstruație...? (mai mult)
Salut! De câteva luni mă confrunt cu o anumită problema. Am primit mai multe lovituri in piept, și te atunci am senzația ca nu pot respira bine și anumite senzații in zona inimii. Am fost la spital...? (mai mult)
Cer și eu sfatul cuiva care chiar se pricepe în domeniu. Am o prietena care după ce a urmat 25 de ședințe de radioterapie in urma diagnosticării cu cancer de col uterin gradul 3C, a început să...? (mai mult)
Buna TPU, este cineva aici care a luat Ozempic? Sau daca stiti pe cineva care a luat? Vreau sa pun o intrebare legata subiectul asta.
Acum 2 luni am făcut o puncție 6 înțepături, de atunci mă doare spatele îngrozitor, nici nu pot să mă mai aplec, am luat antiflamatoare la greu, nu mă lăsa cu nimic, ce pot sa fac să mă...? (mai mult)
Salut! Tot cred ca am o problema la inima si imi e frica sa nu mor. Am fost la cardiolog acum 3 saptamani si am facut ecograf + ekg si mi s- a spus ca e totul în regulă dar eu tot am simtpome si simtpome....? (mai mult)
Salut Care sunt simptomele unui ficat bolnav, ficatul doare?
Mi-am pus disjunctor de o zi și mă dor foarte tare dinții. Nu pot sa musc sau să-i ating că dor foarte tare. Am citit pe net și scria ca nu trebuie să doară. E normal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
danielbiro112 întreabă:
numesiprenume0 întreabă:
maphiotul întreabă:
franciscintaiul întreabă:
Cu siguranță poți să treci direct la subiect și să îți imaginezi că în timpul liber sunteți doar 2 oameni normali, nu în postura de profesor- elev. Fiind pasionata de asta, cu siguranță...... (mai mult)
Nu e nicio problemă. Dacă te obsedează așa de mult un lucru anume, recomandat ar fi să faci tot posibilul pentru a- ți atinge obiectivul respectiv. Pe de altă parte, nu trebuie să devii fanatic/ă...... (mai mult)
Multi dintre noi avem impresia ca am facut ceva gresit si de aceea nu ne- a angajat sau ne- a dat afara sau ne- a dat alt post decat cel promis. Uneori este adevarat, dar de multe ori angajatorului pur...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!