Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 4 Octombrie 2024 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Care sunt cele mai eficiente soluții pentru a elimina petele post- acneice și urmele lăsate de zgârieturi? De fiecare dată când îmi trece un coș, sau mi se vindecă o leziune rămân cu semne....? (mai mult)
Salut TPU! am si eu o probleme ma doare intre omoplati sau in zona plamanilor in spate cand inspiri puternic m-ati putea ajuta?
Bună,e un mesaj mai mult pentru femei Este adevărat mitul ca dacă are bătăile sub 140 e băiat și dacă e peste 150 e fata?
Voi ati avut vreodata problema asta gen sa nu vorbiti niciodata sau mai niciodata din motivul ca nu ati avut efectiv ce sa spuneti ca nu va trecea mai nimic in minte ca aveati mintea goala fara nimic de...? (mai mult)
Am probleme cu urinarea. Deci de vreo 2 ani am inceput sa uirnez fara presiune, uneori uirnez și cu durere și usturime, după ce beau apa îmi vine sa uirnez brusc. Nu mai pot am tot fost la medici...? (mai mult)
Buna vreau sa va spun că băiatul meu nu mănâncă deloc deloc ciorbica mazăre.deci nu- i place deloc. mâncarea.Rar mănânca mâncărică de cartofi și cei place lui mult șnițel..deci nu știu ...? (mai mult)
Este o întrebare ce m- a cam pus pe gânduri să o pun, dar o pun, căci sunt cam îngrijorată și până acum nu mi s- a mai întâmplat...Și asta este inclusiv femeilor, care poate au pățit și...? (mai mult)
VA ROG AJUTAȚI MA! Ma jucam cu pisica mea care are 4 luni, ea ma musca de mana,dintr-o data "poc", cand ma uit in gura ei,dintele de abia se mai tinea in gingie, statea sa cada, ce facc?
Bună dimineața. De două săptămâni mănânc 1.300 de calorii pe zi, am exclus in proporție de 80% carbohidrații și nu mai mănânc dulce. Problema este că în aceste două săptămâni nu am...? (mai mult)
Deci până la urmă cancerul osos se răspândește după moarte? Tatăl meu a avut cancer osos tip 2/3 (nu tin minte) si raposatul a fost inmormantat azi. Nu gasesc nimic pe internet.
Salut TPU, in urma contactului sexual am dezvoltat HPV, acum am auzit că testele pentru depistarea altor boli cu transmitere sexuala sunt extrem de dureroase, se pot descoperi și la analize de sânge? ...? (mai mult)
Eu chiar nu mai pot, plang incontinuu.Am cosuri pe fata.Am incercat orice in afara de roacuttane. epiduo, effaclar duo, ivapur, multe altele..incontinuu imi apar cosuri nu stiu ce sa mai fac. Fata ...? (mai mult)
Am fost la un spital public din Bucuresti de boli infectioase si mi s- au facut analize. Asistenta care mi le- a facut nu a deschis acul in fata mea si am intrebat- o daca e nou acul si mi- a spus ca ...? (mai mult)
Salut, am avut o operație la măsea minte joia trecută, e normal să simt un gust ciudat în gură câteodată? E de la fire? Nu mă doare, este doar puțin umflat dar s- a tras f mult, nu cred ca...? (mai mult)
Salut, am problema destul de grava, aseară când sa mă pun sa dorm m- am pus pe o parte și nu puteam sa dorm din cauza unui disconfort la stomac, m- am întors pe toate părțile aceeași chestie,...? (mai mult)
Bună ziua, dacă am febră foarte mare și îmi curge nasul foarte rău, tușesc și îmi este foarte rău nu mă pot ridica din pat, ce pot sa fac?
Dacă luna trecuta am fost la medic cu menstruatia întârziată și nu sa văzut nicio sarcina la ecograf după.6 săptămâni de la contact acum dacă mia întârziat iar 8 zile și am avut contact de...? (mai mult)
Bună ziua, am menstruatia întârziată 7 zile și dureri de burta, luna trecuta a fost tot la fel și am fost la medic și mi- a zis sa fac un test de sarcina dacă menstruatia nu îmi vine în 10 ...? (mai mult)
Salut! În ultima vreme am observat că penisul meu miroase foarte foarte nasol, mai exact miroase a pește stricat. M- am gândit că ar putea fi pentru că nu mă spăl suficient de des sau cum trebuie....? (mai mult)
Care este cel mai bun medicament de dureri Algocalmin sau Nurofen?
Buna ziua, pot sa beau kefir daca am reflux gastric?
Numele meu este Ștefan, am 15 ani și, până de curând, nu am avut niciodată probleme cardiace sau alte afecțiuni serioase. Totuși, în ultima lună, am început să am niște simptome care ...? (mai mult)
Bună dimineața, am o curiozitate. Dacă ai gastrita cronica și nu o tratezi, mănânci nesanatos(simptomul principal ar fi ca vomiți tot timpul, aproape zi de zi.) și ești și diagnosticat. Întrebare...? (mai mult)
Buna seara TPU, Am și eu o problema de2 ani mă confrunt cu niste simptome oribile cum ar fi, puls rapid chiar și neregulat căscat non stop din 5 in 5 min de cum mă trezesc până adorm lipsa de ...? (mai mult)
Am o durere groaznică din cauză măselelor de minte care încep să dea, este o durere care se propagă și în cerul gurii. Este cazul să iau antibiotic?
Buna seara, am o intrebare Hernia inghinală iese odată la câțiva ani? Adica nu de vindeca dupa prima operatie? Totuși candva o sa iasă iar?
Răul de mașină din senin poate fi semn de sarcina?
Buna, o prietena m-a pus sa fumez cu ea si am fumat 3 tigari. oare e problemă? Nu mai am de cand sa fumez altele dar as vrea sa stiu da ca s-a întâmplat. ceva
Salut, am o problema delicata. Dupa ce ma termin am o presiune in pelvis si trebuie sa urinez sa se opreasca, dar se tot repeta.
Baeti am fost la o petrecere sâmbătă și am băut cam multa bere ca de obicei și de sâmbătă până acum nu am scăpat de amețeală și de durere de cap, sunt puternice. Am luat hangover 2 plicuri,...? (mai mult)
Bună. Unde se face RMN în Ploiești decontat prin CAS Prahova? Este total decontat?
Am dureri sub buric și în special când am nevoie sa urinez și uneori când tușesc. M- am gândit prima data la o hernie dar ce treabă are cu tusea sau cu faptul că îmi vine să urinez. Aveți...? (mai mult)
Este bună simetria ventricului cerebral? Cum trebuie să fie? Ms fundă
Bună Unde se face RMN decontat prin CAS Prahova în Ploiești? Este decontat total? La ce aparat medical se văd cel mai bine chisturile la rinichi în afara de ecograf? Mulțumesc
Ce altceva mai eficient exista pentru raceala, care sa vindece mai rapid, decat paracetamol sinus?
Buna seara. Puteti va rog sa ma ajutati cu un sfat ceva? E Septembrie si e a treia oara pe luna aceasta in care mi-a iesit herpes, am luat si pastile si unguent si nu m-a ajutat.
Bună, am fost la dermatolog și pe lângă medicamente mi- a prescris zineryt, dar n- am găsit și n- am luat prima luna, ma curat cu spuma antibacteriana și apoi ma șterg cu loțiune tonica antiacneica...? (mai mult)
Daca stai de exemplu mult pe telefon cu timpul te poți uita cruciș? Adică să te îmbolnăvești de strabism chiar daca nu te-ai născut așa? Ce alte probleme mai cauzează?
Bună ziua, eu fumez de vreo 12 ani. Problema este ca de vreo 2 zile când fumez o țigară tușesc foarte tare. Ce poate fi?
Bună tuturor, ginecologii pot opera organele genitale feminine sau doar le consultă?
Osul de la coloana vertebrala, se poate regenera in cazul unei mini fracturi, spre exemplu de la un impact?
Buna dimineața! De aseară, m-a luat o durere extrema de gat. Si vreau să vă întreb ce as putea face, fiindcă nu am nici-un fel de pastile de gat. Va mulțumesc mult!
Am si eu o intrebare, cu ce masi putea face in zona intima dupa ce ma epilez?, ma refer cu ce crema sau solutie.Asi putea sa ma fac cu crema hidratanta sau cu solutia aia care te faci dupa barberit sa...? (mai mult)
Fata mea are 6 ani, mâine nu o voi duce la gradiniţă pentru ca este cam răcită. Din cauza asta ieri seara s- a trezit aproape toata noaptea, e de vineri aşa. Am fost vineri la medic cu ea şi mi-...? (mai mult)
Salut, recent am fost diagnosticat cu sociopatie, am luat ceva tratament dar la mine nu- si prea face efectul. Am luat stabilizator de dispoziție și doar de moment e bun, aveți idei sau știți persoane...? (mai mult)
Cand trag aer profund in piept ma inteapa inima și în piept. Ce credeti ca ar fi?
Salut tuturor, cu ce soluție as putea da o unghie sa cada total? Am auzit ca dacă dai cu bronz se usucă și cade, este adevărat aceste mit?
Bună seara! Help, a scăpat cineva de hernie de disc fără operație? Am dureri pe piciorul stang de 9 luni, nu trece cu nimic.Se pare ca totul duce către operație. Știe cineva remediu, ceva, ...? (mai mult)
Salutare TPU, cand cant ceva sau fac un efort sa cânt simt cum inima bate neregulat, gen că sare o bătaie, ce înseamnă asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
D7Alina777 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Andreea200830 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?