Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 13 Aprilie 2021 sunt:
CORONAVIRUS - Tu știi care sunt cele 10 reguli de urmat?
Mă doare capul din cauză că am băut 2 cafele sunt la munca și n-am de unde sa iau pastile ce este de făcut?
Salut TPU! Am văzut pe net de apariția unui dispozitiv numit Fibro Blast Plasma Pen, credeți ca ar fi eficient pentru papule perlate peniene?
Copilul meu de 12 ani, are niste brobonele mici, care il mananca. cateodata se face un fel de infectie. Ce recomandari aveti? pastile, creme sau altele Multumesc, o seara buna!
Am spondiloza cervicala, discopatie lombara, hernie de disc, articulatiile si am fost operata de mastectomie totala la san ce tratament imi recomandati.
Cum scap de incomoditatea, tensiunea și durerile de cap și gât provocate de spondiloza? Am fost la medic mi- a dat un tratament pe care l- am început de câteva zile, am început să fac și fizioterapie...? (mai mult)
Bună. Cunoaște cineva un ginecolog bun în Suceava?
Buna TPU! In cat timp vin analizele pentru a afla daca esti diagnosticat cu cancer?
Salut! Daca am avut carie interdentara intre 2 masele si dentistul mi-a lipit cele 2 masele intre ele cu material de plomba imi pot pune aparat dentar?
Radiografia toracelui vede bronhopneumonia? Tuberculoza?
Salut, Am făcut un examen de urina și nu prea înțeleg valorile Examen chimic Emoglobina 0.00 Proteine 0 Glicoziu 0 Corpuri chetonice 0 Densitate relativa 1.019 PH 5.5 Examenul morfologic ...? (mai mult)
In sept 2016 am facut testul de toleranta la glucoza la recomandarea medicului. S- a luat glicemia printre altele la 30 si 60 de minute dupa ce am baut glucoza. Eu am impresia ca cei de la lab au inversat...? (mai mult)
Salut! Sper sa nu deranjeze întrebarea mea. Am o purcica și trebuie sa fete. Nu mananca deloc de o luna și de 3 zile nu se mai ridica de jos. Dacă sunteți persoane care știți ceva, un sfat cum...? (mai mult)
Buna! As dori sa stiu care ar putea fi cauzele pentru care tenul meu este mereu palid, si am cearcane, deoarece pana pe la varsta de 14 ani am fost mereu rosie in obraji, iar de atunci pana acum(20 ...? (mai mult)
Buna TPU. Am 17 ani si pe la 9 ani am avut un fel de varicocel pe testiculul stang si un nodul mic care nu era lipit de testicul si tin minte ca ma durea foarte tare testiculul. Le- am spus parintilor...? (mai mult)
Daca ar trebui sa alegeți intre un avort riscant sau o sarcina neplanificata ce ati alege? Zilele astea trebuie sa fac avort dar am riscuri mari.Iar o sarcina imi schimba viata complet.
Care este diferența dintre fațetă dentară și îmbrăcarea dintelui? Nu e același lucru? Cineva să îmi explice vă rog.
Salutări! Știe cineva cum poți scăpa rapid de gazele la stomac? E foarte rușinos și deranjant, în special când mergi în spații publice. P. S. O zi frumoasă!
Are cineva de aici tulburare obsesiv compulsivă?Dacă luați pastile, cât de mult vă ajută și ce efecte adverse au? Puteți răspunde și dacă cunoașteți persoane care au ocd.
Ati făcut alveolită după extracție dentară? Ați reușit să o tratați acasă?
Bună TPU, am făcut şi eu azi nişte analize de urină pentru că am observat sânge în urină, mâine mă duc după rezultate, treaba naşpa este că nu are cine să- mi interpreteze analizele, ...? (mai mult)
Salut.mama mea a dat in nebuneala de 2 zile si nu pot sa- mi dau seama ce are cred ca are halucinatii, ii este frica ca o rapeste cineva si imi spune mereu ca primeste mesaje de amenintare dar cand m-...? (mai mult)
Tura de noapte iti poate afecta sănătatea?
Salut! Asta e o intrebare putin mai de fete, dar oricine stie m- ar ajuta enorm. Nu am putut dormi deloc toata noaptea de dureri abdominale. Nu imi dau seama de la ce sunt. Ar putea fi multiple cauze: ...? (mai mult)
Buna TPU! Am baut o gura de alcool izopropilic (fara sa stiu)! ce se poate intampla? ce ar trebui sa fac? Ajutor!
Bună! Recent m- am apucat să fac exerciții fizice pentru a- mi îmbunătăți aspectul fizic, cât și pentru a renunța la sedentarism. Mi- aș dori și să scad în greutate aproximativ 2- 3 kilograme....? (mai mult)
Salutare,lotiunea cu petroleum ( ulei de ricin ), ajuta pentru barba? cum trebuie aplicat, si ce se intampla daca dau zilnic?
Buna! A mai luat cineva de aici aloe vera pentru probleme gastrointestinale? Ati vazut vreo imbunatatire? As vrea sa incep sa iau, insa nu stiu de la ce firma ar fi mai buna.
Buna, nu stiu cum sa explic. Nu imi simt buzele, adică mai mult pielea se langa buze. Simt ca e strânsă dar nu e, si nici buzele nu le simt prea mult.A aparut si un coș.iar partea de sus e putin ...? (mai mult)
Buna TPU, dar de ce daca beau mai mult alcool ma doare in zona la ficat stomac cateva secunde? si am baut doar doua beri si putin coiniac
Buunaaa seara, am observat ca am muscatura invers, adica partea de sus ii prea in spate si partea de jos prea in fata, credeti ca daca imping mereu dinți de sus in fata pot să- mi corectez muscatura?...? (mai mult)
Salut, eu am parul cret și îmi cade foarte mult par, la modul ca am făcut niște chestii gen coji de la un sampon, ma mănâncă capul ma scarpin și îmi cade foarte mult in perioada asta. Are ceva...? (mai mult)
Pentru a ne putea resemna mai usor cu pierderea unuia dintre bunici, care credeti ca este varsta minima pe care acesta/ aceasta trebuie sa o atinga?
Bună! A apelat cineva la vreun nutritionist online pentru a slabi? Daca da, imi puteti spune ce rezultate ati obtinut, daca merita sa incerc si eu si poate imi povestiti despre cum a fost tot procesul...? (mai mult)
Buna TPU, recent am avut o luxatie de menisc redusa si am stat cu gipsul 3 saptamani.In cat timp pot relua activitatea fizica?
Buna seara.Sunt pusă intr- o situatie foarte dificila si nu stiu ce sa fac.De curând am aflat ca sunt însărcinată in aproximativ 11 saptamani.Nu este o sarcina planificata si nu o pot pastra.Am sunat...? (mai mult)
Buna, de cateva minute imi tremura mâinile si nu stiu ce sa fac, fara niciun motiv, nu consum tigari, droguri, alcool sau cafea si am 13 ani. Nu vreau răspunsuri gen du- te la doctor sau psiholog....? (mai mult)
Injectiile intramusculare cu cefort 1 g si penicilina 1000000 ui sunt dureroase daca se fac numai cu ser fiziologic, depinde de fiecare persoana cum percepe aceasta durere?
Salut, e normal sa ma intepe mana cand o ridic? Sunt niste înțepături care înțeapă pe o parte aleatorie a mainii si dupa ce simt intepatura simt un fel de arsura. Si inca o intrebare:se poate sa...? (mai mult)
Ce parere aveti despre eutanasie si despre sinuciderea asistata? Ar trebui ca omul sa aiba dreptul sa decida cand sa isi puna capat vietii?
BUNA TUTUROR!, care ati facut injectii intramusculare cu moldamin 1200000 ui care este varianta optima pentru a avea eficienta maxima acest antibiotic injectabil sa fie administrat cu xilina sau fara ...? (mai mult)
Stie cineva daca pot lua vitex daca iau si extract de mlădițe de zmeur? Adica sunt suplimente alimentare pentru reglare hormonală si sunt pe baza de plante :)
Salut, am făcut o ecografie abdominala completa și mi- a ieșit la rinichi dilatare colico- pielica modest in rinichiul drept sau minore in partea stânga fără urme de calculi renali(cred ca i- am...? (mai mult)
Daca se ridica in aer sporii de mucegai, ai belit- o, ce mai poti face? Cand am dat jos perdeaua, am frecat- o de peretele cu mucegai. Am dormit in alta camera, dar cu patura din camera cealalta si...? (mai mult)
Hello guys, as vrea sa stiu daca mai am sanse sa cresc in inaltime dupa 18 ani, pentru ca am am 1.70..., am vazut pe net hormoni de crestere dar nu stiu daca sa cumpar, eu mi- am facut programare la...? (mai mult)
Salutări! Azi dimineata m- am trezit speriat, inima imi bătea rău de tot, din cauza unui vis! Am visat ca m- a mușcat un caine pe șold si el dus a fost... Cand m- am trezit, simțeam că ma ustura...? (mai mult)
Se poate stopa creșterea în înălțime?
De la ce vârstă incepi sa scazi in înălțime?
Mai poți crește 3-5 cm în înălțime după 15-16 ani?
Salut! Are cineva idee cât costa un aparat dentar pentru un copil, in Elveția?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Jus7t întreabă:
Katona_Claudiu_1999 întreabă:
nononsense3 întreabă:
raMLesS întreabă:
Salut, nu ma pricep pe seductie ca sa iti spun pasii de a o, , recastiga''. Dar, eu zic sa incerci sa mai iesi cu ea si sa ii oferi si sa vezi cat de deschisa este, cum se distreaza, sa cauti semne...... (mai mult)
Daca ghiveciul nu e suficient de mare, radacinile nu vor avea unde creste. Lamaiul are radacina lunga. In ghiveci, neavand adancime, se va roti. Se vor incalci si vei desparte greu plantele fara ...... (mai mult)
Incheietura mainii, gatul (in fata), zona intima, interiorul coapselor (in zona apendicelui si in partea opusa) sunt cele mai dureroase. Cele mai putin dureroase stiu ce se afla pe brat (unde iti faci...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!