CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Buna seara am asa o intrebare de aproape o luna imi apar pe spinare coșuri mari si dureroase dar nu iesa nimic din ele si apar tot mai multe apropo am 23 ani si asta o inceput sa apara de cand am venit...? (mai mult)
Buna tututor, de vreo 2 săptămâni am inceput sa am dureri de stomac, chiar și după ce mănânc. La baie merg mereu după ce mănânc. Nu am pofta de mâncare mai deloc și de cateva zile am început...? (mai mult)
Buna Am avut in adolescență o mică problema cu coșurile. Îmi apăreau coșuri sub piele, pline cu lichid transparent și ma dureau oribil și le storceam pana făceam crusta, indiferent de perioada...? (mai mult)
Vârsta 17 ani și 11 luni 54/56kg Înălțime 1,70Este în regulă?
Exista medicamente mai periculoase decat cele de la psihiatrie?
Totul s- a intamplat intr- o seara cand cineva mi- a spus ca o fetita a avut inceput de paralizie, dupa noaptea am inceput sa ma gandesc ca poate o sa fiu si eu asa si eram foarte convis si speriat ca...? (mai mult)
De ce nu este bine să respirăm monoxid de carbon?
O curiozitate. Este adevărat ca testul fe sarcina poate indica cancerul de testicule dacă iese pozitiv sau sunt doar mituri?
De ce este periculos să consumi ciupercile pe care le-ai cules fără să le cunoști?
Buna. Am și eu o întrebare. Uneori când imi ating pieptul (partea sternului) simt o durere și chiar imi e mai greu să respir. Nu m- am lovit sau ceva. Aceasta durere a apărut cu o luna în urma fără...? (mai mult)
Vin cu o problema, apar asigurat dar cardul îmi spune ca nu este emis, eu având card și fiind încă valabil! Ma poate ajuta cineva?
Bună! Știe cineva după cat timp merg din nou la scoala dupa operația de apendicita?
Descriere: Buna ziua am 18 ani, pot decalota penisul in stare fleasca dar cand " este sculata" nu pot decat pe jumatate, rudele imi zic ca dupa primul act sexual îl voi putea decalota si in stare...? (mai mult)
Bună! Știe cineva cam peste cât timp merg la scoala dupa operatia de apendicita?
Hei, mai poți creste după varsta de 16 ani? (in prezent am 180 cm). Nu știu dacă are vreo legătura dar recent m- am apucat sa slăbesc chiar dacă am o greutate normala însă tot am "burta" (73 ...? (mai mult)
Bună seara! sunt operată de histerectomie și în urma unui control la ginecolog am primit un tratament cu ovule Terginan, după le- am terminat acum sângerez, țin să spun că menstruație eu nu...? (mai mult)
Buna seara! Aproximativ 2- 3 saptamani in urma am facut o operatie de circumcizie, astazi mi- a cazut primul fir si tot astazi m- am uitat putin mai detaliat pe la operatie, de jur imprejur, am observat...? (mai mult)
Salut! Vi se intampla si voua sa simtiti nevoia de a urina la cateva minute dupa ce ati urinat? Cum iti dai seama cand e cazul sa mergi la medic?
Memo plus sau lecitina, care credeti ca are un efect mai bun pentru a memora chestii mai usor si mai repede?
De ce sângerez de la ovulele Terginan?
Cat Durează o durere in gat? Am o durere in gat cand înghit si am putin vocea răgușită de vreo 3 zile Ma gândesc sa nu fie cancer! Funda!
Hello fetele! FUNDAAA! Am nevoie de niste sfaturi va rog. In primul rând, am niste unghii cam mici. Nu sunt genul acela, roase până în carne, dau nu sunt atât de lungi precum îmi doresc. Nu...? (mai mult)
Am o problemă cu o măsea plombată recent. Acum două săptămâni am fost la dentist cu măseaua asta, mi- a plombat- o fără să fie necesar să- mi scoată nervul. M- a durut doua zile iar apoi m-...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problemă de mult timp, îmi e foame merg să mănânc și de fiecare dată îmi vine să vomit. Mănânc foarte puțin și nu știu ce să fac pentru că vreau să mă și îngraș până...? (mai mult)
Ce este scarlatina?
Salut, nu am întrebat nimic niciodată pe acest site, insa vreau sa o fac acum. Am o problemă, ori e in mintea mea ori e pe bune. In decembrie am fost la un gastroenterolog și am făcut o ecografie...? (mai mult)
Aseară am inceput să mă simt rău și de- abia acum la 17 jumate m- am trezit și încă as putea sa mai dorm până mâine, am febră dar nu îmi arde fața și de- abia mă pot trezi din pat, nu...? (mai mult)
Buna, tatal meu are o tuse, nu stiu daca e productiva sau nu, de mai bine de cateva luni. De asemenea, tusea asta i- a ramas de la o rceala mai puternica de acum ceva timp. Pareri? A primit tot felul...? (mai mult)
De câteva zile, mai exact de 3 zile am dureri in partea stângă dar mai mult în partea dreapta a abdomenului insa aceste dureri nu sunt mereu si nu sunt foarte mari incat sa nu mai pot rezista. Pe ...? (mai mult)
Sunt insărcinată in 4 luni şi acum 3 luni am avut covid. Din cauza virusului am făcut o infecție pe căile repiratorii şi am urmat un tratament, dar nu m- am vindecat complet. Respir...? (mai mult)
Bună ziua! M- am uitat la Soare 7- 8 secunde din greșeală, știu e vina mea și mi- au apărut fosfene gen vad ca fulgerul și când clipesc se vede un punct mic luminos și după 2 ore am fugit la...? (mai mult)
Bună ziua! De la stomac îmi vine să vomit când sunt în mașină. Rău de mișcare nu am! Doar mă doare stomacul și îmi vine să vomit.
Considerați că un umidificator de aer va ajuta persoanele care au probleme cu nasul?
Buna seara! Am anadontie si imi lipsesc incisivii laterali dintotdeauna si e cea mai mare insecuritate a mea, imi acopar mereu zambetul cu mana cand rad si nu prea zambesc cu dintii pentru ca nu imi place...? (mai mult)
Buna, a mai luat cineva anticonceptionale desorelle? As vrea sa stiu cum sunt efectele secundare dpdv al starii emotionale, nu mi- e frica de ingrasare, cicluri neregulate, etc, imi este frica de ...? (mai mult)
De ce TTX nu are antidot?
Salut! Ieri eram la fotbal am alergat ceva timp, apoi m- a luat o durere în piept, undeva in stânga jos, persista la efort, am zis sa nu mai joc, astfel nu am mai simțit durerea, am jucat și ...? (mai mult)
Buna nu pot gandi deloc ajutor. Am o problema am facut 3 crize de epilepsie la viata mea si numai pot gandi sa fie de la medicamente? depakine, nu as putea avea un job simt ca gandire incetinita rau ...? (mai mult)
Salut, azi si ieri a aparut la stiri un nou virus care afecteaza copii si batranii simptomele sunt febra durere in gat frisoane etc daca nu ma insel numele incepe cu H stie cineva cum se cheama? am...? (mai mult)
De când fac sala îmi apar lipoame de grăsime în zonele unde lucrez mușchi. Altfel mi- au apărut pe brațe, picioare, piept. Pe brațe am scos doua, au rămas cicatrici, mi- e groaza sa le scot ...? (mai mult)
Ce este otita? Este o boală? A cărei părți ale corplui este această boală?
Bună, am vârsta de 22 de ani, și arat ca o scândură, niște mâini slabe, fără forță în ele, nu prea mănânc, obosesc prea repede, rasuflu greu, am făcut analizele la sânge și au ieșit toate...? (mai mult)
Buna TPU. Alaltaieri mi am prins o unghie intr o ușă de la rădăcina și s- a învinețit pe loc toată și mă durea f tare, am fost trimisă la un chirurg și mi- a băgat un ac și mi- a scos sângele...? (mai mult)
Este regurgitatia tricuspidiana de grad 2 considerata periculoasa? Am facut un CT pentru dureri in piept la urgente si acum mi- au recomandat si un RMN, pana gasesc unul valabil. sunt curios, este ceva...? (mai mult)
Cât este normal sa slăbești intr-o luna? Eu slăbesc cam 1-2kg sau mai puțin de 1 kg cu deficit caloric. E ceva rau? Ce trebuie sa fac sa scad mai repede in greutate.
A luat cineva Optifibre? Se pot lua fara prescriptie?
Are diabet cineva?
Cineva cu psoriazis pe aici? Ce creme si sampoane folositi? Am incercat in ultimul an de doua ori retetele de la medicul meu dar parca nimic nu imi merge asa bine. In prezent folosesc Diprosalicul si Dermovat...? (mai mult)
Cum pot medicamentele sa afecteze sanatatea grav daca nu iei supradoza dar daca le iei asa fara nicio schema, cand nici drogurile nu darama daca iei gen tragi cocaina o data la luna, peste 2 saptamani.un...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
calutulfericit întreabă:
MariaCrinaPopescu1233 întreabă:
ionutchiriac222 întreabă:
Ralucaralucasonia întreabă:
Iti sugerez sa le spui parintilor, astfel incat ei sa vorbeasca cu parintii acelor colegi. Nu este normal ca diriginta sa nu faca nimic in acest sens. Nu aveti ora de dirigentie in care faceti activitati...... (mai mult)
Dacă vă iubiți, dar aveți certuri, se poate rezolva, cu condiția ca amândoi să faceți efortul de a va salva relația. Puteti încerca terapia pentru cuplu, psiholog/psihiatru, depinde de gravitatea...... (mai mult)
În primul rând, vreau să îți spun că nu ești singura persoană care se confruntă cu această problemă. Există mulți oameni care au mofturi la mâncare sau care simt că nu pot mânca anumite...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?