Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 1 Decembrie 2023 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Buna! As dori sa imi raspunda cineva cu cunostinte in domeniu. La analize mi- a iesit ca as avea un procent normal de monocite, dar monocitele in valoare absoluta ar fi crescute (la fel si la neutrofile)...? (mai mult)
Ajutor. Încă din septembrie am mâncărime pe tot corpul. Când sunt stresat, nervos sau sunt în situații inconfortabile incepe să mă mănânce pielea pe tot corpul. Nu știu cum sa scap de asta,...? (mai mult)
Salut, gonoorea se vede si la analizele uzuale nu? gen din urina, sange, exudat?
Are cineva experiență cu batoanele proteice Snickers, Mars sau Bounty? Aș dori să comand câteva din această gamă disponibilă aici: https://batoaneproteice.ro/produs/baton- proteic- bounty- protein-...? (mai mult)
Salut TPU, sunt super singur, am doar un singur prieten si el e foarte toxic, imi pomeneste de toate insecuritatile mele si nu stiu ce sa fac, merg la sala cu el, mananc in oras doar cu el. in schimb...? (mai mult)
Salut TPU, am o mare problema cu care ma confrunt de super mult timp, nu pot sa urinez in toalete publice(sunt baiat) si nu este amuzant de loc, chiar frustrant. Am cautat pe net si aparent ar fi ceva...? (mai mult)
Cred ca am gonoreea vietii. la ce doctor trebuie sa ma duc sa ma consulte?
De aproape o saptamana am o tuse persistenta. Am ore de tusesc incotinuu si ore de nu tusesc mai deloc. Poate fi o raceala sau de la fumat? Alte simptome in afara de nas infundat uneori, guturai si senzatie...? (mai mult)
Dermatita seboreica poate sa fie cauzata si de depresie?
Salut,am achiziționat un gel de curățare a feței acneic și după utilizare cam 2-3 minute ma ustură fața, este normal?
Buna. Doresc sa ma las de fumat Exista la aparetele glo consumabile sa fie fara nicotina? Multumesc
Ce pot sa pățesc daca mananc otrava de sobolani sau beau clor?
Merita sa invat o altfel de medicina una mai adevarata si mai spirituala citind cartile lui Medical Medium Antony Wiliam? Pe mine chiar ma atrage conceptul lui adică noțiunea de Medical Mediu și chiar...? (mai mult)
Daca cineva din familia ta a avut o boala care se poate si mostenii poti sa faci si tu acea boala chiar daca ai grija de tine?
Salut, am in corp o infectie inactiva ( epstein bar si citomegalovirus ) ambele cu IGG, credeti ca asta poate influenta acneea?
Buna TPU! Iubitul meu are klebsiella aerogenes în piele. I- a iesit ca un furunc în piele și s- a operat, la analize a ieșit Klebsiella aerogenes. Asta acum 2 ani. Iar acum ii mai iasă în piele...? (mai mult)
De la Cloramină se poate muri, nu? :)Că mă contrazic cu cineva.
Am fost la banca și am făcut o asigurare de viata, mi- a spus ca e pentru 10 ani. Ce se întâmplă cu banii? Ii primesc înapoi, chiar am un beneficiu în viata, doamne ferește pățesc ceva sau...? (mai mult)
Bună! Sunt însărcinată în 3 luni jumătate, și am câteva seri de tot vomit înainte să adorm, sau mă trezesc noaptea și vomit! De ce? Grețurile matinale au cam dispărut. Menționez...? (mai mult)
Buna,sufăr de rinita alergica acută si mi se înfundă urechile noaptea, si se formeaza ceara in urechi, ce imi recomandați?
Am introdus un supozitor rectal în vagina. Nu mi- au zis cei de la farmacie ce fel de este… și era prescrisă de către ginecolog… nici nu m- am gândit ca este rectal. Este meloxicam, mi- au...? (mai mult)
Buna seara! Am o problema de ceva timp, cand simt putina frica dar fara sa stiu concret de ce anume, sau pur si simplu ma apuca din senin, incep sa mi simt corpul rece, si incep sa tremur si sa ma ...? (mai mult)
In cat timp poate sa-mi vina menstruatia daca iau vitex? Se regleaza greu?
Buna. În timp ce râdeam am simțit o durere foarte puternică în partea dreaptă a abdomenului cam pe unde este localizata apendicita ca și cum mi s- ar fi rupt ceva în interior. Este posibil să ...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti despre benzile de albire Crest? sunt eficiente?
Se pot trata scurgerile anale? E o problema grava sau nu chiar?
Un ochi artificial va funcționa ca un ochi normal sau va fi mai salut și persoana respectiva va vedea in ceață? Mă interesează mult acest lucru vă rog să respundeti dau premiul celui ce îmi dă...? (mai mult)
Salut, am fost la dentist, ma durea foarte tare o masea, si sunt umflata la obraz In urma controlului am aflat ca am abces dentar Mi a curatat maseaua si am primit antibiotic, nu a mai acoperit o,...? (mai mult)
Bună dimineața lume, apelez la ajutorul vostru pentru că te ceva timp am niste vise extrem de ciudate și nu știu ce să mai fac. De aproape 3 luni, mă trezesc la 4 dimineața să merg la serviciu,...? (mai mult)
Buna, va rog frumos să- mi spuneți, am renunțat la anticoncepționale Belusha după 7 zile și am avut tot la doua zile contact neprotejat, la care am rămas însărcinată deoarece am avut teste ...? (mai mult)
Buna seara! Am o chestie ce tot mă bate la cap si ma sperie in acelasi timp. Sa am fimoza? Am auzit ca la 14 ani iti poti trage pielea penisului la maxim. Eu am 14 ani jumate si nici aproape un sfert...? (mai mult)
Salut, am de cateva luni probleme cu incheieturile cand le indoi si nu pot sa ridic greutaţi, iniţial am crezut ca am ceva rupt sau fisurat, am fost la spital mi- am facut radiografie si nimic, doctorul...? (mai mult)
Un angajator are acces la istoricul tau medical? Spre exemplu daca merg la terapie pentru depresie, un angajator romanesc are accesul la aceasta informatie? In Germania din cate stiu nu au.
Ce parere aveti despre ananasul la cutie? este sanatos, sau macar bun de consumat uneori fara riscuri?
Ananasul la conserva are tot beneficii?
Buna tuturor, anul asta am fumat insa destul de rar (o data la 3 luni cam asa.). Recent am inceput sa respir cam greu si nu blamez asta pe fumat neaparat insa as vrea sa stiu daca imi fac o radiografie...? (mai mult)
M a blocat cineva apoi m- a deblocat și tot nu o văd pe ea sau postările ei. Dar nu puteam să ii scriu nici pe Messenger, dar acum m- a deblocat de pe messenger și tot nu pot sa ii vad profilul. ...? (mai mult)
Am bratul stang putin vanat, s-a invinetit asa din senin, oare ce se intampla? Ca nu m-am lovit nu nimic deci...
Ce tip de pastă este mai bun pentru spălarea dinților:albă, neagră sau combinația 3 în 1 colgate?
Nu mai fumez de 3 zile mi- e foame tot timpul, am nasul înfundat și parcă am mai multă energie. E normal să îmi curgă așa mult nasul după ce te lași de fumat? Nu sunt răcit că nu tusesc, ...? (mai mult)
Cum iti faci sangele alcalin?
Bună! Dacă exista persoane care s- a operat de amigdale, va rog mult să îmi spuneți cum a fost, dacă a costat ceva operația fiind asigurat, cât se sta în spital, după cât timp te poți întoarce...? (mai mult)
Buna! Sufăr de candidoză si mi- a fost prescris Ciprinol, niște ovule si încă ceva si voiam să știu cât timp pot lua Ciprinol pentru ca nu mi s- a spus, am cumpărat ce era scris pe rețeta, ...? (mai mult)
Metode pentru albirea dinților acasă in afară de spălatul pe dinții eficiente?
Buna ziua..nu am medic de familie și îmi trebuie trimitere de la medic de la familie pentru operație la chirurgie. Am fimoză, eu nu am asigurare, pot să iau trimiterea de la medic de familie dacă...? (mai mult)
Salutări! La voi cum se manifesta depresia? Eu am inceput sa am stări de panica, frica iminenta și mă stresez din lucruri absolut inutile si cum scap de asta? Găsesc și eu vreo persoană pe aici...? (mai mult)
Salutare, am o intrebare va rog. În ultima vreme zilnic am dureri musculare, fie in brate, coaste sau picioare, deci durerea se muta dintr- o parte in alta.Ce as putea face? Se poate sa fie din cauza...? (mai mult)
Salut, am inghitit o pastila de voma din greseala, voi păți ceva? Va rog frumos sa îmi răspundeți cu seriozitate ❤, dau funda
Sunt aici persoane cu ganduri obsesive repetitive ( OCD ) Cum faceți față gandurilor, pe mine ma obosesc psihic.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
XxGeorgiana01yu întreabă:
LaviniuAna întreabă:
ANDREEAHA întreabă:
troleibuz întreabă:
Probabil nu ai să înțelegi la vârsta asta, dar cel mai bun lucru pe care îl poți face în condițiile actuale este să te antrenezi și să experimentezi. Până când vei avea șansa să lucrezi...... (mai mult)
Mmmm, eu cred că acțiunile tale s- au cam întors împotriva ta. Nu vreau sa judec, până la urmă cred că ai avut un motiv oarecum justificat sa- l înșeli, însă ce îți pot spune eu e că tot...... (mai mult)
Iubitul tau trebuie sa te lase sa mai iesi si tu din cand in cand cu prietenele tale. Cand o relatie nu mai poti face ce faceai singur/a, asta din respect si bun simt. Nu este normal sa fie posesiv, ...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?