Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 15 August 2022 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Salut! Am și eu o problema. De vreo 30 de minute tot se aud niște zgomote în partea de jos a abdomenul, spre vezica. Îmi simt puțin balonata vezica. Ce ar putea fi?
Salutare TPU! Eu am fost anxios de mic, din cauza unor probleme in familie, incepând cu vârsta de 7 - 8 ani. Am vrut sa ma sinucid de n ori cand eram copil și până la urmă, la vârsta de 13...? (mai mult)
Salut cum pot sa vad daca am adhd?
Mi-am scapat telefonul peste buza de sus, și mi s-a umflat buza. Ce sa fac?
Salutare TPU, am o problema pe care nu reusesc sa o controlez, eu am o problema de sanatate, eu am handicap si tulburare de spectru de autist, mereu am probleme, in ultima vreme am inceput sa am ticuri...? (mai mult)
Buna TPU, nu e greu sa spun asta dar de cativa ani am o problema care cred ca se numeste rinichi timizi, si pana acum nu prea ma afecta dar de un timp nu pot sa urinez daca mai e cineva in baie (bai ...? (mai mult)
Sa fie de la sistemul imunitar care e sub minim 100, vederea neclara și amețeală constanta? In 22 fac Rmn, am ceva leziuni pe creierul mic. Sa speram ca s-au stopat.
De o vreme tot simt asa ca si cum s ar misca ceva sau ceva de genul acolo sub burta aproape de penis, oare de ce? Se poate sa am ceva afectiune sau? Mi e cam frica sincer, se intampla doar cand urinez
Salut. Ce se intampla cu mine? Acum 3 zile (intr- o seara) aveam scaun rosu deschis. In seara anterioara producerii scaunului rosu deschis, am mancat destul de mult pepene rosu cu branza. Incepand cu ...? (mai mult)
Bună, aș vrea să știu si eu cum se citesc dioptriile, am fost la oftalmolog și am primit o foaie pe care scrie mai multe chestii. SPH, CYL, AX, AVG, S.E, PD, VD.
Salut. Iau suplimente alimentare la prescripția medicului, mai exact iau Osteocare Original pentru oase și are mai multe minerale printre care și Calciu în cea mai mare cantitate. Știți cumva dacă...? (mai mult)
Buna! Am doua saptamani de cand am facut analiza la sange pentru alergie si inca nu mi-au venit rezultatele. Cat ar trebui sa mai astept pana primesc rezultatele?
Organismul uman este în totalitate sănătos la toată lumea?
Buna. Mi a intrat o geana in ochi si mi am bagat putin lanterna in ochi de aproape ca sa vad sa mi- o scot, si dupa ce am stins o am inceput sa vad niste flash uri lumjnoase dar mi au trecut acum. Ce ...? (mai mult)
Daca am zile in care eja culez foarte putin si zile in care eja culez mult e vorba de eja culare retrograda sau e vorba despre altceva?
Bună, când ne referim că „organismul uman nu este în totalitate imun/rezistent etc" ne referim la un anumit procent din oameni nu? adică nu e valabilă pentru toată lumea.
Hello!M am lovit la cap(am dqt cu capul de ușa) și acum mă simt moale și văd în ceața. Când m- am lovit am amețit și se învărtea lumea cu mine. Acum parcă văd puțin în ceața și ...? (mai mult)
Daca as lua inca un pumn in nas as putea merge la medic sa il indrepte
Salut TPU! Sunt foarte curios de ceva, ca nu am pățit niciodată. Ieri m- am cântărit și am avut 77 de kg iar apoi am zis sa cumpăr o sticla de cola la 2L. Următoarea zi, ma duc la cântar...? (mai mult)
Exista posibilitatea de a lua o boala cu transmitere sexuala prin oral neprotejat daca nu are nimic la gura fata? Si cam de cat la suta e probabilitatea de a lua o boala asa prin oral neprotejat?
Salut TPU, Joi am făcut examinarea medicală pentru școala de Subofițeri mapn, iar la tot am fost trecut apt in afara de controlul oftalmologic, m- a trecut inapt deoarece a văzut ca am cataracta...? (mai mult)
Buna, ma numesc Andreea am 18 ani și sunt însărcinată in 3 luni, și de 2 zile vomit ceva galben amar, Menționez ca este prima sarcina și este prima data când vomit așa…. M- ar ajuta mult ...? (mai mult)
Salut, sunt persoane pe aici care au probleme cu vederea(gen miopie etc.) si care au purtat ochelari si i- au schimbat la lentile? sau care din start au inceput sa poarte lentile. cum e? e mai confortabil...? (mai mult)
Buna ziua am 15 ani si nasul meu e un pic mai la dreapta pentru ca am luat un pumn in nas. Pana la 20 de ani se poate indrepta la loc fara opreatie?
Salut mi- a apărut acum câteva zile o problema lângă genunchi mi- a apărut ca o bilă am și dureri când o ating faza este ca nu m- am lovit sau ceva mi- a ieșit așa spontan a- și dori sa merg...? (mai mult)
CAUT UN ORTODENTIST care să nu exagereze la bani sunt satul de ortodentisti care cer fără număr gen 3700 lei pentru o curațaream o problemă între 2 măsele gingia ceva retrasă si inflamată...? (mai mult)
Voi la cât timp va schimbați periuta de dinți? De câte ori pe zi va spalati pe dinți?
Salutare! Curând voi fi nevoit sa fac un RMN cerebral. Țin sa menționez ca îmi e puțin teama, deoarece am auzit despre substanta de contrast, etc. Care ar putea fi riscurile? Am vreun motiv sa fiu...? (mai mult)
Bună. Interactioneaza specta cu anticonceptionalele?
O înghețată cu fără zahăr îngrașă?
Bună. Smecta interactioneaza cu anticonceptionalele?
Salut,de aproximativ 1 an beau 0, 5 l de pepsi zero in fiecare zi.As vrea sa ma opresc dar este destul de greu.Cat de mult dauneaza?
Poate acupunctura ajuta in a trata sau macar opri pentru o perioada orice fel de durere? Cum ar fi nevralgia de trigemen?
Am mari probleme cu somnul, am ajuns sa dorm doar 1 ora pe noapte, noaptea e groaznic și am fost la psihiatru stau acum pe antidepresive, vreau sa va spun ca ma simt eu vinovata pentru toată situația...? (mai mult)
Acum câteva săptămâni sau luni nu mai știu că nu prea am băgat de seamă chestia asta, mi- au ieșit niste bubițe mici albe in zona intimă, nu mă mănâncă sau să mă usture nu am nimic dar...? (mai mult)
Este ok daca consum 2400 de kcal pe zi? Vreau sa ma ingras, am 16 ani, 169 si 51 de kg, si incerc sa consum cat mai multe calorii dar doar atata reusesc
Deci am avut un accident m- am lovit la ochiul drept am avut un accident, si mi- a fost dezlipita retina, m- am operat mi- a fost lipita retina, si atuncia vedeam cu ochiul nu perfect dar vedeam ce ...? (mai mult)
Pot face test Babeș Papanicolau in luna a șasea de sarcină?
Bună! Știe cineva unde îmi pot pune aparat dentar în Galati?
Hey. Deci mi au apărut niste bubițe, arata ca cum ar fi coșuri. ieri am mâncat mâncare mai nesănătoasă sa zic așa de la mall și înainte să mănânc nu aveam bubițele astea și nici după ...? (mai mult)
Ce recomandați pe anxietate, atacuri de panică? Ma termina, nu am încredere deloc în mine, in special seara... Mulțumesc!
Oase sensibile la lovire, recomandări?
Bună tuturor! Îmi poate spune un doctor/farmacist dacă va mai fi Duac gel la farmacie? Dacă da, când? Acum nu mai este disponibil în farmacie, pentru că (din câte am înțeles) pe timp de vară...? (mai mult)
Are mama programare pentru CT + RMN cu o săptămână diferență între ele ( 25 august CT, 2 septembrie RMN), în ambele cazuri se cere rezultat la uree și creatinina nu mai vechi de 30 zile. Vreau...? (mai mult)
Salut! Ce se intampla daca mănânci o data pe zi? Eu una am început de vreo 4- 5 luni cred să mănânc foarte putin, iar acum de vreo 2- 3 săptămâni mănânc o data pe zi, se poate întâmpla...? (mai mult)
Salut, ar trebui să renunț de tot la dulciuri pentru a vedea rezultate la sală?
Salut TPU, vreau sa ma ingras am 51 de kg, sunt baiat si am folosit cu calculator de calorii si am nevoie de 2600 de calorii pe zi. Astazi am mancat undeva la 2400 de kcal, dintre care 1000 de kcal ...? (mai mult)
Salut, Nu sunt mulțumit de inaltimea mea (1.67) și am 18 ani. Vreau sa îmi fac operatie de alungirea oaselor(femur și tibia) sa mi le cresc macar cu 5 cm sa am macar 1.72. Stiu ca operația se ...? (mai mult)
Buna, imi puteti recomanda un medic bun pentru rinoplastia in constanta sau Bucuresti? La un pret ok... multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nimeni91 întreabă:
LucaAdina întreabă:
Lorena6879 întreabă:
maphiotul întreabă:
Salut! Niciun produs nu trebuie consumat daca este trecut de data de expirare, indiferent de cum a fost stocat. Fiecare produs daca trece de perioada de expirare, suferă degradări la nivel enzimatic,...... (mai mult)
Bună, profesia de avocat, necesită absolvirea facultății de drept, care este de 4 ani, iar după urmează o stagiatură în barou timp de 2 ani. Acum, când vine vorba de a obține un loc de muncă...... (mai mult)
Rezonez foarte mult cu ceea ce spui tu. Când eram adolescentă am avut tot felul de joburi pentru a mă putea responsabiliza, dar și pentru a mă putea întreține la facultate. M- am lovit de foarte...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!