Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 31 Ianuarie 2023 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Bună ziuaOare este vreo problemă dacă mi se văd venele de la mâini foarte tare?Este normal?Sunt și cam un pic slăbuț și nu prea am grăsime pe mine.Și venele de la piciorușe...? (mai mult)
Bună TPU Am și eu o întrebare. Am avut menstruația dereglată, m- a ținut 6 zile iar de obicei mă ținea 4 dar primele 2 zile am avut- o foarte încet, după ce mi s- a terminat mi- a curs o...? (mai mult)
Postul intermitent cu ceai verde in loc de mic dejun afecteaza sanatatea sau strica acest post?
Salut am avut de două ori un șhoc in timp ce făceam sport un fel de heart atack si m- am speriat si de atunci mi- e frica de inima mea să nu fac infarct am20 de ani nu beau nu fumez dar nu mă pot...? (mai mult)
Bună dimineațaAcum 3 ani am avut varicela, și vineri am stat în contact cu o persoana care are varicela, nu am știut că are numai după ce mi- a zis un pieten de a lui persoana aia care are...? (mai mult)
Buna! La incheietura mainii se afla un os putin mai proeminent ( rotund parca este) pe partea cu degetul mic. Stie cumva cum se numeste? Multumesc, dau funda.
E bine dacă bebe se întoarce cu capul in jos? Cateva detalii
Câte fire de par este normal sa cadă la o spălare? Am bagat mana in par si fiecare palma avea cate 5 fire cand ma limpezeam
Daca fac sex sau ma masturb*z in aceeasi zi, in care am facut antrenamentul, ma va afecta?
Ma doare in partea dreapta de azi dimineata foarte rau. De la ce poate fi durerea?
Buna! Sunt un baiat trans de 14 ani. Am știut asta cu încă aproape 2 ani in urma. Pentru informatiile de care am nevoie vreau persoane informate care ma pot ajuta cu adevarat, mulțumesc dacă aveți...? (mai mult)
Este bine daca nasc la 6 luni? Cateva detalii
Buna! Acum 4 zile mi- am pus aparat dentar și s- au dezlipit 2 bracketi. Menționez ca am mâncat doar supa și iaurt, e din cauza mea sau nu au fost lipiți bine? Voi ați plătit când a căzut un ...? (mai mult)
Bună ziua! Ce se întâmplă daca iti epilezi piciorul si un fir de par intra complet in picior?
Cu ce ma pot epila in zona intima fara sa ma irit? Eu de obicei ma iau cu masina de ras iar dupa dau cu spuma de ras si dau cu lama.
Bună. De 4 zile ma doare stomacul în reprize, ca și cum mi s- ar strange și după as avea senzație de gaze. Sau ca și cum asa avea emotii. Nu ma doare rau. Ma doare cam o data la o jumătate de ...? (mai mult)
Cu ce se ia mai bine parul de pe corp cu lama de ras sau cu briciul?
Ochelari pot vindeca cât de cât afecțiunea ochilor sau sunt mai bune lentilele de contact? Eu am miopie cu un început de strabism.
De curând mi-am luat un diffuser pentru camera, aburul acela este toxic pe care il scoate?
Bună ziua. Acum 2 săptămâni am luat pastila de a 2 a zi, apoi la o săptămână am avut o scurgere maronie/negru închis câteva zile. Am efectuat un test de sarcina și a ieșit negativ. Menstruația...? (mai mult)
Buna, mi- a întârziat menstruația 1 luna dar am toate simptomele premenstruale inclusiv dureri de sâni și înțepături pe care nu le- am mai experimentat până acum..ar putea fi ceva grav? Menționez...? (mai mult)
Buna! M- am operat de deviatie de sept acum zece zile. Am mai mers la control de atunci, si ar mai trebui sa merg poimaine sa imi scoata doua fire. Ideea e ca in una din nari am simtit ceva. Cand m- am...? (mai mult)
Aseară mi- am rupt puțin din pielea de la degetul de la picior. Azi dimineata m- am trezit si ma durea puțin (nu e prima oară). După ce am venit de la școală am observat o, , galma, , care ma...? (mai mult)
Stie cineva cat costa o, operatie buco-maxilo-faciala sau ortognata? Cu aproximatie! Va rog urgent! Dau funda
Am nascut de patru luni prin nastere normala, alaptez exclusiv si de ieri am sangerari ca la menstruatie. Este normal!? Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!
Hello, la vară as dori sa îmi pun aparat dentar, ulterior o sa fiu plecata din tara, aproximativ 1 an sau 2... întrebarea mea este îmi pot pune aparat in țară și să- l activez in tara in care...? (mai mult)
Cat costa o scintigrafia osoasă la centrele Affidea din Bucuresti?
Salut, am 15 ani și am o problema la penis, el se decalotează mai greu, când este "moale", pot spune ca se decalotează fără probleme sau dureri și îl pot decalota pane la capăt, dar dacă este...? (mai mult)
Salut! Am 17 ani si de ceva timp am dureri in zona inimii. Ințepături, senzatia de incalzire etc. Ce as putea face? Sa vad daca am vreo problema?
Daca am toate simptomele pentru cancer osos(tumora ewing) cum aflu sigur daca am sau nu cancer osos?
Salut. De ce imi cade din par și nu mai creste?
Buna seara. Am o problema destul de naspa. Cred ca sunt ipohondra. Deci sa va povestesc cateva intamplari de ale mele cu asa zisele boli Odata, eram la ora de sport si am facut febra musculara si ma ...? (mai mult)
Salut TPU. Am observat acum 2- 3 luni că îmi cade parul și în prezent mai am foarte puțin par, am incercat să îmi cumpăr de la farmacie șamponuri speciale dar nu au nici un efect țin să menționez...? (mai mult)
Salut m- am jucat baschet acum o lună și după ce am terminat cred că am făcut o întindere sau săritură greșită și e posibil sa îmi fi rupt un tendon la picior.Deoarece m- a durut gamba până...? (mai mult)
Bună! Sufăr de ocd de mai bine de 6 ani! Ce as putea face? Vreau să renunț sa fac ce imi zice mintea! Dar nu reușesc...
Voi cum ați scăzut colesterolul?
Buna ziua! Este posibil sa nu te îngrași dacă ai probleme cu tiroida? Am hipotiroidism si iau tratament cu euthyrox de 7 ani, ma mențin la 42- 43 kg de mulți ani dar vad ca toate persoanele cu probleme...? (mai mult)
Salut, am o problema. De aproximativ 2 luni mi- a ieșit o pata mai închisă de culoare pe spate de a lungul coloanei vertebrale. Pata are aproximativ 3 cm lungime si se afla in zona de jos a spatelui...? (mai mult)
Buna ziua! Imi rodeam unghia si am înghițit puțină oja din aceea transparenta cu sclipici? Ce se poate întâmpla? Va mulțumesc!
Doctorul mi-a spus că am tiroida autoimuna. De o perioada am slăbit foarte mult și mănânc des doar că nu mă ingras. Poate fi de la tiroida?
De 3 zile ma dor picioarele de sus pana jos, o senzatie de " dureri musculare" amorteli, intepaturi, de la ce e? Cu ce pot sa ma dau? Nu inteleg dc persista
Am pete maronii pe piele pentru ca sufăr de NF(neurofibromatoza) întrebarea mea este: este periculos mersul la solar? Multumesc
Port ochelari de vedere și mi-au ruginit ramele. Menționez ca i-am cumpărat acum un an de zile și nu am făcut nimic deosebit fata de ce făceam și cu vechii ochelari. A mai pățit cineva?
Bun seara/ziua am o problemă Catelusa mea vomita și semite rău Este foarte depirmata și nu mănâncă sau bea apa In urmă cu o zi sau 2 i am dat o conserva de câini mai diferita fata de ce...? (mai mult)
Salut tuturor! Astăzi am fost la urgente și am aflat că am colica renala și mi s- a dat un tratament de 7 zile ( fokusin, Nospa, Algocamin, ibuprofen și controloc), problema e că nu știu ce ...? (mai mult)
Salut TPU, am 14 ani si in fiecare dimineata cand ma trezesc scuip o gramada de sange de culoare inchisa, asta se intampla de aproape 3 luni in fiecare dimineata adica nu exista zile in care se intampla...? (mai mult)
Bună! De ieri ma strange parca burta și ma doare în unele momente. Am pofta de mâncare și pot și manca și bea. Scaunul îl an regulat și în regula. Am avut vreo 2 zile în care m- am stresat și...? (mai mult)
Hperigmenrarea zonei inghinale,genitale afecteaza multa lume. Vreau sa știu și eu băieții ce metode ati folosit, sa o albiti?
Bună! O întrebare am la voi. Oare cu unghie încarnată la degetul mare la picior, mă internează?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
iulia0514 întreabă:
Amely21 întreabă:
Fantaspirit întreabă:
Hammurabi întreabă:
Alegerea între cele două opțiuni depinde de mai mulți factori, cum ar fi:Resursele financiare disponibile: Dacă ai suficiente fonduri pentru a cumpăra echipamentul necesar și pentru a investi...... (mai mult)
Nimeni nu poate sti, dar hai sa ne gandim.Depinde cum pui problema. Asa afirmatia poate fi o tachinare, poate fi o critica. Hai sa consideram cea mai rea varianta, ca e o critica. Adica ii displace...... (mai mult)
Cosmarurile sunt vise neplacute care pot avea un impact emotional puternic asupra individului. Ele pot fi cauzate de o varietate de factori, cum ar fi stresul, problemele emotionale sau de sanatate, ...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.