Deloc\
cel putin mie mi s-a parut foarte usor
adica profii sunt mult mai ingaduitori, ceva de genul: hai sa-i las in pace ca sunt a 8a, in an terminal... nu le pun note rele pentru ca le scade media... a fost super
! bine, e evident ca nu toti profii au fost asa dar 95% da
. vei vedea ca la sfarsitul anului or sa va trimita profii acasa nu vor mai avea ce sa va predea
. asta nu inseamna ca nu se fac tot anul ore dar e cu mult mai usoara decat a7a, se repeta foarte multa materie, pentru liceu. Oricum iti urez bafta si multe multe "succesuri" in noul an scolar:*
Daca esti serioasa si te tii de treaba, in sensul ca esti atenta la ore si citesti macar o data lectia acasa, incercand sa o intelegi si sa retii esentialul, iti faci temele si iti dai silinta sa ai note cat mai bune, cu siguranta va fi foarte usor
. Plus ca profesorii vor fi mai indulgenti, mai ales in sem II cand veti da si teze, si admitere.
Mult succes!
Pa-pa!
Buna. DIn cate imi aduc aminte, nu a fost chiar atat de greu. Este mai mult teama de acel prim examen de la sfarsitul clasei a 8a, cel de capacitate. In primul partea a acestui semestru o sa va lase sa mai respirati, apoi o sa inceapa distractia, si va vor stresa profesorii cu invatatul. Nu ai de ce sa iti fie teama! Relaxeaza-te, invata din timp, incearca sa nu chiulesti (asa cum am facut eu, si am picat examenul prima data) si multa bafta de pe acum.
Mie una mi se pare m grew adica sa jty tot pentru examen si plus ca st uni profi care nup inteleg ca ai examen si te streseaza sper sa ai noroc si app may repeta si tw vara nup ca mine care m-am plimbat si am iejit toata vara si acum mie km frew sa repet iar toatul dar sper sa iaw note bune
bafta
pup
Nu e usor, se face recapitulare din cls anterioare. a fost cea mia smk cls a 8a, mia ales in ultima luna cand chiulea toata cls, sau la rom. mergeam in parca si jucam fotbal. plus ca ai si banketul. bft la scoala!
anonim_4396 întreabă: