| alysk84ever14_6997 a întrebat:

Hallo.Am citit mai sus ca daca nu respect literele mari sau daca pun (dk) (ca) in loc de (de ce) (ca) sau tot felul de punctuatii!

Mi se poate shterge contul? Nu pot sa le respect

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur că poţi să le respecţi DACĂ VREI ASTA! Trebuie să ai voinţă.

Nu cred dar încerarcă, nu este plăcut să citeşti ceva şi să nu înţelegi ce vrea.

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu vrei, fiindca daca vrei, poti! Incearca si o sa vezi ca devine o obisnuinta sa scrii corect si fara prescurtarile de pe messenger. Succes si numai bine!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Daca la scoala, la teze sau la lucrari poti sa scrii corect, de ce n-ai scrie si aici? Care-i problema?

| EUSIATIT a răspuns:

Dai mesaj RALUCAI si ea te rezolva altfel nu poti

| Ancestralsoul a răspuns:

Ori esti analfabeta(ceea ce imi e greu sa cred), ori esti nepasatoare si ca si altii putin iti pasa de ce considera altii care respecta cat de cat niste standarde civilizate. Daca acum nu le respecti oare cand o vei face? Vrei sa faci parte din marea gloata care traieste in ignoranta? Apoi cum spunea si Black&White, e vorba de faptul ca nu prea iti mai vine sa raspunzi cuiva care nu se sinchiseste sa scrie cat de cat corect in limba lui de bastina.

| danteluta a răspuns:

Nu inteleg cum nu poti sa le respecti! nu doresti asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti sa respecti gramatica limbii romane dar poti sa te dezvirginezi cu degetul : http://www.tpu.ro/......ot-primi/! ( adolf )

Întrebări similare